http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/27 ... ta_listaja
Agger még el is menne egynek, de ez a marquinhos miért akkora sztár most a vezetőségnek ezt nem értem.

Ezt külön kiemelném, mert zseniális![/quote]Rooney igen is szükséges és jönni is fog még ha a szent Tyiágotokat is kell érte feláldozni,ezt jobb ha feldolgozzátok.
Ők legalább nem keverik össze az angol pletykalapokat a Barca vezetőségével....sörvirsli írta:Na persze itt a sok szagértő biztos jobban tudja,hogy nem kell erőcsatár a csapatnak mint a Barca vezetése akik akarják az angol fenegyereket!
Nyugi, az egyettlen zseni itt te vagy, ak itudja, mi kell a csapatnak!sörvirsli írta:Na egyre több itt az önjelölt edzőzseni aki aztán tudja mi a jó és mi a rossz Barcának!![]()
Ezt külön kiemelném, mert zseniális!Rooney igen is szükséges és jönni is fog még ha a szent Tyiágotokat is kell érte feláldozni,ezt jobb ha feldolgozzátok.
bence-barca írta:Vagy ha hozzuk Masit a védelembe akkor marad a 2 védő. Ja, de még Depaynak is helyet kéne szorítani... mi lesz így?visca el barca írta:az is lehet h átállunk a 2-3-5-re és akkor
piqué, puyol - xavi, busi, ini - neymar, messi, sanchez, rooney, tello
és minden meccsen nyerünk 14-9-re
De buta vagyvisca el barca írta:az is lehet h átállunk a 2-3-5-re és akkor
piqué, puyol - xavi, busi, ini - neymar, messi, sanchez, rooney, tello
és minden meccsen nyerünk 14-9-re
Ha Mascherano formában van, akkor ő is tud azért védekezni. Az idei szezon nem volt a legjobb számára, de előtte azért jó volt. Mindenesetre Piqué, Mascherano, a fejlődő Bartra és a sérülékeny Puyol kevés.csababarca írta:Minden évben ez van,aztàn augusztus végén idehoznak egy vkp-t aki pont bevethető védőként is. Micsoda szerencse. Az nem baj,hogy tavasszal is úgy forgatta meg a védelmünket egy komolyabb csapat,ahogy nem szégyelte.Lionel85 írta:Beteg dolog ez a Rooney-idehozatal... Nem tudom mi a ráknak kell ide mégegy támadó. Azt a nyomorult védelmet és kapusposztot kéne végre már megerősíteni, nem mást...
Piqué es Bartra mellett nincs használható középhátvéd a csapatban,csak felmegoldások. Meg Puyol,aki egyik sérülésből a másikba esik.
Nagyon nagy bajok lesznek,ha idén se foglalkozunk a valos problémák megoldásával, tavaly is elmondta ezt,sajnos igazam is lett. Hangsúlyozom sajnos,nem kívántam ezt.
Minden évben ez van,aztàn augusztus végén idehoznak egy vkp-t aki pont bevethető védőként is. Micsoda szerencse. Az nem baj,hogy tavasszal is úgy forgatta meg a védelmünket egy komolyabb csapat,ahogy nem szégyelte.Lionel85 írta:Beteg dolog ez a Rooney-idehozatal... Nem tudom mi a ráknak kell ide mégegy támadó. Azt a nyomorult védelmet és kapusposztot kéne végre már megerősíteni, nem mást...
Követve nagyszerű stratégánk tavalyi húzásait (senkit ne ott játszassunk ahol tud játszani) simán lehet, hogy Rooney lesz a futballtörténelem első erőcsatár hálóőrevisca el barca írta:oszt' rooney hol lesz erőcsatár? jobb oldalon? ott is játszanak erőcsatárok?sörvirsli írta: Na persze itt a sok szagértő biztos jobban tudja,hogy nem kell erőcsatár a csapatnak mint a Barca vezetése akik akarják az angol fenegyereket!vagy hol? azon a 2 spanyol kupa meccsen fog játszani ahol messi pihen?
oszt' rooney hol lesz erőcsatár? jobb oldalon? ott is játszanak erőcsatárok?sörvirsli írta: Na persze itt a sok szagértő biztos jobban tudja,hogy nem kell erőcsatár a csapatnak mint a Barca vezetése akik akarják az angol fenegyereket!
Feltehetőleg már Rossel sem bízik annyira Rourában, mert azért az igen valószínű hogy amíg Tito távol lesz, addig ismét neki kellene majd igazgatni a csapatot.Piquenbauer írta:Úgy látszik nem csak a játékoskeretet, hanem az edzői stábot is megkívánjuk erősíteni. A Marca és a Mundo Deportivo is arról számolt be, hogy ajánlatot tettünk már a Girona edzőjének, Rubinak. Ezeket a híreket egyébként a Girona elnöke, Javi Salamero erősítette meg. Rubi egyébként az idei szezonban a negyedik helyre vezette a másodosztályban a Gironát...
http://www.mundodeportivo.com/20130626/ ... 97275.html
http://www.marca.com/2013/06/26/futbol/ ... 51199.html
Beindul a körforgás:visca el barca írta:a liverpool megvette 10 millio euroért a sunderland 25 éves kapusát....
ajajjaaajjjjajjajjj![]()
(gondolom nem a padra vették, így reina valszeg távozik...)
Igen, ez így igaz viszont ha jól tudom Cesc-t két részletben kellett fizetni, amit elvileg(!) már kicsengettünk, Alexis esetében nem vagyok biztos, ott viszont az árat is különböző eredményekhez kötötték azt hiszem. Alba szerintem egy összegben fizettük, mert valami olyasmit olvastam anno, hogy kizárólag annyit fizetünk, mert nincs több a büdzsében. Legalábbis nekem ez így jön le. Songot passzolom, de az ő ára sem volt olyan horribilis szerintem, hogy évekig nyögjük, Ibránál pedig ne felejtsük, hogy az Inter is fizetett nekünk 3 évig. Nem vagyok nagy pénzügyi szakember, de nekem úgy tűnik, hogy nem lehet olyan szűk a pénztárca mivel tavaly sem költöttünk olyan sokat, főleg, hogy maradt még a zsebben onnan. Ettől függetlenül persze lehet, hogy neked van igazad és tényleg vékonyak vagyunkAttika30 írta:Ezt nem egy 50 milliós malacperselyként kell elképzelni amiből most kivettünk 10 millát akkor még van 40 milla.Chino írta:
Amúgy nem értem ezt a "nincs pénz igazolásokra" dolgot.
Ha valaki tud valami pontosabbat javítson már ki, lehet, hogy én nem vagyok valamivel tisztában.
Nekem van egy elméletem, (illetve nem is csak elmélet hanem olvastam cikkeket gazdasági társaságok működéséről), amit mindjárt le is vezetek, hogy hogyan is működik ez SZERINTEM, aztán aki hülyeségnek tartja nyugodtan mondja meg, azért van a fórum
Szóval, emlékezzünk csak vissza, hogy hogyan is igazoltunk az elmúlt években. Henry-t pl. 4-5 éves részletben vettük, Ibra-t is jópár évig (a mai napig is) fizetgetjük. Villa-t szintén több éves részletben fizetjük ki, Cesc és Alexis detto, Alba és Song esetében nem vagyok biztos, de mivel arra az évre is ott volt még Ibra, Alexis, Cesc (meg még ki tudja ki) részlete így kizártnak tartom, hogy volt "felesleges" 34-35 millánk, szóval az egyikük minimum de lehet mindkettő több éves részletre jött. De nyugodtan visszamehetünk az időben távolabbra is, Gaspart anyagilag tönkrevágta a klubot, Laporta meg érkezésekor elköltött csak a három nagyra (Ronaldinho, Deco, Eto'o) cirka 70 millát, plusz ugye még a kisebb igazolások Giuly pl. hogy volt erre képes egy anyagilag padlón levő klubbal? A válasz sehogy, ő is csak a játékosok kezdő részleteit fizette ki, a többit meg évek alatt. Ezt igy görgetjü magunk elött, valakinek letelik a részlete és jön helyette egy újabb akit fizetünk éviekig. Aki ezt egyszer elkezdi, mert nem tudja kifizetni egy összegben a játékosok árát annak sosem lesz vége, illetve vége lehet ha jön egy arany La Masia generáció amivel 3-4 évig senkit nem kell igazolni csak a korábbiakat törleszteni. Na de ennyit a múltról, térjünk vissza a mához. Az idei szezonra adott volt 50 milla átigazolásokra plusz az eladások összege, de ezt nem úgy kell értelmezni, hogy szó szerint 50+ millát elkölthetünk új játékosokra EZEN a nyáron, ha így lenne akkor nem csak 10 millát fizettünk volna ki Neymar-ért. Ebből az 50 millából szépen kifizetjük Ibra, Villa (bár lehet az övé már letelt), Alexis, Cesc, Alba és/vagy Song aktuális részletét, plusz kifizettünk 10 millát Neymar-ra és sac/kb (de ezt tényleg csak tippelni lehet, mert nem tudjuk, hogy kit hány évig fizetünk pontopsan és pontosan mennyit évente, ez attól függ, hogy az eladó klubbal hogy sikerült megegyezni) van 8-10 millánk, de lehet sokat mondtam ezzel. Mielött viszont bárki elkezdni felvagdalni az ereit, ez az összeg bőven elég lehet, mert igazolunk pl. egy védőt 35 milláért, de érte ugyanúgy "csak" egy első részletet teszünk le kp-ben, a játékos ideigazol, mi meg fizetjük pár évig az árát.
Kb. ez a lényege a dolognak, remélem nagyjából érthető.