Ebben a szezonban Bernat, illetve télig Guardado miatt már középen játszott. De tényleg nem kéne őt idehozni, nem olyan jó azért.csababarca írta:Mathieu miért jön szóba mindig? Abszolút középszer, balhátvéd,balszélső,nagyon ritkán,kényszerből játszott középhátvédet, erre opcióként tekintenek rá. Most ha tényleg ilyenekben gondolkozik a vezetőség,akkor inkább ne igazoljunk.
Barca Igazolások
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mathieu miért jön szóba mindig? Abszolút középszer, balhátvéd,balszélső,nagyon ritkán,kényszerből játszott középhátvédet, erre opcióként tekintenek rá. Most ha tényleg ilyenekben gondolkozik a vezetőség,akkor inkább ne igazoljunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bennike123
- Jugador del Barça
Ő se rosszvisca el barca írta:vagy őbennike123 írta:Ő kell nekünk vezetőedzőnek bárki bármit mond xD http://trollfesz.cc/fun/252007" target="_blank
örülnék végre ha nem valami tutyimutyi arc jönne, hanem olyan aki ha kell üvöltözik is. bár biztos megbuktatnák

Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez a matyiő gyerek tavaly is sláger volt ,reméljük idén is csak az marad és nem kötlünk rá egy fillért sem.
a sport most kurtoát meg javi martinezt hozta elő. megint.
a sport most kurtoát meg javi martinezt hozta elő. megint.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Nem értem, hogy miért egy 30 éves védőt próbálunk idehozni, amikor ott van hasonló árfekvésű Inigo Martinez, aki csak 25 évesChino írta:Ennek a duónak tudnék örülni. Egy Bartra-Mathieu páros a Piqué-Vertonghen kettős mögött tökéletes lenne, csak hát a mirror hozta le, ami nagyon rossz hír.Petr írta:Barcelona are one of the clubs, with Zenit and Roma, that are interested in Tottenham defender Jan Vertonghen (27). [mirror]
Barcelona are again interested in Valencia defender Jeremy Mathieu (30), who could be one of two centre backs they sign this summer. [ff pd]
- visca el barca
- Presidente del Barça
vagy őbennike123 írta:Ő kell nekünk vezetőedzőnek bárki bármit mond xD http://trollfesz.cc/fun/252007" target="_blank

örülnék végre ha nem valami tutyimutyi arc jönne, hanem olyan aki ha kell üvöltözik is. bár biztos megbuktatnák

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Dave87
- Capitá del Barça
Nem akarlak elszomoritani, de Hummels igenis lassu jatekosnak szamit. Epp eleg Dortmund meccset lattam élöben ahhoz, hogy ezt egyertelmuen kijelentsem.Barcaman1993 írta:Nem értek egyet. A világ jelenlegi talán legjobb középhátvédjéről beszélünk. Ne mondja nekem senki, hogy nincs szükségünk egy ilyen emberre. Jól fejel, helyezkedik és lassúnak egyáltalán nem mondanám... Ezzel a transzferrel csak nyerhetnénk...CsacsMate írta:Hummels csak nekem nem kellene?
Puyol helyére kéne védő, nem Piqué helyett....
Amiket leirtal, annak a nagy resze stimmel. Jol fejel, jol helyezkedik es parharcban eros. DE: semmivel nem gyorsabb Piquenel, aki szinten ugy fordul jobb napjain, mint a Tàtra.
A csapatban is van nàla jobb védö - Neven Suboticnak hivjàk -, nemhogy a vilàgon.
Ezen felül jo vàlasztàs lenne, mert ugyan jo ideje keresi önmagàt, a képességei megvannak.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
- bennike123
- Jugador del Barça
Ő kell nekünk vezetőedzőnek bárki bármit mond xD http://trollfesz.cc/fun/252007" target="_blank
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
-
- Jugador d'estrella
őszintén szólva ez a zubi martino párostól a hajam égnek áll. remélem a sociók úgy döntenek, hogy előrehozott választások lesznek, és Laporta hozza magával Cruyffot. a jelenlegi alternatívák helyett sokkal szívesebben látnám az öreget, már ha engedi az egészsége.
egyébként még scolarit tudnám elképzleni még, bár ő csúnyán megégett a chelseavel egy ízben de Nemyar miatt(illetve hátha leesik még 1-2 brazil) jó opció lehet. tekintélye van a szakmában, rajta nem tudnak átnézni a srácok. a mostani brazil válogatott szemre tetszetős játékát jó lenne ha meg tudná valósítani nálunk is.
