Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Varatrix
Director del Fútbol

2012.08.13. 19:05:46

Ha Song jön akkor JDS-t hátraléptetik epizótszereplős kupa középpályássá, :roll: bár Song megbízhatóbb rutinosabb játékos szóval szíveen látnám ha nem is őt tartom a legjobb megoldásnak. Mindegy a keret bőnek tűnik bár Albán kívül csak fiatalok kaptak elsőcsapatos szerződést, és a bizalom feléjük nem tudom mennyiben változott ettől. Még mindíg nem tekintem őket egyenértékűnek a tavalyi kerettagokkal. Szóval ha kidőlnek az alap emberek egy fontos meccsen nem szívesen látnám Bartrát vagy Fontást a kezdőben. Az összes fiatal közül engem Montoya győzött meg. Őt nyugott szívvel nézném komolyabb csapatok ellen is ha Daninak pihenésre van szüksége. Bartra, Fontás (sélülés miatt), Jds kicsit halovány. Muniesa a legtehetségesebb talán, de jót fog tenni neki legalább még egy év az ifik közt.

Amúgy valaki javítson ki ha tévedek de ügye Spanyolországban él a 25 fős keret limit az A csapatnál. Ha Muniesa nem dőlt volna ki a sorból és a többi ifivel eggyüt szerződést kap akkor Song nem fért volna el a keretbe.
Szóval a fiatalok : 12 Dos Santos, 15 Bartra, 19 Montoya, 23 Cuenca, 24 Fontás, 25 Muniesa lett volna. A többi adott. :?:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
sjay
Entrenador del Barça

2012.08.13. 18:35:55

zola8787 írta:Soroljatok már még szerintetek jónak tűnő igazolásokat, tényleg érdekelne.
Kuttor Attilát szívesen látnám itt :lol: . Egyébként én a legjobban Songnak örülnék, szerintem olyan lenne itt, mint Masch.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.13. 17:33:23

zola8787 írta:Soroljatok már még szerintetek jónak tűnő igazolásokat, tényleg érdekelne.
moutinho :lol:

idén még usem írta senki, pedig nagy sláger volt itt anno... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.08.13. 17:12:36

Gareth Tello írta:
Game90 írta:Egyébként tegnap olvastam egy Arsenal-hoz igen közel álló személytől (és most ne ilyen wc-s nénire gondoljatok), hogy Song marad. Aztán majd meglássssuk.
Hoppá, Game, az Arsenal titokos elnökségi tagja. Wengertől jött az info? :D

Remélem, a forrásod el van tévelyedve, és Song jön Barcelonába. 8)
A legnépszerűbb (?) magyar sportnapilap szerint tényleg esélyes, hogy Song marad Angliában. Ő maga nyilatkozta állítólag, hogy jól érzi magát az Arsenalban. Máshol meg azt írják, hogy magával a játékossal már megegyezett a Barça és már a csapattal is felvették a kapcsolatot. Nem egyszerű dolog, megy megint a parasztvakítás...
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.08.10. 22:46:27

Általában mikor feldobnak 1 nevet, hogy lehet jön a Barcába, minden 2dik tetszik a fórumozók többségének. Ilyen sok játékos illene ide? Soroljatok már még szerintetek jónak tűnő igazolásokat, tényleg érdekelne.
Mondom ezt pl Songra vagy K Touréra, a francia vkp-ra (Capouet vagy ki), stb.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.10. 22:37:07

Song jöhetne már. :D

Áthoztam ide:
Ezt a nagyképűség dumát meg hülyeségnek tartom, többször nyilatkozott például Messivel, vagy a Barcával kapcsolatban, mindig szimpatikus volt.
Persze, ha ide akar jönni, jó hogy nem azt nyilatkozza, h a Real meg CR a legjobb. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.10. 21:02:58

Game90 írta:Egyébként tegnap olvastam egy Arsenal-hoz igen közel álló személytől (és most ne ilyen wc-s nénire gondoljatok), hogy Song marad. Aztán majd meglássssuk.
Hoppá, Game, az Arsenal titokos elnökségi tagja. Wengertől jött az info? :D

Remélem, a forrásod el van tévelyedve, és Song jön Barcelonába. 8)
kurdt
Megmentő :)

2012.08.10. 20:43:07

Eszembe jutott, hogy régebben láttam egy interjút Walcottal, ahol a csapatról kérdezték:

"- Ki a leggyorsabb a csapatban?"
- Talán én...
- Ki a legtechnikásabb?
- Nem tudom, talán Cesc. (mondom, hogy régen volt)
- És ki a legokosabb?
- [szünet, gondolkozik] ...na, azt nem tudom, de Song a legbutább."

