Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.25. 17:40:30

Talán azért, mert ő lenne a negyedik(!) kh, tehát nem fog idejönni senki, aki ereje teljében van, csak olyan, aki idősebb. Ilyen egyszerű. Ez nem a FIFA.
Sőt, 5., ha Mascherano nem megy és hozunk egy kezdőszintű védőt is.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.25. 17:39:14

Petr írta:Talán azért, mert ő lenne a negyedik(!) kh, tehát nem fog idejönni senki, aki ereje teljében van, csak olyan, aki idősebb. Ilyen egyszerű. Ez nem a FIFA.
4. védőnek mascherano is megfelel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2014.04.25. 17:31:16

Ha már edző. Jupp Heynckes-re senki sem gondol? Vagy végleg befejezte? Én úgy emlékszem, hogy rávehető lenne, hogy még folytassa edzőként.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.25. 16:59:29

La Pulga írta:
Chino írta:
Petr írta:Barcelona are one of the clubs, with Zenit and Roma, that are interested in Tottenham defender Jan Vertonghen (27). [mirror]

Barcelona are again interested in Valencia defender Jeremy Mathieu (30), who could be one of two centre backs they sign this summer. [ff pd]
Ennek a duónak tudnék örülni. Egy Bartra-Mathieu páros a Piqué-Vertonghen kettős mögött tökéletes lenne, csak hát a mirror hozta le, ami nagyon rossz hír.
Nem értem, hogy miért egy 30 éves védőt próbálunk idehozni, amikor ott van hasonló árfekvésű Inigo Martinez, aki csak 25 éves

Talán azért, mert ő lenne a negyedik(!) kh, tehát nem fog idejönni senki, aki ereje teljében van, csak olyan, aki idősebb. Ilyen egyszerű. Ez nem a FIFA.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.25. 14:24:16

csababarca írta:Mathieu miért jön szóba mindig? Abszolút középszer, balhátvéd,balszélső,nagyon ritkán,kényszerből játszott középhátvédet, erre opcióként tekintenek rá. Most ha tényleg ilyenekben gondolkozik a vezetőség,akkor inkább ne igazoljunk.
Ebben a szezonban Bernat, illetve télig Guardado miatt már középen játszott. De tényleg nem kéne őt idehozni, nem olyan jó azért.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.25. 13:59:19

Mathieu miért jön szóba mindig? Abszolút középszer, balhátvéd,balszélső,nagyon ritkán,kényszerből játszott középhátvédet, erre opcióként tekintenek rá. Most ha tényleg ilyenekben gondolkozik a vezetőség,akkor inkább ne igazoljunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bennike123
Jugador del Barça

2014.04.25. 13:32:24

visca el barca írta:
bennike123 írta:Ő kell nekünk vezetőedzőnek bárki bármit mond xD http://trollfesz.cc/fun/252007" target="_blank
vagy ő

Kép

örülnék végre ha nem valami tutyimutyi arc jönne, hanem olyan aki ha kell üvöltözik is. bár biztos megbuktatnák :D
Ő se rossz :D
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.25. 12:51:20

ez a matyiő gyerek tavaly is sláger volt ,reméljük idén is csak az marad és nem kötlünk rá egy fillért sem.

a sport most kurtoát meg javi martinezt hozta elő. megint.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.04.25. 12:34:25

Chino írta:
Petr írta:Barcelona are one of the clubs, with Zenit and Roma, that are interested in Tottenham defender Jan Vertonghen (27). [mirror]

Barcelona are again interested in Valencia defender Jeremy Mathieu (30), who could be one of two centre backs they sign this summer. [ff pd]
Ennek a duónak tudnék örülni. Egy Bartra-Mathieu páros a Piqué-Vertonghen kettős mögött tökéletes lenne, csak hát a mirror hozta le, ami nagyon rossz hír.
Nem értem, hogy miért egy 30 éves védőt próbálunk idehozni, amikor ott van hasonló árfekvésű Inigo Martinez, aki csak 25 éves
messideco
Presidente del Barça

2014.04.25. 12:30:35

Mészöly Kálmán bát, és Urbán Flórit :mrgreen: Meghajtanák a csapatot, az tuti.