Messihez még annyit, hogy nekem úgy tűnik nem képes magát a csapat érdeke alá rendelni. ha ez a következő szezonban sem változik, akkor bizony szerintem mennie kell. ő nem fog alájátszani egyetlen csatárnak sem, aligha tűr meg bárkit maga előtt a hierarchiában.
egyébként még scolarit tudnám elképzleni még, bár ő csúnyán megégett a chelseavel egy ízben de Nemyar miatt(illetve hátha leesik még 1-2 brazil) jó opció lehet. tekintélye van a szakmában, rajta nem tudnak átnézni a srácok. a mostani brazil válogatott szemre tetszetős játékát jó lenne ha meg tudná valósítani nálunk is.
Messihez még annyit, hogy nekem úgy tűnik nem képes magát a csapat érdeke alá rendelni. ha ez a következő szezonban sem változik, akkor bizony szerintem mennie kell. ő nem fog alájátszani egyetlen csatárnak sem, aligha tűr meg bárkit maga előtt a hierarchiában.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem értek egyet. A világ jelenlegi talán legjobb középhátvédjéről beszélünk. Ne mondja nekem senki, hogy nincs szükségünk egy ilyen emberre. Jól fejel, helyezkedik és lassúnak egyáltalán nem mondanám... Ezzel a transzferrel csak nyerhetnénk. Nagyon remélem, hogy ő fog érkezni, vagy David Luiz. Természetesen melléjük Laporte és meg is vagyunk. Ilyen Verthongenekben, meg 30 éves hátvédekben aligha hiszem, hogy van értelme gondolkodni. Egy Hummels-Laporte duó nagyon komolyat ütne. Utána már csak Alves helyére kéne találni vkit (Danilo?).CsacsMate írta:Hummels csak nekem nem kellene?
Puyol helyére kéne védő, nem Piqué helyett. Mellé raknánk egy 1,90 magas Hummelst a spanyol ligába, 90%-ban ugyanazokkal a sajátos képességekkel, akkor ragyogóan ugyanazzal a problémával állnánk elő, amivel eddig is. A lassú védelemmel, főleg középen, ezenkívül még ugyanakkorra bakiparádé olykor, mint Piqué.
Puyol méretű védő kellene, az pedig Thiago Silva, ha már csak a sajtóból veszünk neveket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hummels csak nekem nem kellene?
Puyol helyére kéne védő, nem Piqué helyett. Mellé raknánk egy 1,90 magas Hummelst a spanyol ligába, 90%-ban ugyanazokkal a sajátos képességekkel, akkor ragyogóan ugyanazzal a problémával állnánk elő, amivel eddig is. A lassú védelemmel, főleg középen, ezenkívül még ugyanakkorra bakiparádé olykor, mint Piqué.
Puyol méretű védő kellene, az pedig Thiago Silva, ha már csak a sajtóból veszünk neveket.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ennek a duónak tudnék örülni. Egy Bartra-Mathieu páros a Piqué-Vertonghen kettős mögött tökéletes lenne, csak hát a mirror hozta le, ami nagyon rossz hír.Petr írta:Barcelona are one of the clubs, with Zenit and Roma, that are interested in Tottenham defender Jan Vertonghen (27). [mirror]
Barcelona are again interested in Valencia defender Jeremy Mathieu (30), who could be one of two centre backs they sign this summer. [ff pd]
Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
Barcelona are one of the clubs, with Zenit and Roma, that are interested in Tottenham defender Jan Vertonghen (27). [mirror]
Utóbbinak örülnék, mint második kh igazolás. Előbbit maximum Hummels kárára, de akkor már inkább Hummels.
