Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökéletes védőt nem tudunk találni. Nincs olyan ember, aki egyszerre magas, gyors, technikailag elég képzett, jól fejel, jól helyezkedik stb... Aki ilyen embert vár, az jobb ha letesz róla. A góljaink nagy részét pontrúgások és helyezkedési hibák után kapjuk. Ezekben Hummels kétségtelenül a legjobbak közt van.palesz77 írta:[Tudom, hogy nem célszerű egy-egy sort kiragadni a hsz-ekből, de most muszáj volt úgy érzem. Nekem épp ez a bajom Hummelssel. Lehet hogy higgadt, és labdakihozatalban elsőosztályú, de 2 lassú középső védővel felállni szerintem a nagyobb csapatok ellen nem túl nyerő. Mert a játék olvasása Piquenek is jól megy - vagy ment, legalábbis amíg rendszeresen Puyival játszott jól ment neki -, de most képzeljük el ahogy egy Ronaldo-Bale duo vezeti rá kontrába kettejükre a labdát.. Mondjuk velük lehet egy relatíve gyors középső védő se tudná tartani a lépést, de gondolom értitek mit akarok mondani ezzel.. Szerintem ha Piquevel számolunk első számú védőként - nem feltétlen kéne érzésem szerint, de a vezetőség úgy tűnik így gondolja -, akkor mellé egy Puyolhoz hasonló pár kéne - a még fénykorában levő Puyolhoz -, aki nem hagyja lélegezni se az ellenfelet, gyors, ott van mindenhol és takarít tisztességgel - mint Masch amikor bomba formában volt. Ilyet amúgy sajnos én nem tudnék mondani, nem ismerem egyik védő játékát sem akiket emlegettek, de szerintem nem Hummels lenne mellé a tökéletes védőpár.
Tudom, hogy nem célszerű egy-egy sort kiragadni a hsz-ekből, de most muszáj volt úgy érzem. Nekem épp ez a bajom Hummelssel. Lehet hogy higgadt, és labdakihozatalban elsőosztályú, de 2 lassú középső védővel felállni szerintem a nagyobb csapatok ellen nem túl nyerő. Mert a játék olvasása Piquenek is jól megy - vagy ment, legalábbis amíg rendszeresen Puyival játszott jól ment neki -, de most képzeljük el ahogy egy Ronaldo-Bale duo vezeti rá kontrába kettejükre a labdát.. Mondjuk velük lehet egy relatíve gyors középső védő se tudná tartani a lépést, de gondolom értitek mit akarok mondani ezzel.. Szerintem ha Piquevel számolunk első számú védőként - nem feltétlen kéne érzésem szerint, de a vezetőség úgy tűnik így gondolja -, akkor mellé egy Puyolhoz hasonló pár kéne - a még fénykorában levő Puyolhoz -, aki nem hagyja lélegezni se az ellenfelet, gyors, ott van mindenhol és takarít tisztességgel - mint Masch amikor bomba formában volt. Ilyet amúgy sajnos én nem tudnék mondani, nem ismerem egyik védő játékát sem akiket emlegettek, de szerintem nem Hummels lenne mellé a tökéletes védőpár.Barcaman14 írta: Az tény, hogy nem tartozik a leggyorsabb védők közé, de ezt nagyon jól kompenzálja azzal, hogy kitűnően olvassa a játékot, ahogy már említettem is.
mindenki eladó csak meg kell fizetni. ha jó szokás szerint odamegyünk egy 6 millio + 2 barimeccs + 3 üveggolyó kombóval persze h elhajtanak.Barcaman14 írta:Mindent összevetve nálam ő lenne a favorit, de kötve hiszem, hogy mozdítható lenne idén nyáron.
Egyetértek, szerintem is túlzás rásütni, hogy üveglábú, csak azért, mert idén volt egy hosszabb kihagyása. Egyébként nem az a típus, aki minden második héten sérüléssel bajlódik.Barcaman1993 írta: Verthongen esetében a higgadtságáról és a magabiztosságáról beszélsz. Akkor Hummels milyen? Ugyanezek elmondhatók rá, sőt. Nem a lutri Spursből jönne, ráadásul nagyon jól lép be a támadásokba is. Baki királynak sem nevezném egyáltalán a palit. Rengeteg Dortmund meccset és hajmeresztő hibája egyedül a Real ellen volt. Azután is képes volt felállni és a csapata egyik legjobbja lenni... Nem mellesleg ez válasz a rutin kérdésre. A sérülékenységét meg ne hozzuk már fel ellenérvnek! Idén sérült meg először, nagy probléma... Egyébként meg szökő évente sérült Matts, az ilyen sérülések meg bármikor bárkinek benne vannak. Emlékszem Fabregas is üveglábúként érkezett, aztán ha 2-3 hetet kihagyott eddig majdnem 3 szezon alatt, akkor sokat mondtam.
