Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.07. 13:26:33

elolvastam a főoldali cikket, Iván eladta a fél csapatot :D

ennyi változás nem lesz. a töltelék lényegetelen (oier, ds, cucu, afellay), a kezdőből (és környékéről) talán song nem akar maradni, nem is bánom ha elmegy, tul sokat nem vesztünk vele. mascherano élvezi a bizalmat, xavi is többet játszik még mint kellene és ez jövőre is így lesz, sanchez helyére nem nagyon lenne alternativa, pedrot a büdös életben nem adjuk el, mintahogy alves sem tul valoszinu h elmegy, bár az ő távozása lepne meg legkevésbé...tello is csak akkor koccol, ha majd a leirhatatlan nevűt visszahozzuk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.03.07. 13:30:33-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.07. 13:00:12

palesz77 írta:[Tudom, hogy nem célszerű egy-egy sort kiragadni a hsz-ekből, de most muszáj volt úgy érzem. Nekem épp ez a bajom Hummelssel. Lehet hogy higgadt, és labdakihozatalban elsőosztályú, de 2 lassú középső védővel felállni szerintem a nagyobb csapatok ellen nem túl nyerő. Mert a játék olvasása Piquenek is jól megy - vagy ment, legalábbis amíg rendszeresen Puyival játszott jól ment neki -, de most képzeljük el ahogy egy Ronaldo-Bale duo vezeti rá kontrába kettejükre a labdát.. Mondjuk velük lehet egy relatíve gyors középső védő se tudná tartani a lépést, de gondolom értitek mit akarok mondani ezzel.. Szerintem ha Piquevel számolunk első számú védőként - nem feltétlen kéne érzésem szerint, de a vezetőség úgy tűnik így gondolja -, akkor mellé egy Puyolhoz hasonló pár kéne - a még fénykorában levő Puyolhoz -, aki nem hagyja lélegezni se az ellenfelet, gyors, ott van mindenhol és takarít tisztességgel - mint Masch amikor bomba formában volt. Ilyet amúgy sajnos én nem tudnék mondani, nem ismerem egyik védő játékát sem akiket emlegettek, de szerintem nem Hummels lenne mellé a tökéletes védőpár.
Tökéletes védőt nem tudunk találni. Nincs olyan ember, aki egyszerre magas, gyors, technikailag elég képzett, jól fejel, jól helyezkedik stb... Aki ilyen embert vár, az jobb ha letesz róla. A góljaink nagy részét pontrúgások és helyezkedési hibák után kapjuk. Ezekben Hummels kétségtelenül a legjobbak közt van.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.03.07. 12:43:15

Barcaman14 írta: Az tény, hogy nem tartozik a leggyorsabb védők közé, de ezt nagyon jól kompenzálja azzal, hogy kitűnően olvassa a játékot, ahogy már említettem is.
Tudom, hogy nem célszerű egy-egy sort kiragadni a hsz-ekből, de most muszáj volt úgy érzem. Nekem épp ez a bajom Hummelssel. Lehet hogy higgadt, és labdakihozatalban elsőosztályú, de 2 lassú középső védővel felállni szerintem a nagyobb csapatok ellen nem túl nyerő. Mert a játék olvasása Piquenek is jól megy - vagy ment, legalábbis amíg rendszeresen Puyival játszott jól ment neki -, de most képzeljük el ahogy egy Ronaldo-Bale duo vezeti rá kontrába kettejükre a labdát.. Mondjuk velük lehet egy relatíve gyors középső védő se tudná tartani a lépést, de gondolom értitek mit akarok mondani ezzel.. Szerintem ha Piquevel számolunk első számú védőként - nem feltétlen kéne érzésem szerint, de a vezetőség úgy tűnik így gondolja -, akkor mellé egy Puyolhoz hasonló pár kéne - a még fénykorában levő Puyolhoz -, aki nem hagyja lélegezni se az ellenfelet, gyors, ott van mindenhol és takarít tisztességgel - mint Masch amikor bomba formában volt. Ilyet amúgy sajnos én nem tudnék mondani, nem ismerem egyik védő játékát sem akiket emlegettek, de szerintem nem Hummels lenne mellé a tökéletes védőpár.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.07. 10:40:59