Megfelelőbb mozdítható jelöltet nem igazán tudnék most Tata helyett. Conte? :-k
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.25. 12:23:11

bennike123 írta:Ő kell nekünk vezetőedzőnek bárki bármit mond xD http://trollfesz.cc/fun/252007" target="_blank
vagy ő

Kép

örülnék végre ha nem valami tutyimutyi arc jönne, hanem olyan aki ha kell üvöltözik is. bár biztos megbuktatnák :D
Kép
Dave87
Capitá del Barça

2014.04.25. 09:31:31

Barcaman1993 írta:
CsacsMate írta:Hummels csak nekem nem kellene?
Puyol helyére kéne védő, nem Piqué helyett....
Nem értek egyet. A világ jelenlegi talán legjobb középhátvédjéről beszélünk. Ne mondja nekem senki, hogy nincs szükségünk egy ilyen emberre. Jól fejel, helyezkedik és lassúnak egyáltalán nem mondanám... Ezzel a transzferrel csak nyerhetnénk...
Nem akarlak elszomoritani, de Hummels igenis lassu jatekosnak szamit. Epp eleg Dortmund meccset lattam élöben ahhoz, hogy ezt egyertelmuen kijelentsem.
Amiket leirtal, annak a nagy resze stimmel. Jol fejel, jol helyezkedik es parharcban eros. DE: semmivel nem gyorsabb Piquenel, aki szinten ugy fordul jobb napjain, mint a Tàtra.
A csapatban is van nàla jobb védö - Neven Suboticnak hivjàk -, nemhogy a vilàgon.
Ezen felül jo vàlasztàs lenne, mert ugyan jo ideje keresi önmagàt, a képességei megvannak.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Zolee23
Capitá del Barça

2014.04.25. 08:19:00

védőnek egyértelműen mangalát igazolnám. magas, képzett, jó felépítésű, és esze is van a játékhoz.
bennike123
Jugador del Barça

2014.04.25. 00:11:51

Ő kell nekünk vezetőedzőnek bárki bármit mond xD http://trollfesz.cc/fun/252007" target="_blank
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.24. 22:30:21

őszintén szólva ez a zubi martino párostól a hajam égnek áll. remélem a sociók úgy döntenek, hogy előrehozott választások lesznek, és Laporta hozza magával Cruyffot. a jelenlegi alternatívák helyett sokkal szívesebben látnám az öreget, már ha engedi az egészsége.

egyébként még scolarit tudnám elképzleni még, bár ő csúnyán megégett a chelseavel egy ízben de Nemyar miatt(illetve hátha leesik még 1-2 brazil) jó opció lehet. tekintélye van a szakmában, rajta nem tudnak átnézni a srácok. a mostani brazil válogatott szemre tetszetős játékát jó lenne ha meg tudná valósítani nálunk is.

Messihez még annyit, hogy nekem úgy tűnik nem képes magát a csapat érdeke alá rendelni. ha ez a következő szezonban sem változik, akkor bizony szerintem mennie kell. ő nem fog alájátszani egyetlen csatárnak sem, aligha tűr meg bárkit maga előtt a hierarchiában.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.24. 22:11:17

CsacsMate írta:Hummels csak nekem nem kellene?
Puyol helyére kéne védő, nem Piqué helyett. Mellé raknánk egy 1,90 magas Hummelst a spanyol ligába, 90%-ban ugyanazokkal a sajátos képességekkel, akkor ragyogóan ugyanazzal a problémával állnánk elő, amivel eddig is. A lassú védelemmel, főleg középen, ezenkívül még ugyanakkorra bakiparádé olykor, mint Piqué.
Puyol méretű védő kellene, az pedig Thiago Silva, ha már csak a sajtóból veszünk neveket.
Nem értek egyet. A világ jelenlegi talán legjobb középhátvédjéről beszélünk. Ne mondja nekem senki, hogy nincs szükségünk egy ilyen emberre. Jól fejel, helyezkedik és lassúnak egyáltalán nem mondanám... Ezzel a transzferrel csak nyerhetnénk. Nagyon remélem, hogy ő fog érkezni, vagy David Luiz. Természetesen melléjük Laporte és meg is vagyunk. Ilyen Verthongenekben, meg 30 éves hátvédekben aligha hiszem, hogy van értelme gondolkodni. Egy Hummels-Laporte duó nagyon komolyat ütne. Utána már csak Alves helyére kéne találni vkit (Danilo?).
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2014.04.24. 21:50:16