Utóbbinak örülnék, mint második kh igazolás. Előbbit maximum Hummels kárára, de akkor már inkább Hummels.
Van egy olyan érzésem, hogy a vezetőség.. Amikor Tito volt az edző ő nyilatkozta, hogy ,,Azt a keretet edzem, amit adnak." - vagy valami hasonló -.Capon írta:Engem az igazolásokon túl még az érdekelne, hogy az edző fogja-e összeállítani a köv. szezonbeli keretet vagy a vezetőség vásárol be saját maga elképzelései szerint. Mert ettől a vezetéstől én bármit kinézek.
- Capon
- Llegenda del Barça
Én sem Tatára bíznám az "új" csapat összeállítását, mert nem tartom képesnek rá, és ugye az sem jó megoldás, hogy a vezetőség szépen bevásárol magának, az sem vezet sehova.visca el barca írta:azzal sem járunk jobban ha martino idehozza a vergini féle embereket a argentionabol. vhogy nem nézem ki ebből a paliból h kiáll zubi elé egy ter stegen/mangala/danilo/reus feliratu cetlivel és azt mondja h vagy ez lesz vagy megyek. kicsit olyan ez a pali mint alice csodaországban. kb mintha a dacia cég 5. számú emberét egy nap felkérnék h legyen a ferrari elnöke...Capon írta:Engem az igazolásokon túl még az érdekelne, hogy az edző fogja-e összeállítani a köv. szezonbeli keretet vagy a vezetőség vásárol be saját maga elképzelései szerint. Mert ettől a vezetéstől én bármit kinézek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- visca el barca
- Presidente del Barça
azzal sem járunk jobban ha martino idehozza a vergini féle embereket a argentinábol. vhogy nem nézem ki ebből a paliból h kiáll zubi elé egy ter stegen/mangala/danilo/reus feliratu cetlivel és azt mondja h vagy ez lesz vagy megyek. kicsit olyan ez a pali mint alice csodaországban. kb mintha a dacia cég 5. számú emberét egy nap felkérnék h legyen a ferrari elnöke...Capon írta:Engem az igazolásokon túl még az érdekelne, hogy az edző fogja-e összeállítani a köv. szezonbeli keretet vagy a vezetőség vásárol be saját maga elképzelései szerint. Mert ettől a vezetéstől én bármit kinézek.

- Capon
- Llegenda del Barça
Engem az igazolásokon túl még az érdekelne, hogy az edző fogja-e összeállítani a köv. szezonbeli keretet vagy a vezetőség vásárol be saját maga elképzelései szerint. Mert ettől a vezetéstől én bármit kinézek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Pedig tavaly volt ra pelda h Villa mogott jatszott akkor miert ne fordulhatna elo?Yaya(07-10) írta:Leo kezdőként nem fog csatár mögött játszani soha a büdös életben. két szélső+leo+középcsatár felállásban max akkor látod a csapatot, ha már minden mindegy, de akkor már piqué is támadónak fog számítani.

-
- Jugador d'estrella
Leo kezdőként nem fog csatár mögött játszani soha a büdös életben. két szélső+leo+középcsatár felállásban max akkor látod a csapatot, ha már minden mindegy, de akkor már piqué is támadónak fog számítani.

- Chino
- Llegenda del Barça
Ha cserekapusról van szó, azt szerintem mindenképpen 10 millió alatt kellene megoldani. Ellenkező esetben hagyni inkább Oiert vagy megpróbálni még egy évre itt tartani Pintot, ha már felfüggesztették a büntetést. Első számúként csak valami kiscsapatban kaphat esetleg helyet, fele ennyi fizuért és akkor sem lenne több benne egy, de max két évnél. Ilyen idős kapusok után nem kapkodnak. Innen szépen visszavonulhatna, a kupát végigvédené, elmondása szerint jól is érzi itt magát. Meg lehetne győzni.