Barcaman14 írta:Mindent összevetve nálam ő lenne a favorit, de kötve hiszem, hogy mozdítható lenne idén nyáron.
mindenki eladó csak meg kell fizetni. ha jó szokás szerint odamegyünk egy 6 millio + 2 barimeccs + 3 üveggolyó kombóval persze h elhajtanak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.07. 10:36:07

Barcaman1993 írta: Verthongen esetében a higgadtságáról és a magabiztosságáról beszélsz. Akkor Hummels milyen? Ugyanezek elmondhatók rá, sőt. Nem a lutri Spursből jönne, ráadásul nagyon jól lép be a támadásokba is. Baki királynak sem nevezném egyáltalán a palit. Rengeteg Dortmund meccset és hajmeresztő hibája egyedül a Real ellen volt. Azután is képes volt felállni és a csapata egyik legjobbja lenni... Nem mellesleg ez válasz a rutin kérdésre. A sérülékenységét meg ne hozzuk már fel ellenérvnek! Idén sérült meg először, nagy probléma... Egyébként meg szökő évente sérült Matts, az ilyen sérülések meg bármikor bárkinek benne vannak. Emlékszem Fabregas is üveglábúként érkezett, aztán ha 2-3 hetet kihagyott eddig majdnem 3 szezon alatt, akkor sokat mondtam.
Egyetértek, szerintem is túlzás rásütni, hogy üveglábú, csak azért, mert idén volt egy hosszabb kihagyása. Egyébként nem az a típus, aki minden második héten sérüléssel bajlódik.

Szerintem továbbra is jó megoldás lenne, de nem fogjuk tudni elmozdítani. Nagyon elkötelezett a Dortmund irányába, egyelőre még csak pletyka szintjén sem merül fel, hogy távozni akarna.

Ami a képességeit illeti, szerintem az egyik legbiztosabb megoldás lenne ide. Az egyik legintelligensebben játszó védőnek tartom jelenleg a mezőnyben. Tökéletesen olvassa a játékot és jó párszor tőle indulnak a Dortmund támadásai is. Klopp nem véletlenül mondta, amikor hosszabb időre kidőlt, hogy az egyik legfontosabb emberüket vesztették el. Nagyon sokszor az ő labdakihozatalaira épül a játék, amiket egyébként élmény nézni.
Emellett a fejjátéka is remek, a pontrúgásoknál hatalmas segítség lenne és nem csak a saját kapunk előtt.
Az tény, hogy nem tartozik a leggyorsabb védők közé, de ezt nagyon jól kompenzálja azzal, hogy kitűnően olvassa a játékot, ahogy már említettem is.

Mindent összevetve nálam ő lenne a favorit, de kötve hiszem, hogy mozdítható lenne idén nyáron.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca0417
Entrenador del Barça

2014.03.07. 10:33:19

Piqué hat éve itt van, saját nevelés. Neki kell lennie a védelem vezérének, nem egy újonnan érkezőnek. Oda kell koncentrálnia, és fejben rendben lennie, és alkalmas lesz rá. De az edzőknek is dolguk lesz hogy ezt a készségét fejlesszék.
És akkor jöhet mellé egy jó védő aki könnyebben beilleszkedik, ha nem mindjárt vezérnek kell lennie.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.07. 08:36:36

Bob_Marley írta:Nagyon logikus levezetés volt Chino részéről. Hasonlóan gondolom én is, Martinez szerepét pl.
De Vertonghen David Luiz stb emberekért nem szabad kidobni 40 milliókat. Tello-Agger cserében is lenne bőven ráció. Ha valóban 40-50-60 millió van igazolásokra, akkor azt okosan elköltve 1 kapus és 2 védő érkezését is prognosztizálhatja. Kapus 10 és két védőre negyven millió elég kell legyen, ha nem birka módjára dobálunk xy-ért 40 milliókat.
IM-el az a baj, hogy nekünk egy vezér kellene piqué barátunk mellé és róla 22 évesen vhogy nehezen képzelem el, hogy az lesz.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.07. 08:05:55

Chino írta:Kicsit mást értünk a rutinon. Azt nem címek alapján osztják. Akkor ennyi erővel mondjuk Pedro százszor rutinosabb mint mondjuk Thiago Silva, mert nyert EB-t, VB-t, többször Bl-t, bajnokságot, BL-t, klubvilágbajnokságot, kupát, szuperkupát, csak Copa Americát nem.
Nem akarok összeveszni, mert értelmetlen, de Verthongenre mentalitását tekintve nagyobb szükségünk lenne. Az a higgadtság és magabiztosság amivel játszik jó ideje hiánycikk nálunk.
A kiemelt részt, ha komolyan gondolod akkor a belgát nem láttad még meccsen, mert akkor nem írnál ilyeneket, arról nem beszélve, hogy Hummels hajlamosabb a bakikra és viszonylag sérülékeny. De ezen ne vesszünk össze. :D

