A Touré témához csak annyit írnék, hogy tényleg kiváló játékos, és imádtam amikor itt volt, de nálunk sose tudott volna így kiteljesedni. A Citynél megkapta a szabadságot, láthatjuk mire képes. De nálunk sose játszhatna ennyire kötetlenül. Ibra se játszhatott, Cesc se játszhat, nem is nyújtottak/nyújtanak olyan szintet, mint amiért ide lettek hozva
- bár mindegyikük másik poszton játszott/játszik a szezonjaik felében kis túlzással, úgyhogy így nehéz is lenne, na mindegy is, ez már más téma. De még Song is sokkal halványabb mint az Arsenalban volt, és nem azért, mert rossz playa lenne, hanem mert le van korlátozva. Úgyhogy aki azt várná, hogy Yaya megjönne, és lődözné a szabad gólokat, meg 35-ről bebombázná, és úgy játszana, mint a Cityben, az nagyot csalódna szerintem..
Chino írta:Mondjuk Yaya lenyilatkozta, hogy ha a Barca hívja bármikor visszatér, habár ez sem tegnap volt.
Ezt csak nagyon halkan mondom és lehet, hogy bakot lövök, de ez a Pogba-Yaya-Vidal vonal, amiket mostanában rebesgetnek, akár egy taktikai váltás alapja is lehet. El tudok képzelni egy három kp-s rendszert a fentebbi trió egyikével. Alexis/Pedro távozásáról egyre több hír van, a pótlásukról Reus óta pedig nem nagyon cikkeznek. Egy középcsatárt (ami jelenleg Llorrente) pedig bármikor be lehetne hozni az egyik kp helyére és mehetne a 4-3-3 egy centerrel
Persze ez csak egy feltevés, csak elkalandoztam, de szerintem nem elvetendő gondolat és nem kicsit örülnék neki.
Ezt a Cuadrado dolgot viszont nem tudom miért erőltetik. Ha olcsó lenne, olyan 14-15 millió körül még érteném, de így...
Masipot viszont sajnálom. Simán be lehetne vonna a Caballero bizniszbe visszavásárlási opcióval, aztán olyan 2 év múlva visszahozni az argentin helyére.
Most lehet én vagyok a hülye, de ezt nem értem.. Most az lenne a taktikai váltás, hogy az egyik középpályásunk a 3-ból fizikailag kemény, robotolni is képes játékos lenne? Vagy úgy érted, hogy a mostani 3-on kívül az egyikük "becsatlakozna" a középpályára még, és akkor csak Messi-Neymar elől? Vagy tök máshogy gondoltad? Bocsi ha hülye kérdés, de nem jött ez most így hirtelen át..
A Cuadrado témában egyetértek veled, már kezdtem megnyugodni, hogy nem cikkeztek róla egy ideje, de sajnos megint felmerült a neve. Bár én még 15 misit se adnék érte, ő nem védő, hanem szélső támadó már évek óta. Olyan mint Bale, védőként kezdte, de elől jobbat tud nyújtani. Hülyeség lenne hátul erőltetni - főleg ennyi pénzért, meg úgy, hogy van egy Montoyánk akinek lehetőséget kéne már adni..