Hummels csak nekem nem kellene?
Puyol helyére kéne védő, nem Piqué helyett. Mellé raknánk egy 1,90 magas Hummelst a spanyol ligába, 90%-ban ugyanazokkal a sajátos képességekkel, akkor ragyogóan ugyanazzal a problémával állnánk elő, amivel eddig is. A lassú védelemmel, főleg középen, ezenkívül még ugyanakkorra bakiparádé olykor, mint Piqué.
Puyol méretű védő kellene, az pedig Thiago Silva, ha már csak a sajtóból veszünk neveket.
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.24. 21:46:00

Forca Barca!!!!
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.24. 21:25:29

Barcelona are one of the clubs, with Zenit and Roma, that are interested in Tottenham defender Jan Vertonghen (27). [mirror]

Utóbbinak örülnék, mint második kh igazolás. Előbbit maximum Hummels kárára, de akkor már inkább Hummels.

Capon írta:Engem az igazolásokon túl még az érdekelne, hogy az edző fogja-e összeállítani a köv. szezonbeli keretet vagy a vezetőség vásárol be saját maga elképzelései szerint. Mert ettől a vezetéstől én bármit kinézek.
Van egy olyan érzésem, hogy a vezetőség.. Amikor Tito volt az edző ő nyilatkozta, hogy ,,Azt a keretet edzem, amit adnak." - vagy valami hasonló -.
Capon
Llegenda del Barça

2014.04.24. 20:27:15

visca el barca írta:
Capon írta:Engem az igazolásokon túl még az érdekelne, hogy az edző fogja-e összeállítani a köv. szezonbeli keretet vagy a vezetőség vásárol be saját maga elképzelései szerint. Mert ettől a vezetéstől én bármit kinézek.
azzal sem járunk jobban ha martino idehozza a vergini féle embereket a argentionabol. vhogy nem nézem ki ebből a paliból h kiáll zubi elé egy ter stegen/mangala/danilo/reus feliratu cetlivel és azt mondja h vagy ez lesz vagy megyek. kicsit olyan ez a pali mint alice csodaországban. kb mintha a dacia cég 5. számú emberét egy nap felkérnék h legyen a ferrari elnöke...
Én sem Tatára bíznám az "új" csapat összeállítását, mert nem tartom képesnek rá, és ugye az sem jó megoldás, hogy a vezetőség szépen bevásárol magának, az sem vezet sehova.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.24. 20:24:48

azzal sem járunk jobban ha martino idehozza a vergini féle embereket a argentinábol. vhogy nem nézem ki ebből a paliból h kiáll zubi elé egy ter stegen/mangala/danilo/reus feliratu cetlivel és azt mondja h vagy ez lesz vagy megyek. kicsit olyan ez a pali mint alice csodaországban. kb mintha a dacia cég 5. számú emberét egy nap felkérnék h legyen a ferrari elnöke...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.04.24. 20:17:52

Engem az igazolásokon túl még az érdekelne, hogy az edző fogja-e összeállítani a köv. szezonbeli keretet vagy a vezetőség vásárol be saját maga elképzelései szerint. Mert ettől a vezetéstől én bármit kinézek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.04.24. 19:57:14

