Akkor nem értem, most Villát, Sanchezt tképpen csak azért hoztuk, h kiszolgálják Messit? És ők eleve nem alkalmasak arra, hogy önmagukban is eredményesek legyenek?Lionel85 írta:Ha egy játékos egy csapatban kiemelkedőt nyújt (Alexis-Udinese, Neymar-Santos, Villa-Valencia), akkor azért a teljesítményért veszi meg a Barcelona. Amint idekerül, átalakul a játéka. Ezek a játékosok adott csapatukban vezérek voltak, míg itt csak egy játékos, aki Messiért dolgozik. De mint idén láthattuk, ez nem vezet eredményre. Neymart azért kell idehozni, mert olyan pluszt tud nyújtani a csapatnak, hogy azzal eredményes lehet a Barcelona és nem csak azért jön ide, hogy Messi plusz 10 góllal többet szerezzen majd.
Mert nekem nagyon úgy tűnik, h arra megy ki az egész érvelésed, h egyetlen ember van a világon, aki itt még gólképes lehet Messin kívül, és az Neymar. Ezt viszont nem tudom elfogadni, sztem nagyon sok játékos van, aki a megfelelő taktika mellett ugyanolyan eredményes tudna lenni (akármilyen abszurd, még Lewandowski is), és ezzel párhuzamosan a jelenlegi taktika mellett Neymar pont ugyanannyira nem lesz eredményes.
Majd ha lesz érkezésem, akkor továbbítom Cruyff-nak, hogy nevetséges dolgokat beszél.Barcaman1993 írta: Na nehogy már. Mintha minden akciót Messire játszana a csapat, sőt kötelező lenne rájátszani... Egyszerűen nevetséges.