2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ugyanezt gondolom szóról-szóra, nagyon jól összefoglaltad.mahitoo írta:A sok infóból, meg az olvasott nyilatkozatokból én úgy látom, hogy az eltiltáshoz ez a "szülő hogy került oda" vezetett. Namost ez nonszensz. Tőlem zárjanak ki minket az átigazolásokból, a többi klub meg nem is érdekel. De ennek az egésznek a FIFA oldaláról nagyon rossz üzenete van.
Visca!visca el barca írta: ilyet sehol nem tartalmaz a szöveg h a szülőkhöz viszonyítva 50 km
Ronaldinho&Barca írta:Laporta idejében is voltak gyenge pontok a klubnál, de azért 2 átigazolási időszakból kimaradni, ez nem piskóta, hanem bukás. Itt pedig nem pár forintos dolgokról van szó. Neymar ügyét ki lötyögtette ki, sose tudjuk meg, de örülök lezáródott az a ceremónia és végre tud a focira koncentrálni a brazil. Az ilyen embereknek, akik ennyire nem értenek a munkájukhoz, menjenek a sivatagba homokot lapátolni, ne egy klub élén irányítsanak. Jó életbe már...
ilyet sehol nem tartalmaz a szöveg h a szülőkhöz viszonyítva 50 kmPetr írta:visca el barca írta:b) a játékos nem költözik 50 km-nél messzebbre az általa átlépett országhatártól. A játékos nem él távolabb 50 kilométernél egy államhatártól, és a fogadó klub nincs távolabb 50 kilométernél az államhatár másik oldalán.
mi az hogy a fogadó klub nincs 50 km-nél távolabb az országhatártól? én ezt nem értem.![]()
komolyan kérek valakit h magyarázza el, ez nekem magas
Ha kulfoldon laknak a szulei, akkor a tav max 50 km lehet ugy, h az egyesulet sincs tavolabb.
alapból jók a linkek, de ha szerkeszt valaki utána, akkor valamiért ez lesz a linkkel...visca el barca írta:ezek a linkek szörnyűek. soha nem rakja ki a teljes elérhetőséget, igy megnyitni sem lehet őket.
visca el barca írta:ezek a linkek szörnyűek. soha nem rakja ki a teljes elérhetőséget, igy megnyitni sem lehet őket.
amugy úgy hülyeség ez a paragrafus ahogy van.
a) a játékos szülei az átigazolástól függetlenül az érintett országba költöznek
nem mindegy a fifának h miért költöznek oda? mi köze van nekik a csald szentségéhez? milyen jogon ugatnak ők ebbe bele?
b) a játékos nem költözik 50 km-nél messzebbre az általa átlépett országhatártól. A játékos nem él távolabb 50 kilométernél egy államhatártól, és a fogadó klub nincs távolabb 50 kilométernél az államhatár másik oldalán.
mi az hogy a fogadó klub nincs 50 km-nél távolabb az országhatártól? én ezt nem értem.![]()
komolyan kérek valakit h magyarázza el, ez nekem magas
Laporta idejében is voltak gyenge pontok a klubnál, de azért 2 átigazolási időszakból kimaradni, ez nem piskóta, hanem bukás. Itt pedig nem pár forintos dolgokról van szó. Neymar ügyét ki lötyögtette ki, sose tudjuk meg, de örülök lezáródott az a ceremónia és végre tud a focira koncentrálni a brazil. Az ilyen embereknek, akik ennyire nem értenek a munkájukhoz, menjenek a sivatagba homokot lapátolni, ne egy klub élén irányítsanak. Jó életbe már...mess2009 írta: azért ne kapkodd el ezt a Laporta ügyet...... lehet, hogy ők állnak az egész mögött (a Neymar ügyet úgy tudom az ő híve(i) mozgatták....
azért ne kapkodd el ezt a Laporta ügyet...... lehet, hogy ők állnak az egész mögött (a Neymar ügyet úgy tudom az ő híve(i) mozgatták....Ronaldinho&Barca írta:Nem tudom melyik a legelkeserítőbb tény, hogy a világ egyik legnagyobb és talán legnépszerűbb klubja ekkora ostoba hibát vét el, és csorbát kap az a filozófia amiért olyan neves is ez az együttes, vagy azért mert ekkora sötét bőrű ponteszű emberek vezetik a papír munkákat. Ja és nem ez az első sötét ügylet derült ki idén. Rosell, gratulálok, időben hagytad el a süllyedő hajót, szép munka, férfi munka volt. Remélem Laporta bácsi öltönye már tisztítóban van, ideje bele lendülni a munkába, mert ha így folytatódik, itt fejek fognak hullani. El fogják érni, hogy a camp nou közönsége egyszer megindul.. nem akarom elhinni, azt gondoltam a Neymaros herce hurca után nincs lejjebb, tévedtem, nevetséges!
