Az a része igaz hogy piacra került Alexis, szóval ettől nem lett hiteltelenebb a mundo. Megindokolták, hogy csak nagyon kedvező ajánlat esetén engednék el mert elégedettek vele. Továbbá nyilvánvalóan nem távozik mindenki a listáról, mérlegelni fogják hogy, a már eladott játékosok függvényében kire van szükség a továbbiakban. Ez afféle felhívás hogy, na értük szívesen meghallgatjuk az ajánlatokat a többieket viszont békén lehet hagyni. Ad kettő páran magukat kérték átadó listára lásd: Bartra (kicsit begyulladt, de maradni fog.) Szóval a tegnap írt kommentem egyáltalán nem tűnt baromságnak az átadó listáról, a mai tényleg erős, csak gondoltam megosztom a nagyérdeművel.palesz77 írta:Főleg hogy Alexis nemrég tisztázta, hogy a vezetőség számol vele, ő se akar menni, erre eladjuk. Meg ez a mindenkit eladunk dolog.. Csak nálam vált hiteltelenné ezekkel kicsit a mundo?
Amúgy tényleg érdekes ellentétben állnak a hírek, mert egyik pillanatban minden pénzt hajlandóak vagyunk megmozgatni egy játékosért, aztán meg bekerül egy tucat név, hogy "very poor" megoldjuk gyorsan.
Egy Horatiusi arany középúttal jön szerintem még két elfogadható játékos.
Azt jólvan!