Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ők ketten nagyon büntetnének ott elől.JOseppe írta:A sport.es szerint már Leo üdvözölte Neymart a klubnál.Akkor csak összejön végre a dolog.
Azt is taglalják az újságirók az oldalon, hogy állitólag a jövő hónapban fog érkezni a brazil.
Hunter91 írta:Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért egy pályafutása végén járó drága játékost akarunk igazolni. 2 év múlva pedig ismét lecseréljük TS-t?
Most fizetünk érte 40-45 millát. Két év múlva pedig eladjuk 10 millióért a Monaconak, vagy bárkinek. Mi ebben az üzlet?
Hummels most 30-ért megszerezhető. 8 évig kirobbanthatatlan lenne a kezdőből. Akkora h.lye a vezetőség, hogy szinte fáj.
A másik marhaság az lenne, ha kicsengetnénk több tíz milliót a Romának egy olyan játékosért, akit nem lehet minden meccsen játszatni, mivel fiatal és még ingatag a formája.
Erre gondoltam...Ezt hozta a marca,meg a sport is...Megint kamuszagú,de ámen...Már vége lehetne a felhajtásnak...blaugrana99 írta:http://www.mundodeportivo.com/20130521/ ... 66312.html Egy hasonló cikket olvastam néhány hete valahol.Pontosan ez volt a forgatókönyv ott is.
Ennek nem igazán örülök. Szerintem Hummels-el járnánk a legjobban, de ha valóban maradni akar, akkor maradni is fog. Az ő maradásával egyébként nagyot húzna a Dortmund, így talán több kulcsember is elgondolkodna, hogy talán érdemes lenne maradni.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/21 ... _prioritas
Pedig jó lett volna itt látni.Marad Ts.
Ezzel csak az a bibi, hogy Neymarnak is van egy kis szava az átigazolásban. Ha pedig tényleg a Barca a prioritás számára Perez fejre is állhat. Persze nyilván naivitás arra számítani, hogy akármit ajánl a Real, nem változtat az elvein, de egyelőre még mi vagyunk a favoritok. Nem is csodálkozom amúgy, hogy másik ajánlatra is várnak, ha Rosell ilyen 18-20 milliókat kínál érte. Ezt még ő sem gondolhatta komolyan. Szerintem menni fog a huza-vona és 40 körül elhúzzuk ilyen-olyan záradékokkal.MQuC írta:De miért pont a Reáltól? nyilván úgy visszalépnék, ha a kiszemelt játékos a riválishoz is szívesen aláírna, mint a huzat.... Legyen szó bárkiről...
Én most olvastam az elmundon, hogy Kompany neve ismét előtérbe került.Szerintetek ő jó igazolás lenne?Mert hogyha jól tudom, akkor korban fiatalabb T.Silvától.Gareth Tello írta: Csak kíváncsiságból, szerinted ki lenne jó Piqué párjának? Valami marseille-i gyerek?:
Részemről rendben.visca el barca írta:nem, nálam silva meg bartra kezdene.
nem, nálam silva meg bartra kezdene.Gareth Tello írta: Csak kíváncsiságból, szerinted ki lenne jó Piqué párjának? Valami marseille-i gyerek?:
valaki leirta h hummels nem lenne jo piké mellé, mire én leirtam, h silva sem. hol látsz ebben olyat h nem cserélnénk le pikét? ha lenne rá lehetőség én simán kitenném a kezdőből. volt neki egy nagyon jo idenye mikor puyi végig mellette volt oszt' annyi.Varatrix írta:ja szóval Shakirát nem sok férfi ember cserélné le. pláne nem Silvára. Hummels még elmegy ha valaki másik kapura játszik.visca el barca írta:hát szerintem silva ugyanugy nem lenne jo piqué párjának mint hummels...
am nem értem a kijelentést szerintem jol nyomnák együtt.