Bob_Marley írta:
Esküszöm akkor nem értem.

Emlékezz vissza, hogy mekkora dirr-durral jött, s pont te is leírod, hogy nem sikerült beverekednie magát a csapatba, akkor ez miért cáfolat arra ami írtam? Beilleszkedési, nyelvi gondjai voltak.
Szerintem arra céloz, hogy kapott össz-vissz 4 meccset, ennyi nem csoda, hogy nem volt elég neki. De Geanak is most a MU-nál pl 1 szezon el kellett hogy teljen, mire kitudta hozni magából a maximumot és hozta a szintet - remélem jól emlékszem és nem mondtam hülyeséget. Ha Enke sem csak 4 meccset kap, hanem 40-et mondjuk, akkor lehet be is vált volna.. Mondom ezt úgy, hogy én sosem láttam játszani őszintén bevallom, csak szerintem erre gondolt Visca el barca.
A Cuadrado témához meg visszatérve még kicsit. Ez a "nagyon jó jobbhátvéd lehet" szöveg.. Nekem pont ez a bajom, hogy csak LEHET, hogy az lesz. De ugyan ekkora esély is van rá, hogy nem lesz elég védekezésben. Gondolom nem véletlenül tolták előbbre a védősorból, láthattunk már ilyenre példát - Mancini, Bale -, ha akkora klasszist nyújtott volna hátul, akkor még mindig jobbekk lenne szerintem. Az meg nem olyan egyszerű, hogy megtanítjuk védekezni. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor házon belül megoldhatnánk, mert a keveset játszó csatárainkat betanítjuk védőnek és kész.. Az meg még csak plusz "negatívum" a szememben, hogy a videói alapján meg ő is olyan, aki jól megtolja és lefutja az emberét, ez szintén nem éppen alkalmazható itt. A passzjátékáról nem nyilatkozok, mert nem láttam még, de képes a gyors kombinatív rövid passzos játékra egyáltalán? Vagy ezt is úgy kéne megtanítani neki..? Ennyi pénzből el nem hiszem, hogy nem találunk senki olyat, akit nem kell új posztra szoktatni és olyat ráerőltetni, ami nem is az erőssége.. Aztán persze lehet, hogy idejön, és top3 jobbhátvéd lesz belőle, de az eddigiek alapján őszintén kétlem, hogy ő lenne a mi emberünk. Ha új csapatot akarunk építeni tényleg, akkor ne ilyen "ha más nincs ő is jó lesz" emberekkel töltsük már fel a keretet..