IM-el az a baj, hogy nekünk egy vezér kellene piqué barátunk mellé és róla 22 évesen vhogy nehezen képzelem el, hogy az lesz.Bob_Marley írta:Nagyon logikus levezetés volt Chino részéről. Hasonlóan gondolom én is, Martinez szerepét pl.
De Vertonghen David Luiz stb emberekért nem szabad kidobni 40 milliókat. Tello-Agger cserében is lenne bőven ráció. Ha valóban 40-50-60 millió van igazolásokra, akkor azt okosan elköltve 1 kapus és 2 védő érkezését is prognosztizálhatja. Kapus 10 és két védőre negyven millió elég kell legyen, ha nem birka módjára dobálunk xy-ért 40 milliókat.
Na-na, nem úgy van az! Ezt rutint komolyan mondom mindenki úgy kezeli, hogy mintha nem tudom mi lenne? Te Pedróról és Thiago Silváról beszélsz. Szted Pedro összetojná magát a pályán akárki is legyen az ellenfél? Vagy rutintalanságból hagyná ki a helyzetet? Ezt a témát nem is folytatom...Chino írta:Kicsit mást értünk a rutinon. Azt nem címek alapján osztják. Akkor ennyi erővel mondjuk Pedro százszor rutinosabb mint mondjuk Thiago Silva, mert nyert EB-t, VB-t, többször Bl-t, bajnokságot, BL-t, klubvilágbajnokságot, kupát, szuperkupát, csak Copa Americát nem.
Nem akarok összeveszni, mert értelmetlen, de Verthongenre mentalitását tekintve nagyobb szükségünk lenne. Az a higgadtság és magabiztosság amivel játszik jó ideje hiánycikk nálunk.
A kiemelt részt, ha komolyan gondolod akkor a belgát nem láttad még meccsen, mert akkor nem írnál ilyeneket, arról nem beszélve, hogy Hummels hajlamosabb a bakikra és viszonylag sérülékeny. De ezen ne vesszünk össze.![]()
Ennek ellenére nem bánnám, ha a német érkezne, sőt, nagyon örülnék, de a pletykák mindkettővel kapcsolatban elhallgattak. Viszont Hummelsre a tavalyi nyilatkozatának fényében szerintem nincs sok esély, Verthongen pedig nyár óta csak egyszer-kétszer lett említve, akkor is csak ilyen Daily Mail-ben.
Hm, nem könnyű kérdés.Messa írta:GT, régóta akarlak már kérdezni erről, mint Spurs drukkert, csak valahogy mindig elsiklok felette.
FB-n szóba jött a jobbhátvéd kérdés, pontosabban az hogy nem igen van a piacon olyan jobb-bekk, akit el lehetne itt képzelni hosszabb távon.
Kapásból nekem Walker neve ugrott be, de őszintén megvallva csak fifából ismerem, nem igazán nézek Spurs meccseket, amikor meg néhanapján igen, nem játszik.![]()
Szóval róla mi a véleményed? Vesézd ki nyugodtan, kíváncsi vagyok rá.
Gareth Tello írta:csababarca írta:Mindenesetre egy Mangala-Verthongen pakk nem lenne semmi![]()
Perkálnánk is értük rendesen.70-80 körül talán összejönne.
Bár tény, hogy hatalmas lenne. Vertonghen-Piqué-Mangala-Bartra...
![]()
Na, footballmanagerbű' ki.
csababarca írta:Mindenesetre egy Mangala-Verthongen pakk nem lenne semmi![]()
Kicsit mást értünk a rutinon. Azt nem címek alapján osztják. Akkor ennyi erővel mondjuk Pedro százszor rutinosabb mint mondjuk Thiago Silva, mert nyert EB-t, VB-t, többször Bl-t, bajnokságot, BL-t, klubvilágbajnokságot, kupát, szuperkupát, csak Copa Americát nem.Barcaman1993 írta:Hummels esetében végülis 2-szeres német bajnokról, BL-döntősről, illetve a világ egyik legerősebb válogatottjának kezdő középső védőjéről beszélünk. Nem tudom milyen rutin kell még ide? Nála jobb játékost találni se tudnánk. Egyet tudok, de ő nem fog eljönni a PSG-ből. Már láttam jó párszor játszani a belgát is, de azért illetlenség a 2-őt összehasonlítani... Előrelépés lenne ő is, de Hummels ezzel együtt is klasszisokkal jobb játékos.visca el barca írta: és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...