Ennyi baromságot hogy lehet összehordani itt...
Teljesen egyértelmű, hogy a támadósorban kell a legnagyobb átalakítás a nyáron. Alexis, Pedro, Tello out, Reus, Agüero, Griezmann in, és még anyagilag is jobban járnánk. Én Neymart is eladnám, nagy flop eddig... Jöhetne a helyére Suárez. A középpályára nem kell nagyon vérfrissítés, maradhat szinte minden úgy, ahogy van. Xavit egyre többet kellene játszatni, Fabregast pedig egyre kevesebbet, láthatóan kevés ide a tag. Rafinhában én nem látok sokat, eladhatjuk a Celtának, viszont Roberto lesz az új Iniesta, ő maradhat. Busquetset eladnám, középkategóriás játékos, jöhet a helyére Vidal. A védelemmel tökéletesen elégedett vagyok, főleg a Piqué-Mascherano párossal, remélem, még sokáig egymás mellett játszanak majd a védelem tengelyében. Viszont Alba kevés, adjuk el, jöhetne a helyére Alaba, Danny Rose, Clichy, Marcelo vagy Evra. Kapusposzton nincs kérdés, jön Ter Stegen második számú kapusnak, elé meg az évtized talán legjobb kapusa, Reina.
Reina, Ter Stegen
Piqué, Mascherano, Alaba, Alves, Bartra, Adriano, Montoya
Vidal, Xavi, Iniesta, Song, Fabregas, Sergi Roberto
Messi, Suárez, Agüero, Reus, Griezmann
Komolyra fordítva a szót, Halilovicnak nagyon örülök, remélem, beválik majd. Tetszik ez a fiatalítási irányvonal, Rafinha, Halilovic, Denis Suárez, Deulofeu, jó lesz ez.
Vertonghenről egyáltalán nem hallani, róla le is mondtam már, Hummels szerintem szintén esélytelen... Úgyhogy nem sok lehetőség marad, Mangalát párszor láttam játszani csak, de akkor tetszett, Musacchio szintén, kettejük közül az egyiket szívesen látnám Barcelonában.
Vidalt hagyjuk is, felesleges lenne. Halilovic érkezésével és Rafinha visszahozatalával én Gündogant sem erőltetném.
Ter Stegen, Vertonghen/Hummels/Mangala/Musacchio, Rafinha, Deulofeu, és oké.