Ennek ellenére nem bánnám, ha a német érkezne, sőt, nagyon örülnék, de a pletykák mindkettővel kapcsolatban elhallgattak. Viszont Hummelsre a tavalyi nyilatkozatának fényében szerintem nincs sok esély, Verthongen pedig nyár óta csak egyszer-kétszer lett említve, akkor is csak ilyen Daily Mail-ben.
Na-na, nem úgy van az! Ezt rutint komolyan mondom mindenki úgy kezeli, hogy mintha nem tudom mi lenne? Te Pedróról és Thiago Silváról beszélsz. Szted Pedro összetojná magát a pályán akárki is legyen az ellenfél? Vagy rutintalanságból hagyná ki a helyzetet? Ezt a témát nem is folytatom...

Verthongen esetében a higgadtságáról és a magabiztosságáról beszélsz. Akkor Hummels milyen? Ugyanezek elmondhatók rá, sőt. Nem a lutri Spursből jönne, ráadásul nagyon jól lép be a támadásokba is. Baki királynak sem nevezném egyáltalán a palit. Rengeteg Dortmund meccset láttam és hajmeresztő hibája egyedül a Real ellen volt. Azután is képes volt felállni és a csapata egyik legjobbja lenni... Nem mellesleg ez válasz a rutin kérdésre. A sérülékenységét meg ne hozzuk már fel ellenérvnek! Idén sérült meg először, nagy probléma... Egyébként meg szökő évente sérült Matts, az ilyen sérülések meg bármikor bárkinek benne vannak. Emlékszem Fabregas is üveglábúként érkezett, aztán ha 2-3 hetet kihagyott eddig majdnem 3 szezon alatt, akkor sokat mondtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.03.07. 11:04:46-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.06. 22:19:20

Messa írta:GT, régóta akarlak már kérdezni erről, mint Spurs drukkert, csak valahogy mindig elsiklok felette.

FB-n szóba jött a jobbhátvéd kérdés, pontosabban az hogy nem igen van a piacon olyan jobb-bekk, akit el lehetne itt képzelni hosszabb távon.

Kapásból nekem Walker neve ugrott be, de őszintén megvallva csak fifából ismerem, nem igazán nézek Spurs meccseket, amikor meg néhanapján igen, nem játszik. :D
Szóval róla mi a véleményed? Vesézd ki nyugodtan, kíváncsi vagyok rá.
Hm, nem könnyű kérdés. :D

Egy kis Walker-dicsőítéssel kezdeném, mert nagyon kedvelem a srácot és rengeteget tesz hozzá a Spurs játékához minden egyes meccsen. Hogy mivel is? Azzal, hogy eszméletlen mennyiséget robotol, fel-alá, az átlag jobbhátvédhez képest jóval többet megy fel a támadásokkal, mégis viszonylag ritkán van olyan, hogy hátul amiatt akadnak gondok, hogy nem ér vissza időben. Hihetetlen a munkabírása, az állóképessége, a fizikuma. Emellett baromi gyors is (anno belinkelt valaki valamelyik topikba egy listát a leggyorsabb futballistákról, Walker egészen előkelő helyen szerepelt rajta), úgyhogy lendületben nincs hiány, ha Lennonnal vagy éppen Townsenddel rohamoznak a jobb szélen. A rúgótechnikája sem rossz, idén már fűződik a nevéhez egy szép szabadrúgásgól (és alighanem több is fűződne, ha nem lenne a csapatban egy Christian Eriksen :P ). Védekezésben kellően stabil, bár néha túl erőszakos és agresszív, aminek általában sárga lapos következményei lesznek. :D Nem elhanyagolandó a fejjátéka sem, remek rugói vannak, nem mondom, hogy Crouchokkal meg Ibrahimovicokkal is felveszi a versenyt, de majdnem. :D