=P~ :mrgreen: :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
PCsabi
aka Game90

2012.08.10. 20:26:28

Yaya(07-10) írta:Intelligens, technikás, gyors, erős, baromi jól védekezik, és hatalmas munkabírású.
Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? :D

Egyébként tegnap olvastam egy Arsenal-hoz igen közel álló személytől (és most ne ilyen wc-s nénire gondoljatok), hogy Song marad. Aztán majd meglássssuk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.10. 19:42:38

ab1daL írta:
ab1daL írta:SPORT ma arról ír, hogy Jonathan dos Santos iránt nagyon érdeklődik a Sevilla, és a mexikói is hajlana a váltásra. Elvileg leül majd Titoval, hogy mennyi szerepet szán neki. Ha elmenne, akkor tényleg kéne Song.
Annyival javítom magamat, hogy a Sevilla kölcsönbe vinné a mexikóit egy évre. Lehet ez lesz vele, és akkor nem lesz probléma ha jön valaki Busi mögé (Song?), nem lesz majd az, hogy nem játszik semmit se dos Santos.
Közben Jonathan testvére (nem Gio) azt írta twitteren, ne higgyen senki ennek a Sevilla-érdeklődésnek, Jona marad.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.10. 19:31:29

ab1daL írta:SPORT ma arról ír, hogy Jonathan dos Santos iránt nagyon érdeklődik a Sevilla, és a mexikói is hajlana a váltásra. Elvileg leül majd Titoval, hogy mennyi szerepet szán neki. Ha elmenne, akkor tényleg kéne Song.
Annyival javítom magamat, hogy a Sevilla kölcsönbe vinné a mexikóit egy évre. Lehet ez lesz vele, és akkor nem lesz probléma ha jön valaki Busi mögé (Song?), nem lesz majd az, hogy nem játszik semmit se dos Santos.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.09. 23:01:06

még most sem hiszem el, hogy Song a barcáé lehet...elképesztően nagy fogás lenne. Ez a srác még mindig elképesztően fiatal, és már így is hihetetlen rutinnal rendelkezik. meg van az új Yaya Tourénk.:D vele nagyon megerősödik a védekező szekció. néha ugyan elborul az agya, de a barcánál talán kikúrálják ebből a betegségből. nem tudom, hogyan fog beilleszkedni ebbe a visszafogottabb társaságba, de szakmailag a leges legjobb döntés az ő leigazolása. 100* jobb játékos Keitánál. Sergioval simán megoldják a középpályát az egész szezonra. Intelligens, technikás, gyors, erős, baromi jól védekezik, és hatalmas munkabírású. Sergio néhány hiányosságát remekül kiegészíti. tökéletes választás. attól tartottam, hogy ha megunja az arsenal sikertelenségét, madridba költözik(nyilván nem számít neki melyik gigaklubban játszik). szerencsére nem támadták be. addig jó, míg a tuniszi királylánnyal és alibi alonsoval képzeli el jo5é a középpályájukat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.08. 19:24:05

Én nagyon örülnék Songnak!Ha normális áron eltudjuk hozni, "ajándék", s egy Keita utód meg kell, egy brusztolós, jól felépített sokat futó jól fejelő emberke.
Dos Santos abszolút pozitív meglepetés ráadásul nem tűnik elszántnak mint a tesója, de ő meg nem egy "dinamó" féle középpályás.
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.08. 19:16:59

Spanyol lapok szerint megszületett a megállapodás Song és a Barca között. A szándék mindkét oldalról eldöntött, ha az Arsenal is elfogad x euro/font ajánlatot, létrejöhet az átigazolás.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.08.08. 19:14:00

Amennyiben Dos Santos nem marad, szívesen látnám Songot. Nem sok Arsenal meccset láttam, de azokon is látszott, hogy remekül passzol, és jól végzi a védekező feladatait is. Ha a kicsi elmegy, én tárt karokkal várom. :D Ha nem, akkor viszont szerintem nincs rá szükség.
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.08.08. 18:09:38

Castiel írta:Song nem fog igazolni hozzánk, az biztos... miért is lenne rá oka?
Egyszerű. Trófeákat akar nyerni. 8)
Capon
Llegenda del Barça

2012.08.08. 18:00:11

Castiel írta: Én inkább azon aggódok, hogy az tv-s bevételek egyenletlen elosztása miatt(40% Barca 40% Real, és a maradék 20 %-ékon osztoznak a többiek első, és másodosztályú csapatok) nem sokára nem fogunk tudni nagy játékosokat igazolni...mert nem lesz vonzó a lfp... Lássuk be hogy a Liga Barcelona-Real Madridból áll ennyi... középszintű Valencia, Atletico Madrid, Bilbao akik 1x 1x elkapják a 2 nagyot de ez nem izgalmas bajnokság... Brazíliából is egyre többen Anglia felé veszik az irányt... vagy Németország... Megkockáztatom, ha a Barcelona-Madrid 2-st kivennénk a ligából Francia bajnokság színvonala lenne kb... Még jó hogy az utánpótlásunk masszív!
Mivel a válaszom kicsit OFF ezért röviden teszem.
Mindig erről a két csapatról szólt a spanyol bajnokság!!! Sosem volt ez másképp. Ez nem új keletű dolog. Hasamra ütök 1947 óta ha 4-nél több másik csapat tudott még bajnokságot nyerni akkor sokat mondok.