Yaya(07-10) írta:Leo kezdőként nem fog csatár mögött játszani soha a büdös életben. két szélső+leo+középcsatár felállásban max akkor látod a csapatot, ha már minden mindegy, de akkor már piqué is támadónak fog számítani.:)
Pedig tavaly volt ra pelda h Villa mogott jatszott akkor miert ne fordulhatna elo? :D Az edzo donti el a felallast. Mibol gondolod hogy nem lesz valaki aki igy dont? Igy is a kozeppalyan lofral pluszba ugy legalabb nem zavarna senkit es a tamadasok befejezesenel se lenne gond hogy nincs senki kozeppen. Teljesen elkepzelheto...
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.24. 19:35:37

Leo kezdőként nem fog csatár mögött játszani soha a büdös életben. két szélső+leo+középcsatár felállásban max akkor látod a csapatot, ha már minden mindegy, de akkor már piqué is támadónak fog számítani.:)
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.24. 19:22:02

Ha cserekapusról van szó, azt szerintem mindenképpen 10 millió alatt kellene megoldani. Ellenkező esetben hagyni inkább Oiert vagy megpróbálni még egy évre itt tartani Pintot, ha már felfüggesztették a büntetést. Első számúként csak valami kiscsapatban kaphat esetleg helyet, fele ennyi fizuért és akkor sem lenne több benne egy, de max két évnél. Ilyen idős kapusok után nem kapkodnak. Innen szépen visszavonulhatna, a kupát végigvédené, elmondása szerint jól is érzi itt magát. Meg lehetne győzni.

Az edzőkérdés érdekes. Ha tényleg csak Valverde és LE között kellene választani én inkább utóbbit látnám szívesebben, bár nem tartom a legjobb választásnak. Viszont nagy pozitívum, hogy ha jön Rafinhat biztosan megpróbálja beépíteni a csapatba.
Vele kapcsolatban nagyon kétesélyes a dolog. Vagy a közvetlenebb kapcsolatával képes hatni a csapatra vagy pont emiatt nem lesz szava az öltözőben. Taktikailag viszont nem tartom kiemelkedőnek. Egy Celtat elvezet, de ez már nem az a szint.
Akármelyikük is jönne nem lennénk vele előrébb szerintem, mint Tata-val. Ha végre lenne egy nyara a csapattal előfordulhatnának változások.

A középpályához semmi esetre sem kellene nyúlni. Ott a Cesc-Ini-Busquets triónál Xavival és Rafinhaval kiegészülve igazán jobbat nem találnánk. 2 év múlva pedig már Halilovic is ott kopogtatna. Nyilván nem hangzik rosszul egy Gündogan, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennénk vele.

Ezt a Reus-imádatot nem igazán értem. Legalábbis a helyét a csapatban. Annyiszor elhangzott a neve, hogy megpróbáltam komolyabban utána nézni, de nem igazán látom hol lehetne hasznos. Középpályán is középen, de inkább bal oldalon érzi jól magát, feljebb pedig inkább Neymar posztján. A brazilt emiatt beáldozni baromság lenne, ráadásul nem is az a legégetőbb pozíció most.

Hátvédnek én még mindig a Vertonghen/Hummels duóból látnék legszívesebben valakit és csak utána Luizt. Masch és Song közül én inkább az utóbbitól szabadulnék meg. Az argentin védőként is bevethető, így ha csak egy kh érkezik lesz egy ?-Piqué-Bartra-Masch négyesünk, és a játéklehetőség miatt sem rinyál, Songgal ellentétben.

Mindent összevetve én egy kapus-egy-két komoly védő + a kölcsönadottakkal már elégedett lennék. Ez reálisnak tűnik, minden más már csak ha a tortán. De leginkább a jobb-hátvéd kérdés az amit jó lenne elintézni. Ha sikerülne Danilot idecsábítani az maga lenne a mennyország számomra. Ilyen Cuadradot hagyjuk már. Még nehezebben érne hátra mint Alves, nemhogy előrébb, de inkább hátrébb lennénk vele.
Ami számomra érinthetetlen lenne az elsősorban az -Alba- Adriano-Busquets-Ini-Cesc-Neymar-Messi tengely lenne, de ide lehetne sorolni még Piquét és esetleg Bartrat is. Ez lehetne a jövő Barcajanak a gerince.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése