Felelőtlenség ilyenekre nem figyelni.
De pánikra azért nincs ok még, fellebbezhet a klub, s szerintem "megússzuk" kisebb büntetéssel. De olyanokat írni, hogy 5 évre kuka meg stb, azért elég vakmerő.

Ne adj Isten nem igazolhatunk, azért a világ nem dől össze. Védő kérdés várat magára, máshol megvagyunk, s a hírek szerint a kapus kérdést átengedik. Plusz akkor tényleg lehet bátran nyúlni a fiatalokhoz, Bartra, Roberto, s a kölcsönből érkezők (elvileg ők is jöhetnek). Szóval azért nehogy már kardunka dőljünk, meg sózzuk be a Camp Nou gyepét mert nem igazolhatunk, s leáll a Föld forgása is....Kellemetlen, s érthetetlen, hogy fordulhat elő ilyen, hogy nem figyelnek a felelős személyek, de magát a klubbot ez nem fogja sírba vinni.
FIFA álláspontját is meglehet érteni, tényleg nonszensz, hogy a nagycsapatok sorra viszik el a fiatalokat, már tizenéves korukban. S akkor a válogatottakban is olyanok szerepelnek, akik kb 5 éve játszanak az adott országban, még csak nem is hogy ott születtek. Nekem soha nem volt bajom azzal hogy a világ sokszínű, de az hogy potom pénzekért (ha egyáltalán fizetnek a klubbok valamit a játékosokért) elvisznek játékosokat az tényleg elég unfair a kisebb csapatokkal szemben.
Keine panik remélhetőleg meglesz oldva a dolog, akit meg kerestek Carles Naval, rohadt régóta a csapatnál dolgozik, én mióta az eszemet tudom ott látom a pálya szélén, s ez már több mint 20 éve van így. Technikai igazgatónak mondanám a titulusát. Ő intéz rengeteg dolgot, csapat szállítás, meccs közbeni adminisztráció stb.