Mindkét félnek igaza van, ez tény.sjd írta: Attól függetlenül, h ezzel egyetértek, sokan meg hajlamosak átesni a másik végletbe. (Mint ahogy máshol is rengeteget látni, h ha valaki a negatívumokról ír, jön a sok "miért kell mindig fikázni?") Attól, hogy megnyertük a bajnokságot, a leírt problémák igen is jelen vannak, és dühítő, hogy Tito még elismerni sem hajlandó ezeket, nem hogy valamit kezdeni velük.
Én azért írtam meg az első post-omat a témában ma, mert rohadtul kezd idegesíteni már ez a tevékenység, h kényszeresen mantrázzák néhányan minden apróság kapcsán ugyanazokat a sorokat. Most pl egy Tito félmondatra ráhegyezve, ami önmagában sztem nem indokolja, de mégis sikerült ilyen irányba terelni a dolgot és 47. alkalommal is leírni a magvas gondolatokat. Rendben, mindenki leírja a véleményét, de azt nem vágom, h miért ezen élvezkednek páran, h ezeket folyamat szinten nyomatják!?
És nem a gondolatok valóságtartalmával van a gondom, hanem annak az állandó önismétlésével már. Így, hosszabb távon, a mindenbe belekapaszkodva újrázás már tényleg bosszantó...
Én sértett?mess2009 írta:maradjunk annyiban, hogy én sem tudom megérteni azt a felfogást, hogy ha az ember mond valami kritikát EGY ESEMÉNYRŐL ,EGY NYILATKOZATRÓL és rögtön jönnek itt a vérig sértett "igaz hívők" akik magukat hergelve az általam mondottakat felül írva igyekeznek védőbástyát vonni - a saját sértettségük elé. könyörgöm: én beérném annyival: nekem viszont tetszett amit mondot....! érdemben,(ismét és a védőbeszédeitek ellenére) az a véleményem, hogy ez az ominózus nyilatkozat rész méltatlan egy JÓ edzőhöz.a röhej az, hogy éppen ti bizonygattátok nagy elánnal , hogy még hazugság is!!! egyszerűen nem igaz, hogy neki nincs beleszólása"..őcsak egy alkalmazott".. ami pedig a 100 pontos részt illeti: kifejezetten azt mondta, hogy aki ezt a teljesítményt tekinti sikernek arra rossz idők várnak.... ez nem realitás érzék, hanem annak a közlése, jóslása, jövendőlése, hogy ennél rosszabbra készüljünk. na már most én aki ennél jobbat szeretnék a csapatomnak ez a nyilatkozat bizony nem lelkesítő !már elnézést. a vita tovább"hömpölygéséhez" végképp nincs közöm, a 7:o ról annak idején elmondtam a véleményem.

Nekem mi közöm hozzá? Tito-ról írtál

És mivel erősen túlzásba hajló dolgokat, így engedd meg, h erre reagáljak. És igen, kifejtettem az álláspontomat, pár mondatban levezetve, mekkora öngól az, amit írsz. De megtehettem volna, úgy is, h ez hülyeség és pont

De gondoltam hátha esetleg felébreszt pár gondolatot benned, bennetek, h nem egészen biztos az, amit leírtatok... Még akkor is, ha te beérnéd annyival, h nekem tetszett. Pedig még nem is arról van szó, h tetszik e vagy sem, amit mondott, hanem ha nem tűnt volna fel, az nem tetszik, ahogy lereagáljátok, ha mond valamit

"röhej az, hogy éppen ti bizonygattátok nagy elánnal , hogy még hazugság is!!! "
Ezt nem egészen értem, de akármiből is hoztad ezt ki, sztem benéztél valamit

A "jóslásának" a reakciója is sokat elárul

KB annyit mondott, h nem lesz ez mindig így, h rekord pont meg stb..., lesz ez még így se. Ha neked jobbat tenne a lelkivilágodnak, álomvilágodnak, h ez mindig így lesz, akkor tudod mit? MINDIG ÍGY LESZ! MEGÍGÉREM! De ha mégsem, akkor azért ne vágd fel az ereidet, légyszi...

És az a dolgokkal való foglalkozás, ha naponta leírom mindenhol, h milyen gáz a bajnoki cím meg h mennyire tré az edző?csababarca írta: Foglalkozni kell ezekkel a dolgokkal,nem homokba dugni a fejeket!
Sokkal beljebb leszünk vele

Ezért is írtam, h van igazság a sorokban, de ha ugyanazokat ismételgetjük, akkor annak van értelme? Akik ezt nyomatják, túl sok előre mutatót nem adtak elő, csak a salakdobálás, sablonpost-okban. És engem össze-vissza ez zavar csak. Ettől még én sem mondom, h húúú, de király volt a szezon, meg ez volt a top. Viszont én speciel elégedett vagyok a bajnoki címmel és a BL elődöntővel, rekordokkal karöltve. És most lesz egy nyarunk átalakítani a keretet, csiszolni a dolgokon, feltöltődni, h jövőre mindent vigyünk, mint a piros 7-es