Yaya(07-10) írta:Ha a vezetőség tudta, hogy vizsgálódik ellenük a FIFA akkor miért nem igazolták le télen a szükséges játékosokat? Teszem azt megveszik ter stegent és félévre visszaküldik kölcsönbe a németekhez, vagy valami. Nagy amatőrség volt figyelmen kívül hagyni az eljárást...
mess2009 írta:ok. ha ez így van azt mondja meg valaki, hogy miért nem fixálták le ugyanígy a kapus és egy középső védő ügyét??? Valdés is és Pulyol is tisztességgel IDŐBEN! bejelentették a szándékaikat, tudták hogy vizsgálódnak ellenük, és v.szinű azt is hogy sárosak! ez ismét csak oda mutat, hogy az átigazolási ügyekben felelős társaság egy nagy O.Petr írta:Nem, őket sem lehet. A transzfer az átigazolási piac első napjától megy át, ha minden jól megy. Csupán egy szerződés lett kötve, hogy idejön nyáron, a kettő nem ugyanaz, de mégis. Így lehet kicselezni az átigazolási szezont. Gyakorlatilag egy biztos előszerződés, ami már majdnem szerződés.mess2009 írta:akkor úgy néz ki, hogy a 18 éven aluliakat nem csak az átigazolási időszakban lehet adni-venni?
Halilovics miatt kérdezem.
Tehát: A szerződést az átigazolási időszakban aktiválják, mert szerződése van arról, hogy ideszerződik.
Nem tudom, hogy magyarázzam másképp, remélem tiszta.
ami pedig az indítékot és a szándékot illeti (büntetés) még azt jó volna ha valaki tudná beírni, hogy milyen büntetési tételek vannak egyáltalán?? ahogy korábban írtam miért nem ott büntetnek ahol a hiba történt??(az ifiknél) mert ha megtehették volna akkor bizony sántít a dolog....
ok. ha ez így van azt mondja meg valaki, hogy miért nem fixálták le ugyanígy a kapus és egy középső védő ügyét??? Valdés is és Pulyol is tisztességgel IDŐBEN! bejelentették a szándékaikat, tudták hogy vizsgálódnak ellenük, és v.szinű azt is hogy sárosak! ez ismét csak oda mutat, hogy az átigazolási ügyekben felelős társaság egy nagy O.Petr írta:Nem, őket sem lehet. A transzfer az átigazolási piac első napjától megy át, ha minden jól megy. Csupán egy szerződés lett kötve, hogy idejön nyáron, a kettő nem ugyanaz, de mégis. Így lehet kicselezni az átigazolási szezont. Gyakorlatilag egy biztos előszerződés, ami már majdnem szerződés.mess2009 írta:akkor úgy néz ki, hogy a 18 éven aluliakat nem csak az átigazolási időszakban lehet adni-venni?
Halilovics miatt kérdezem.
Tehát: A szerződést az átigazolási időszakban aktiválják, mert szerződése van arról, hogy ideszerződik.
Nem tudom, hogy magyarázzam másképp, remélem tiszta.
Kapusnak, vagy középhátvédnek jó lesz. Felváltva is játszhatja a kettőt!visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()
Ezt egy ilyen pénz-, és érdekvilágban már hiba állítani szerintem, de szíved joga. Azt azért hozzá kell még tennem, hogy egy percig nem vagyok, és nem is leszek kibékülve a Rosell-féle vezetőséggel. Korrupt, mocsok (elnézést) brigád az is, a nyakamat rá.Petr írta:Biztos vagyok benne, hogy ehhez hasonló szankciókat csakis kizárólag nyomós okkal lehet kiváltani.
az majd csak akkor lesz igazán ha visszavonják az eltiltást.ZBarca írta:ha még ezután is FIFAlonázás lesz madridi oldalról.