szerk.: (utána néztem) 5 csapat tudott.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.08. 17:47:03

Song szerintem minden csapatnak erősítés lenne, de hogy nem fog igazolni hozzánk, az biztos... miért is lenne rá oka? Ahol játszik stabil kezdő, és nem egy középcsapatben, sőt idén azt hiszem komolyan számolni kell a Londoni ágyúsokkal. Nálunk Busquets mögött sokat padozna... vagy legalábbis többet mint az Arsenalban. Wengernek már a .... ki lehet velünk,hogy állandóan onnan szemezgetünk (mondjuk ő meg tőlünk, csak a fiatalabbakat)
Na szóval Song nem fog jönni...
Én inkább azon aggódok, hogy az tv-s bevételek egyenletlen elosztása miatt(40% Barca 40% Real, és a maradék 20 %-ékon osztoznak a többiek első, és másodosztályú csapatok) nem sokára nem fogunk tudni nagy játékosokat igazolni...mert nem lesz vonzó a lfp... Lássuk be hogy a Liga Barcelona-Real Madridból áll ennyi... középszintű Valencia, Atletico Madrid, Bilbao akik 1x 1x elkapják a 2 nagyot de ez nem izgalmas bajnokság... Brazíliából is egyre többen Anglia felé veszik az irányt... vagy Németország... Megkockáztatom, ha a Barcelona-Madrid 2-st kivennénk a ligából Francia bajnokság színvonala lenne kb... Még jó hogy az utánpótlásunk masszív!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Capon
Llegenda del Barça

2012.08.08. 17:32:13

barca99 írta:
S.Agüero írta:Song pedig egyre biztosabb, hogy jön.
Ha már Iniesta is nyilatkozik róla, biztos van valami alapja. :)
Kérdezték, válaszolt.
Igen kb. ennyi a történet, nyilván nem Ini kezdett el beszélni róla mert ő már tud valamit.

http://barcanoticias.blog.hu/2012/08/08 ... t_aggerert
Wenger gondolom nem akarja elengedni Songot (sem), érte is elfognak kérni ennyit szerintem.
Azért lassan jó lenne ha körvonalazódna mi fog történni, mert jövő hétvégén már kezdődik a bajnokság. Nem szeretem az ennyire késői igazolásokat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.08. 17:24:42

S.Agüero írta:Song pedig egyre biztosabb, hogy jön.
Ő szerintem körülbelül 20 milliót ér, annyiért még megéri elhozni. :wink:
Kérdezték, válaszolt. Idén nyáron nem az első eset volt, hogy újságírók ilyeneket kérdeztek. Mindenesetre az Arsenal-drukkerek nagyon sajnálnák, remélem tényleg _annyira_ jó. Nekem egy okosabb box-to-boxnak tűnik, kb. annyira illeszkedne a csapatba, mint Keita. Ha jön, jó, ha más jön, vagy senki nem jön, az sem igazán probléma.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.08. 17:09:16

Agger nem ér 27 milliót.
Telloval együtt sem adnék 15-nél többet nekik.

Song pedig egyre biztosabb, hogy jön.
Ő szerintem körülbelül 20 milliót ér, annyiért még megéri elhozni. :wink:

De a lényeg, h minél hamarabb hozzunk valakit!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.08. 16:06:01

ab1daL írta:Ugye régebben is szóba került, hogy Tello-t esetleg vinné a Pool. A SPORT szerint ismét érdeklődik iránta a Liverpool, esetleg belehetne vonni az Agger féle bizniszbe, ha úgy alakulna a dolog.
Viszont a Liverpool állítólag 27 milliót kér Aggerért. :roll: Remélem, nem gondolják komolyan, mert ha igen, akkor Tello+20 milkáért hozhatnánk el kb., ami nem annyira érné meg. :lol:
A volt Barça B-s, most blackburnös Rochina szerint egyébként mind Agger, mind Song tökéletesen beleillene a Barçába. :D
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.08.08. 15:19:11

Agger a Barcába? Minek? Az is kamu hír lehet mint a Song féle, de akkor már a Song hír legyen igaz :wink:
94:39 6 - 1
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.08. 15:05:54

ab1daL írta:Ugye régebben is szóba került, hogy Tello-t esetleg vinné a Pool. A SPORT szerint ismét érdeklődik iránta a Liverpool, esetleg belehetne vonni az Agger féle bizniszbe, ha úgy alakulna a dolog.
Egy 8m + Telloban benne lennék
De ugyanúgy Songnál is meglehetne oldani, h egy fiatalt bevonunk. Felőlem Tello vagy JdS lehetne akár.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.08. 15:02:01

Ugye régebben is szóba került, hogy Tello-t esetleg vinné a Pool. A SPORT szerint ismét érdeklődik iránta a Liverpool, esetleg belehetne vonni az Agger féle bizniszbe, ha úgy alakulna a dolog.

Válasz küldése