2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sőt, a hivatalos oldal is tizenkilencet ír, ennyiért elég jó üzlet.Barcaman1993 írta:A Sport és a Mundo is 19millió eurót ír. Óriási üzlet!
Azaz végre, ez a hír bearanyozta a napom. Sok sikert neki nálunk!
17m font az 22m euró.Castiel írta:Állítólag 17 millió fontot kérnek érte... az nem tom mennyi euróban kb, de ez az ár van megadva nagyjából mindenhol...S.Agüero írta:Most azt írta a goal.com, hogy 20m euro-ért jöhet Song.
Remélhetőleg 20-ért el tudjuk hozni.
Állítólag 17 millió fontot kérnek érte... az nem tom mennyi euróban kb, de ez az ár van megadva nagyjából mindenhol...S.Agüero írta:Most azt írta a goal.com, hogy 20m euro-ért jöhet Song.
Remélhetőleg 20-ért el tudjuk hozni.
99% hogy megvettük mert ma Song, az Arsenal jelenlegi legjobbja-legdrágábbja még a kispadon sem kapott helyetzsoly12 írta:Megvettük Songot? Mennyiért?
OFF:
Mi a helyzet a Mallorcaval?
Még nem vettük meg, de elvileg 100% hogy ide igazol.zsoly12 írta:Megvettük Songot? Mennyiért?
OFF:
Mi a helyzet a Mallorcaval?
én nem sokat láttam játszani, nem nézek arsenal meccset, és persze egy ilyen videot barkirol össze lehet vágni, de azt azért lehet látni h ezeket a mélységi passzokat nagyon okosan és jol tolja.S.Agüero írta:Azért Busi sem rossz killer passokban, lásd a Vale elleni 5-1-es meccsünket, mikor Messi átemelte a kapust Busi passza után.
Egyébként itt egy egész jó videó Song passzairól:
http://www.youtube.com/watch?v=bjbazhvwBe4
A keretünk tavaly is a világ legjobbja volt,ha nem lett volna rendre 4-5 kulcsjátékosunk sérült,vagy sérülésből visszatérő állapotban,akkor nem lett volna kérdés itt...Azért Villa kb egész szezon 0,plusz Alexis kb egyszer játszott,aztán megint nem,Pedro is mindíg húzta a lábát azért is volt ennyire gyatra szezonja...Villa reméljük helyrejött ténylegesen,de sztem tuti mert nem kockáztattak vele,jóval tovább nem játszatták mint előzetesen várható volt...Ő azért meg egy laza 20gólt formán kívül is szállít ez tuti...Messi az Messi...Alexisban meg azért rengeteg lehetőséget látok,érzi Messit, a többieket,zseniális megmozdulásai vannak,jól helyezkedik robban be...Sztem ez lesz neki az első nagy szezonja...Elől nem lesz itt baj...mess2009 írta:ez a középpálya.... ott már tavaly is verhetetlenek voltunk, de mi lesz a 16-os és a kapu között?! ez itt a kérdés, nem a középpálya, főleg ha még néhány gólvágónk - alibiből többnyire - szintén a középpályán villog, passzolgat hátra nagy szorgalommal, ahelyett, hogy a kapu felé venné az irányt! én ebben várnék nagyon változást!!!! ha ezt Tito meglépi akkor de csak akkor feljebb léphet.
Gamperen a B csapat + Villa fog valószínűleg játszani.Messi-Ini írta: off.:amúgy ez érdekes lesz...vasárnap bajnoki,amit kötelező nyerni,hétfőn meg Gamper,amit bár nem kötelező,de azért jobb lenne megnyerni, csütörtökön meg fogadjuk a fehér egereket,szóval a játékosoknak pihenni is kellene...hogy lehetett így elbaltázni ezt az egészet?
Akkor a Samp ellen este meg már tolhatja isS.Agüero írta:Songot a Gamper napján fogják bemutatni. Ezt írja a SPORT és a MUNDO is.
Gyorsabb meg a jobban lő azért erős túlzás, labdatartásával meg nem lesz probléma, beleillik a képbe, a poor man's Barca-ban már hozzá szokott ehhez a stílushoz. Szerintem támadásban sokkal erősebb, mint Busquets, tényleg jobban indít be, killer pass-okban is jó, nem hiába adott 11 gólpasszt tavaly (mondjuk feljebb is játszott és ez meg is látszott a védekezésén), negatívumként megemlíteném, hogy néha elszáll az agya és szépen gyűjtögeti a lapokat (ez a lassúságának is köszönhető). Bár Mascherano is így jött ide, aztán látjuk...Tobias88 írta: Busquets-el összehasonlítva:
- kevésbé jól fejel, kevésbé jó labdatartó, kevésbé tudja a Barca pontos passz stílust
+ jobban lő, jobban indít be, gyorsabb, valamivel erősebb