Mondjuk én megértem, hogy nem maradt, a helyében én se maradtam volna. Top3 csatár volt akkor is, aztán mi meg a szélen szerencsétlenkedtünk vele, meg padoztattuk..MessiCesc írta:Azért Ibra centerezése sokat segített a csapaton. Csak hát volt egy egója ami nem bírta el se a szélt, se azt, hogy csak csere legyen. Ha Llorente ezt elviseli, felőlem jöhet.
Én is imádtam Ibrát anno, és amíg nem jött be középre Messi, nagyon is jól játszott. Úgyhogy ez a nagy, zömök 9-es dolog működhetne is akár - bár Llorente nem hiszem, hogy képességekben elég lenne -, csak a posztján kéne játszatni akkor az illetőt, nem kitolni a szélre. Igaz ez egy mozgékonyabb középcsatárra is, ha esetleg olyan jönne - már ha jön. Remélem csak azért nem igazolunk senkit, hogy elmondhassuk magunkról, hogy van egy igazi 9-es a keretben, de aztán elpocsékoljuk a széleken. Úgyhogy vagy Messi szerepét kéne átszabnia LE-nek, vagy az egész felállást, vagy nem kell ilyen embert hozni úgy gondolom.
szerk.:
Az még euróból is bőven sok lenne érte, nem hogy fontból.bence-barca írta:TRANSFER TALK: PSG are in talks with Chelsea to buy David Luiz for £50m, according to reports. - skysports
Ha tényleg megveszik kíváncsi vagyok kit fogunk igazolni. Rá kéne menni Marquinhosra, főleg ha Alvest is ők vennék meg..

szerk2.: 'The Sun': Fabregas: 45 milliós ajánlat az Arsenaltól?