Szóval igen, kiváló jobbhátvéd a jó öreg (vagyis igazából még mindig elég fiatal) Kyle, viszont a Barçában szerintem nem lenne jó helyen. Sokszor gondolkodtam már ezen, megpróbáltam elképzelni gránátvörös-kék mezben, arról elmélkedtem, hogyan játszana itt, mennyire illene bele a csapatba - megérné-e leigazolni. És mindig arra jutottam, hogy nem, nem érné meg. Ugyanis Walker stílusa tökéletesen illik a Premier League-be. Szinte mintha neki találták volna ki ezt a bajnokságot. Éppen ezért a La Liga, a Barça nem illene hozzá. Ő olyan típusú futballista, aki a kiváló fizikumára, robbanékonyságára, gyorsaságára alapozza a játékát. A mi taktikánk, a sokpasszos, kombinatív játék nem feküdne neki. Nem azért, mert nem tud jól passzolni, mert ez nem igaz, de egyszerűen ez a közeg nem passzol (haha) hozzá.

Illetve még egy dolog. Alvest lehet szidni, de egy valamit el kell ismerni. Hihetetlenül érzi a gyors kényszerítőzéseket, passzjátékokat, és ezeket sokszor nagyszerűen végre is hajtja, főként Messivel, ezek pedig kulcsfontosságúak a felállt, betömörült védelemmel szembeni támadások során. Walker ebben közel sem lenne ilyen hatékony. Ő nem ezekhez szokott hozzá. Jobban szereti a kontrákat, amikor Lennonék oldalán teljes sebességgel viheti az ellenfél kapuja felé a labdát, mindösszesen három-négy védővel szembenézve.

És még valami: fejben nem elég érett (még?) Kyle. Nagyszerű játékos, de néha akkora blődségeket képes művelni a pályán, amikor elborul az agya, hogy kedvem lenne kikötözni egy hársfához és jó alaposan megcsapkodni a fejét egy kövér tükörponttyal. Ez a tulajdonsága pedig nem feltétlenül jönne jól a csapatnak.

Summa summarum, ragyogó jobbhátvéd Kyle barátunk, ez egyértelmű. Ennek ellenére - sajnos vagy nem sajnos - nem itt van a helye, hanem a PL-ben.

(Persze ez csak az én véleményem, lehet vele vitatkozni.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.06. 22:16:55

Nagyon logikus levezetés volt Chino részéről. Hasonlóan gondolom én is, Martinez szerepét pl.
De Vertonghen David Luiz stb emberekért nem szabad kidobni 40 milliókat. Tello-Agger cserében is lenne bőven ráció. Ha valóban 40-50-60 millió van igazolásokra, akkor azt okosan elköltve 1 kapus és 2 védő érkezését is prognosztizálhatja. Kapus 10 és két védőre negyven millió elég kell legyen, ha nem birka módjára dobálunk xy-ért 40 milliókat.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.06. 21:22:25

Mangala tényleg nagyon jó kis védő, de még ő is fiatal, az ára meg az egekben.
Az, hogy Neymar-ért mennyit adott a vezetőség más téma. Vele kapcsolatban a szakmai szempont másod-ha nem harmadrangú szempont volt. Az egy másik dolog hogy a presztízs, marketing stb érdek találkozott a csapat igényével is.

Ha fiatal védőről beszélünk szerintem a legjobb választás Inigo Martinez lenne. 22 éves létére 2-3 éve staabil kezdő a a Sociedadban, bemutatkozott a válogatottban, ismeri a spanyol bajnokságot és nem sz@rja össze magát ha komolyabb meccsen kell szerepelnie. Biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva Európa top védői között fogják emlegetni és ami fontos, 10-15 millió körül el is lehetne hozni. Vele párban egy Vertonghen és egy időre lezárnánk a védőkérdést. Mascheranot így el lehetne passzolni a Napolinak jó pénzért, úgyis nagyon szeretnék. (bár ha jól tudom az argentin lenyilatkozta, hogy marad) Így akár 40-ből is bőven meg lehetne úszni. Dehát belelóg a kezem abba a bizonyos bilibe.
Jó lenne tudni merre felé tapogatózik a vezetőség. Védő érkezése borítékolható, csak az a kérdés, hogy le akarják tudni olcsón egy B-megoldással vagy belenyúlnak a tárcába és perkálnak, ha kell, de végre megteszik amit muszáj lenne már legalább két éve.