Az edzőkérdés érdekes. Ha tényleg csak Valverde és LE között kellene választani én inkább utóbbit látnám szívesebben, bár nem tartom a legjobb választásnak. Viszont nagy pozitívum, hogy ha jön Rafinhat biztosan megpróbálja beépíteni a csapatba.
Vele kapcsolatban nagyon kétesélyes a dolog. Vagy a közvetlenebb kapcsolatával képes hatni a csapatra vagy pont emiatt nem lesz szava az öltözőben. Taktikailag viszont nem tartom kiemelkedőnek. Egy Celtat elvezet, de ez már nem az a szint.
Akármelyikük is jönne nem lennénk vele előrébb szerintem, mint Tata-val. Ha végre lenne egy nyara a csapattal előfordulhatnának változások.
A középpályához semmi esetre sem kellene nyúlni. Ott a Cesc-Ini-Busquets triónál Xavival és Rafinhaval kiegészülve igazán jobbat nem találnánk. 2 év múlva pedig már Halilovic is ott kopogtatna. Nyilván nem hangzik rosszul egy Gündogan, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennénk vele.
Ezt a Reus-imádatot nem igazán értem. Legalábbis a helyét a csapatban. Annyiszor elhangzott a neve, hogy megpróbáltam komolyabban utána nézni, de nem igazán látom hol lehetne hasznos. Középpályán is középen, de inkább bal oldalon érzi jól magát, feljebb pedig inkább Neymar posztján. A brazilt emiatt beáldozni baromság lenne, ráadásul nem is az a legégetőbb pozíció most.
Hátvédnek én még mindig a Vertonghen/Hummels duóból látnék legszívesebben valakit és csak utána Luizt. Masch és Song közül én inkább az utóbbitól szabadulnék meg. Az argentin védőként is bevethető, így ha csak egy kh érkezik lesz egy ?-Piqué-Bartra-Masch négyesünk, és a játéklehetőség miatt sem rinyál, Songgal ellentétben.
Mindent összevetve én egy kapus-egy-két komoly védő + a kölcsönadottakkal már elégedett lennék. Ez reálisnak tűnik, minden más már csak ha a tortán. De leginkább a jobb-hátvéd kérdés az amit jó lenne elintézni. Ha sikerülne Danilot idecsábítani az maga lenne a mennyország számomra. Ilyen Cuadradot hagyjuk már. Még nehezebben érne hátra mint Alves, nemhogy előrébb, de inkább hátrébb lennénk vele.
Ami számomra érinthetetlen lenne az elsősorban az -Alba- Adriano-Busquets-Ini-Cesc-Neymar-Messi tengely lenne, de ide lehetne sorolni még Piquét és esetleg Bartrat is. Ez lehetne a jövő Barcajanak a gerince.
Az edzőkérdés érdekes. Ha tényleg csak Valverde és LE között kellene választani én inkább utóbbit látnám szívesebben, bár nem tartom a legjobb választásnak. Viszont nagy pozitívum, hogy ha jön Rafinhat biztosan megpróbálja beépíteni a csapatba.
Vele kapcsolatban nagyon kétesélyes a dolog. Vagy a közvetlenebb kapcsolatával képes hatni a csapatra vagy pont emiatt nem lesz szava az öltözőben. Taktikailag viszont nem tartom kiemelkedőnek. Egy Celtat elvezet, de ez már nem az a szint.
Akármelyikük is jönne nem lennénk vele előrébb szerintem, mint Tata-val. Ha végre lenne egy nyara a csapattal előfordulhatnának változások.
A középpályához semmi esetre sem kellene nyúlni. Ott a Cesc-Ini-Busquets triónál Xavival és Rafinhaval kiegészülve igazán jobbat nem találnánk. 2 év múlva pedig már Halilovic is ott kopogtatna. Nyilván nem hangzik rosszul egy Gündogan, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennénk vele.
Ezt a Reus-imádatot nem igazán értem. Legalábbis a helyét a csapatban. Annyiszor elhangzott a neve, hogy megpróbáltam komolyabban utána nézni, de nem igazán látom hol lehetne hasznos. Középpályán is középen, de inkább bal oldalon érzi jól magát, feljebb pedig inkább Neymar posztján. A brazilt emiatt beáldozni baromság lenne, ráadásul nem is az a legégetőbb pozíció most.
