2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Úgy tűnt vissza tud térni műtét és 5 hónap kihagyás nélkül, hihetetlen embertelen elgondolás volt hogy ezt megpróbálják, főleg hogy vissza is tért csak újra rásérült.Stalkyard írta:Jó ötlet volt nem megműteni. Annyira tudtam, hogy ez lesz. Szerencsétlenek egy rakáson.
Stalkyard írta:Úgy tudom idéntől már játszhat téli igazolás a BL-ben.geridoss írta:Igaz is, mert a BL-ben nem játszhatna. Viszont ezt is figyelembe kell venni. Ősszel az EL-ben játszó nevezhető tavaszra a BL-re?
Úgy tudom idéntől már játszhat téli igazolás a BL-ben.geridoss írta:Igaz is, mert a BL-ben nem játszhatna. Viszont ezt is figyelembe kell venni. Ősszel az EL-ben játszó nevezhető tavaszra a BL-re?
Verma mostanság fog felépülni. B-ből Chumi jöhet fel esetleg.messideco írta:Vermával hogy is állunk?
Illetve van a B-ben valaki egyből bevethető játékos? (Mina, Marlon Santos khm...).
Szakmai szempontból én is úgy látom, hogy a krémek krémje dolgozik nálunk...Stalkyard írta:Jó ötlet volt nem megműteni. Annyira tudtam, hogy ez lesz. Szerencsétlenek egy rakáson.
Na, ez óriási érvágás lesz, ha igaz... Legjobb védőnk jelenleg.soadroli írta:Barça want Umtiti to undergo surgery for his knee. The French, at this moment, is reluctant to this idea because it would mean he will be out for 5 months. [TV3]
Ez a fél év honnan jön? Itt a cikk a sérüléséről.18Barca99 írta:Elmondták amikor megsérült: ha műteni kell akkor félév kihagyás legalább, tehát maximum a Bl elődöntőkre térne vissza 0 km-el a lábában. Ha van egy kicsi esély is arra, hogy fizikoterapeutával megoldják szerintem mindenképp azt kell válsztani. Suarezt sem műtötték tavaly ősszel végül.MichaaBee írta:Szerintem az lenne a legjobb, ha megműtenék. Javítsatok ki, de az ilyen jellegű térdproblémáknál csak idő kérdése a műtét. Lehet, hogy most gyógytornával mérsékelhető szintre csökkennek a fájdalmai (jó esetben mondjuk a szezon végéig legalább), de valószínűbb az a forgatókönyv, hogy előbb-utóbb úgyis műtét lesz belőle idén. Ebben az esetben pedig jobb lenne most gyorsan megműteni és bízni benne, hogy csak másfél hónapot kell kihagynia, de legrosszabb esetben is februárban a BL érdemi szakaszára már egészséges lehetne.
Elmondták amikor megsérült: ha műteni kell akkor félév kihagyás legalább, tehát maximum a Bl elődöntőkre térne vissza 0 km-el a lábában. Ha van egy kicsi esély is arra, hogy fizikoterapeutával megoldják szerintem mindenképp azt kell válsztani. Suarezt sem műtötték tavaly ősszel végül.MichaaBee írta:Szerintem az lenne a legjobb, ha megműtenék. Javítsatok ki, de az ilyen jellegű térdproblémáknál csak idő kérdése a műtét. Lehet, hogy most gyógytornával mérsékelhető szintre csökkennek a fájdalmai (jó esetben mondjuk a szezon végéig legalább), de valószínűbb az a forgatókönyv, hogy előbb-utóbb úgyis műtét lesz belőle idén. Ebben az esetben pedig jobb lenne most gyorsan megműteni és bízni benne, hogy csak másfél hónapot kell kihagynia, de legrosszabb esetben is februárban a BL érdemi szakaszára már egészséges lehetne.
Sajnálatos, mert ha nem is volt csúcsformában, még mindig ő játszott a legjobban azon a poszton a csapatból.soadroli írta:Samuel Umtiti will be out for a few weeks. [TV3]
Umtiti might be injured for months due to a heavy injury in his knee. [as.com]
Umtiti will be out for a long time. [Diario Sport]