Ez a Tello-Agger csere nem akkora baromság, már ha vállalja a háttérszerepet. Ha visszajön Deulofeu akkor abszolut felesleges Tello maradása, főleg ha jövőre esetleg Adama is felnézegetne olykor-olykor.
Forca Barca!!!!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.03.06. 21:07:53

GT, régóta akarlak már kérdezni erről, mint Spurs drukkert, csak valahogy mindig elsiklok felette.

FB-n szóba jött a jobbhátvéd kérdés, pontosabban az hogy nem igen van a piacon olyan jobb-bekk, akit el lehetne itt képzelni hosszabb távon.

Kapásból nekem Walker neve ugrott be, de őszintén megvallva csak fifából ismerem, nem igazán nézek Spurs meccseket, amikor meg néhanapján igen, nem játszik. :D
Szóval róla mi a véleményed? Vesézd ki nyugodtan, kíváncsi vagyok rá.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
PCsabi
aka Game90

2014.03.06. 20:59:14

Eliaquim Mangala 40 millió euro.

Mangala.

40 millió euro.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.06. 19:13:23

Gareth Tello írta:
csababarca írta:Mindenesetre egy Mangala-Verthongen pakk nem lenne semmi :D

Perkálnánk is értük rendesen. :lol: 70-80 körül talán összejönne. :lol: Bár tény, hogy hatalmas lenne. Vertonghen-Piqué-Mangala-Bartra... =D>

Na, footballmanagerbű' ki. :D

hát ha Neymarért kiadtunk majdnem ennek a dupláját,akkor ezért a két játékosért sem sajnálnám :D
Mangalat nyáron kellett volna,voltak is szóbeszédek, akkor még normális összegért lehetett volna hozni (30 körül), most már aki onnan elviszi,annak 40 a minimum,amennyit le kell tennie.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.06. 19:00:07

csababarca írta:Mindenesetre egy Mangala-Verthongen pakk nem lenne semmi :D
Kép

Perkálnánk is értük rendesen. :lol: 70-80 körül talán összejönne. :lol: Bár tény, hogy hatalmas lenne. Vertonghen-Piqué-Mangala-Bartra... =D>

Na, footballmanagerbű' ki. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.06. 18:51:21

Tudom,egy meccs,ami barátságos is, de Mangala olyan szintet focizott tegnap, hogy öröm volt nézni. Rég láttam ilyet, megmondom őszintén.
Persze nem kell egyből hozni,de nyomon követem a meccseit ősztől kezdve, és nem semmi a pali.
Mindenesetre egy Mangala-Verthongen pakk nem lenne semmi :D egyikük biztos beválna hosszútávon is,akkor meg már megérte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Castiel
Capitá del Barça

2014.03.06. 18:30:15

Nem akarok okoskodni, de nem lenne jó ha valami relatíve dinamikusabb belsővédőt találnánk?
Csak mert Piqué sem valami gyors léptű, és alves gyakran sárgul be e miatt, hiszen taktikai elem hogy megállítsa a lendületből Gerrardra támadó csatárt/szélsőt! mert egyébként nagy bajok lennének. nem tudom 2 lassú védő hogy egészítené ki egymást...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.06. 18:10:45

Agerrel sokkal nem lennénk beljebb. 30. életévébe lép, lassú, az utóbbi időben rendszeresen sérült.
barca0417
Entrenador del Barça

2014.03.06. 17:24:50

David Luiz, Hummels, Vertonghen...stb
Mindegy melyik, mindegyik jó játékos, nem tudjuk melyik hogy illeszkedne be és milyen formát, mentalitást mutatna.. Majd csak akkor dőlne el, ha látnánk itt játszani.
Egyébkén is, egyrészt, jelenleg bármelyik erősítést jelentene, másrészt pedig, leeht hogy kettő védő kéne.
Én pl olvastam egy Agger-Tello cseréről is. Ez se lenne hülyeség, Agger a keretbe simán jöhetne, Tellora nagy szükség nincs, és a dánnal ugyan nem lenne megoldva a védelem, de egyel beljebb lennénk, pénzbe így nem kerülne, de jönne vele a rutin, és a magasság.
És akkor ezen felül kéne igazolni még egy védőt az említett 3-asból, vagy valaki hasonlót.
Mert egyszerűen egy ekkora klub nem engedheti meg magának hogy ne legyen legalább 4 megbízható embere 2 posztra.
A nyáron változás kell, nem toldozás-foltozás.. VÁLTOZÁS!
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.06. 16:55:17