Hátvédnek én még mindig a Vertonghen/Hummels duóból látnék legszívesebben valakit és csak utána Luizt. Masch és Song közül én inkább az utóbbitól szabadulnék meg. Az argentin védőként is bevethető, így ha csak egy kh érkezik lesz egy ?-Piqué-Bartra-Masch négyesünk, és a játéklehetőség miatt sem rinyál, Songgal ellentétben.
Mindent összevetve én egy kapus-egy-két komoly védő + a kölcsönadottakkal már elégedett lennék. Ez reálisnak tűnik, minden más már csak ha a tortán. De leginkább a jobb-hátvéd kérdés az amit jó lenne elintézni. Ha sikerülne Danilot idecsábítani az maga lenne a mennyország számomra. Ilyen Cuadradot hagyjuk már. Még nehezebben érne hátra mint Alves, nemhogy előrébb, de inkább hátrébb lennénk vele.
Ami számomra érinthetetlen lenne az elsősorban az -Alba- Adriano-Busquets-Ini-Cesc-Neymar-Messi tengely lenne, de ide lehetne sorolni még Piquét és esetleg Bartrat is. Ez lehetne a jövő Barcajanak a gerince.
Forca Barca!!!!
-
- aka Game90
Igazából leírtad a lényeget, főleg a kiemelt rész találóAlcantara írta:Pontosan Özil hiányozna még ide!Ő meg idekövetelné a haverját Khedirát, mert nélküle nem tud meglenni.
50-60 perces játékos, már amennyiben van kedve játszani.
Amikor el lehetett volna hozni "tizenmillióért", én sem értettem Pep döntését, hogy miért nem kellett. Ma már látom, hogy valószínűleg jó döntés volt. Nagyszerű képességű játékos, de borzasztó hullámzó a játéka.
Néhány Arsenal meccset néztem az idén (nem miattuk) nem igazán tudom megítélni, hogy jól jártak vele vagy sem, mert egyszer parádés, egyszer meg észrevehetetlen szinte.
Game biztosan hitelesen tudna nyilatkozni az utóbbi 1 évéről.

Mostanában aranybánya ez a fórum, kár, hogy ez már nem fér be aláírásba.splinter írta:Masch is ér egy 30-at
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Nervo
- Capitá del Barça
http://www.foci-live.hu/bulvar/a-cityne" target="_blank ... a-kerulhet
Nem tudom hogy van e valóságalapja, de én nagyon örülnék neki.
Emelett a hírek szerint bejelentkeztünk Özilért is, és hogyha már edző kérdés akkor tessék:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_TS_8" target="_blank
Nem tudom hogy van e valóságalapja, de én nagyon örülnék neki.

Emelett a hírek szerint bejelentkeztünk Özilért is, és hogyha már edző kérdés akkor tessék:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_TS_8" target="_blank
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Szerintem ugy kevesbe offenzivve lehetne tenni ha Iniesta baloson de beljebb ahogy szokott hiszen Jordi befutja kb az egesz balost. Aztan akkor a kozeppalyan Cesc/Xavi Busquets mellett picit talan elorebb es akkor a tobbi maradna. Alexis mezonymunkaja azert eleg jo. Illetve nem feltetlenul Mandzukic az aki elol lenne csak en ugy gondolom ha a Pep fele Bayernben megy neki akk itt is menne. Illetve ezt nem alap felallasnak szannam hanem boviteni lehetne vele a taktikai repertoart. Pl mikor hatranybakerulunk beallnak bunkerbe es eselyuk sincs tamadni akk nem gond h full offenziv a felallas mert amugy is azt tennenk viszont az hogy van egy jolfejelo a 16oson belu mindig megtalahato jatekos elol az oriasi pluszt adhat. Mivel sokszor Messi a kozeppalyan lofral h labdat kapjon igy szerintem mindenki jol jarna. Pl akar Neymar/Alexis is tudna jatszani a