Van benne vmi,bár ne legyen igazad(igazunk)...Sztem mindketten örülnénk ha meglepnénk minket...visca el barca írta:én csak azokra a nyilatkozatokra probalok épiteni amiket olvasni. azért ahhoz nem kell nagy jos tehehetség h lássuk: neymar után nem fogunk 40 milliot kiadni egy silvaérttavaly sem tettük meg, idén sem fogjuk. ugy vannak vele, hogy van 4-5 ember a középső posztokra, vhogy majd csak megoldják
Amúgy TS bukta valszeg,eleve nem láttam rá sok esélyt...De ettő még jöhet egy center védő,sztem veszünk azért olcsón vkit,Marquinhos lesz ebből nekm most az a megérzésem...Fiatal gyors tehetséges...És felmerült már,ha Tito fejébe is az járhat,hogy TSt úgyse kapom meg,vki meg kéne,akkor legyen ő,őt el lehet hozni olcsón,még mindíg jobb mintha nemjön senki...
Amúgy realisan addig votl szó itt kalsszis védő igazolásáról,míg úgy volt hogy kb 25ért megy Sanchez a Juventusba...Csakhogy elkezdett jól teljesíteni végre,és kirúgni sem lehet innen maradni akar...Enélkül a pénz nélkül nem nincs lé mindőségi védőre...Kérdes akkor hogy lesz most...He tényelgesen csak kb 10millánk fog maradni védőre,honenn lesz még pénz...Nem hinném hogy meg merti lépni aveztőség és Tito hogy megint nem lesz center védő igazolás,egy ilyen szezon után,a 7-0 erre biztosíték...Vagy ki elsz szúrv aa szemünk egy olcs megoldással,ami persze ettől még beválhat...Vagy megy vki még,Cesc-t is vinnék kb 25ért,és ha belegondolnuk lehetne nélkülözni azért így vagy úgy...Thiago ha megy az meg hiba lenne,de fene tudja lehet nem lehet megállítani akkor ott a pénz...De különben nem lesz itt nagy védő igazolás sztem...