Nálam Hummels abszolút favorit volt sokáig. Régen jó párszor leírtam, milyen jó lenne leigazolni. Talán 1 éve annak, hogy nagyon sok sérülés érte.
A játéka sem tükrözi azt a határozottságot, amit több mint egy éve. Nekünk egy megbízható védőre van szükségünk, akinek adott esetben vezéregyéniségnek is kell lennie a védelemben.
Itt nem lesz idő arra, hogy önmagát felépítse újra. Ráadásul amilyen üveglábú, nem életbiztosítás a folyamatos játéka.

Most ott tartok, hogy a fenti szempontok alapján nem örülnénk Hummels leigazolásának, szerintem nem szabad érte pénzt adni, mert nem biztos, hogy nyernénk vele.

D. Luis vagy Verthongen, ha az a koncepció, hogy rutinos játékos kell.

Az ilyen vizesnyolcas portugál menedzserek által, nyomott áron kínált Mangalákból inkább nem kérnék.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.06. 14:58:20

ter stegen 10 lesz ha jol tudom, akkor már csak 40-50 marad. abból kell egy védő és kész. igazából egy olyan sincs a piacon akiért nyugodt szívvel kiadnék ennyit.
Kép
Cooh
Jugador del Barça

2014.03.06. 14:57:11

Hozzuk el Vertonghen-t és Hummels-t oszt' viszont látásra! :D :twisted:

Részemről a két említett személy közül bármelyiknek örülnék.
Még Bartra-nak kellene adni lehetőséget a fejlődése miatt.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.06. 14:18:38

Javier Faus (economic vice president): "We can spend some 50-60M net on transfers this summer." [catradio]

:-k

Simán kijönne belőle egy Vertonghen.

Na jó, kiszálltam. :mrgreen:
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.06. 13:01:07

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta: és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...
Hummels esetében végülis 2-szeres német bajnokról, BL-döntősről, illetve a világ egyik legerősebb válogatottjának kezdő középső védőjéről beszélünk. Nem tudom milyen rutin kell még ide? Nála jobb játékost találni se tudnánk. Egyet tudok, de ő nem fog eljönni a PSG-ből. Már láttam jó párszor játszani a belgát is, de azért illetlenség a 2-őt összehasonlítani... Előrelépés lenne ő is, de Hummels ezzel együtt is klasszisokkal jobb játékos.
Kicsit mást értünk a rutinon. Azt nem címek alapján osztják. Akkor ennyi erővel mondjuk Pedro százszor rutinosabb mint mondjuk Thiago Silva, mert nyert EB-t, VB-t, többször Bl-t, bajnokságot, BL-t, klubvilágbajnokságot, kupát, szuperkupát, csak Copa Americát nem.
Nem akarok összeveszni, mert értelmetlen, de Verthongenre mentalitását tekintve nagyobb szükségünk lenne. Az a higgadtság és magabiztosság amivel játszik jó ideje hiánycikk nálunk.
A kiemelt részt, ha komolyan gondolod akkor a belgát nem láttad még meccsen, mert akkor nem írnál ilyeneket, arról nem beszélve, hogy Hummels hajlamosabb a bakikra és viszonylag sérülékeny. De ezen ne vesszünk össze. :D

Ennek ellenére nem bánnám, ha a német érkezne, sőt, nagyon örülnék, de a pletykák mindkettővel kapcsolatban elhallgattak. Viszont Hummelsre a tavalyi nyilatkozatának fényében szerintem nincs sok esély, Verthongen pedig nyár óta csak egyszer-kétszer lett említve, akkor is csak ilyen Daily Mail-ben.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.03.06. 12:14:40

Hummels nálam is a favorit T.Silva után (aki itt éhen halna a családjával a koszos 10 milliós fizujával amit a Barcátol kapna) de igazán rajta se látom a hajlandóságot,hogy jönne. Talán ha leszerepelnek a Bl-ben is a bajnokság mellet meg meg mondjuk nyáron a top klubok folytatják a Dortmund szét rablását akkor lehet elgondolkodik ő is a váltáson.
A belga srácot én nem láttam és soha nem is halottam arról,hogy az FC Barcelonát érdekelné,szóval nem tudom miért veszik itt olyan sokan számításba. :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Válasz küldése