csatart ha nem igazolnank verbeli csatart.Csbal írta:Én egyetértek veled abban a felállásban amit felvázoltál. még Mandzu talán kicsit talány lenne,, de el tudom képzelni h be tudna illeszkedni és posztját tekintve igazi befejező csatár. De sztem technikás is. Kicsit talán az lenne nehezen megoldva hogy a középpályán, ahol bejelöltem a hsz-edben, ki fog visszalépni, mert elég nagy hely lenne a támadósor és a védősor között. Busi meg nem az a futóbolond, hogy ide is meg oda is ki tudjon segíteni? Messi nem hiszem, Alexis visszalép, de ahhoz nagyon fegyelmezetten kell csinálja azt, ami rámehet a támadásra is talán. Talán annyiban változtatnék, hogy kicsit Init visszahoznám Busi mellé. Nagyobb lendületet is tudna venni, abból megy neki a cselezés nagyon, és tudna kicsit védekezni is, ha nem is annyira mint Businak kellene, de be tudna segíteni. Bár ez tényleg elég offenzív kp és támadósor, de sztem lehetne kezdeni vele vmit. De lehet h az eddig megszokott szerkezetet felborítva fogja az új edző megoldani.Aaron3991 írta:Na akkor en is almodoznek picit.(amig a vezetoseg marad eselytelen h tortenjen barmi ertelmes valtozas sajnos)
Tehat en edzo temaba nem szolnek hozza annyira nem vagyok kepbe veluk. (Kloppnak azert orulnek o nem lenne bab az mar oriasi elorelepest jelentene, kaar h eselytelen)
Na tehat:
Kapus: Ter Stegen ugye mar biztosra veheto. Cserekapusnak pedig Caballerot mondjak. Ez nekem abszolut tettszene is.
Vedelem: Alvest el is adnam meg nem is. Viszont most kell a frissites igy megtennem es Danilot vagy esetleg Manquillot hoznam helyette, igy Montoyaval versenyhelyzetbe kerulnenek. Szerintem jot tenne. Puyol helyere Hummels/Vertonghen/David Luiz 3asbol hoznek valakit melle egy fiatalt Mussachio/Mangala/I.Martinez/Laporte 4esbol. Itt ugye Puyol out es en Masqtol is megvalnek, de ha jonne egy jo hatved 4. szamunak tokeletesen megfelelne o is.
Baloldal szerintem pipa.
Kozeppalya: Rafinha vissza , Cesc Xavi ele a rangsorban es ennyi. Somgot sokan elkuldenek, szerintem jobb embert nem talalnank a posztra. Csak abban az esetben kuldenem el ha jonne David Luiz es akk ha kell o jatszana szurot. Masq itt nem tud jatszani nem ertem azokat akik ezt tartanak jonak.( rengetek felvagott labda vagy elajandekozott labda lenne ebben az esetben az biztos.)
Csatarok: Deulofeut hagynak meg 1 evet kolcsonben.
Tellot eladnam es vennek egy kozepcsatart Klose/Toni/Gomez/Mandzukic(na ot nagyon adnam Bayernben is megy neki itt se lenne gondja.). Es meg is lennenk. Szelre ott lenne Neymar, Pedro , Alexis plusz Rafinha is tud ott jatszani vagy ha minden kotel szakad Messi es Iniesta is illetve az utanpotlast tekintve mindig is ezen a poszton volt a legjobb a kinalat. Gondolok itt Adamara pl.
Ha erkezne kozepcsatar en ilyesmi felallast pl eltudnek kepzelni
--------------Mandzukic
Neymar-------------------Alexis
---------------------Messi
----------Iniesta-----------ITT
-----------------Busquets
Eleg offenziv persze de lehetne varialni hogy Ney helyett Pedro akk maris vedekezobb picit stb. Illetve nagyon sok olyan meccs van amikor nem is lenne problema hiszen annyira beszoritjuk az ellenfelet.
Bocsanat ha hosszu volt csak ez regota erlelodott benne es ez csak a felszinet karcolja a gondolataimnak. Varom a velemenyeket, beszolasokat.
Én egyetértek veled abban a felállásban amit felvázoltál. még Mandzu talán kicsit talány lenne,, de el tudom képzelni h be tudna illeszkedni és posztját tekintve igazi befejező csatár. De sztem technikás is. Kicsit talán az lenne nehezen megoldva hogy a középpályán, ahol bejelöltem a hsz-edben, ki fog visszalépni, mert elég nagy hely lenne a támadósor és a védősor között. Busi meg nem az a futóbolond, hogy ide is meg oda is ki tudjon segíteni? Messi nem hiszem, Alexis visszalép, de ahhoz nagyon fegyelmezetten kell csinálja azt, ami rámehet a támadásra is talán. Talán annyiban változtatnék, hogy kicsit Init visszahoznám Busi mellé. Nagyobb lendületet is tudna venni, abból megy neki a cselezés nagyon, és tudna kicsit védekezni is, ha nem is annyira mint Businak kellene, de be tudna segíteni. Bár ez tényleg elég offenzív kp és támadósor, de sztem lehetne kezdeni vele vmit. De lehet h az eddig megszokott szerkezetet felborítva fogja az új edző megoldani.Aaron3991 írta:Na akkor en is almodoznek picit.(amig a vezetoseg marad eselytelen h tortenjen barmi ertelmes valtozas sajnos)
Tehat en edzo temaba nem szolnek hozza annyira nem vagyok kepbe veluk. (Kloppnak azert orulnek o nem lenne bab az mar oriasi elorelepest jelentene, kaar h eselytelen)
Na tehat:
Kapus: Ter Stegen ugye mar biztosra veheto. Cserekapusnak pedig Caballerot mondjak. Ez nekem abszolut tettszene is.
Vedelem: Alvest el is adnam meg nem is. Viszont most kell a frissites igy megtennem es Danilot vagy esetleg Manquillot hoznam helyette, igy Montoyaval versenyhelyzetbe kerulnenek. Szerintem jot tenne. Puyol helyere Hummels/Vertonghen/David Luiz 3asbol hoznek valakit melle egy fiatalt Mussachio/Mangala/I.Martinez/Laporte 4esbol. Itt ugye Puyol out es en Masqtol is megvalnek, de ha jonne egy jo hatved 4. szamunak tokeletesen megfelelne o is.
Baloldal szerintem pipa.
Kozeppalya: Rafinha vissza , Cesc Xavi ele a rangsorban es ennyi. Somgot sokan elkuldenek, szerintem jobb embert nem talalnank a posztra. Csak abban az esetben kuldenem el ha jonne David Luiz es akk ha kell o jatszana szurot. Masq itt nem tud jatszani nem ertem azokat akik ezt tartanak jonak.( rengetek felvagott labda vagy elajandekozott labda lenne ebben az esetben az biztos.)
Csatarok: Deulofeut hagynak meg 1 evet kolcsonben.
Tellot eladnam es vennek egy kozepcsatart Klose/Toni/Gomez/Mandzukic(na ot nagyon adnam Bayernben is megy neki itt se lenne gondja.). Es meg is lennenk. Szelre ott lenne Neymar, Pedro , Alexis plusz Rafinha is tud ott jatszani vagy ha minden kotel szakad Messi es Iniesta is illetve az utanpotlast tekintve mindig is ezen a poszton volt a legjobb a kinalat. Gondolok itt Adamara pl.
Ha erkezne kozepcsatar en ilyesmi felallast pl eltudnek kepzelni
--------------Mandzukic
Neymar-------------------Alexis
---------------------Messi
----------Iniesta-----------ITT
-----------------Busquets
Eleg offenziv persze de lehetne varialni hogy Ney helyett Pedro akk maris vedekezobb picit stb. Illetve nagyon sok olyan meccs van amikor nem is lenne problema hiszen annyira beszoritjuk az ellenfelet.
Bocsanat ha hosszu volt csak ez regota erlelodott benne es ez csak a felszinet karcolja a gondolataimnak. Varom a velemenyeket, beszolasokat.