Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is Hummels-t szeretném jobban, ugyanazok indokok miatt mint bali 15. De ha Silva jön, akkor én se sírnék, csak szerintem semmi értelme adni 40milliót egy 29éves játékosért,és 2 max 3 év múlva vehetünk megint egy védőt helyére. Jöjjön Hummels és megvan ott oldva a védő poszt 5-6 évre.bennike123 írta:Ti kit szeretnetek jobban a csapatbal Hummelst vagy Thiago Silvat?
Hummels olcsóbb és hosszabb távon is jobb megoldás lenne.bennike123 írta:Ti kit szeretnetek jobban a csapatbal Hummelst vagy Thiago Silvat?
Az utóbbi heteket + az első évét figyelembe véve szerintem raszolgált a bizalomra. Az az egy-két meccs volt 7-8 is és ki tudott tűnni a csapatból, mind mezőnyjátékát, mind támadási potenciálját illetően. Nem azt mondom, hogy folyamatosan kimagaslik a mezőnyből és lefocizik mindenkit, de az utóbbi időben Villa-t és pedrot kenterbe verte, Tello pedig támadásban, veszélyességben lehet, hogy KICSIT felette áll (bár ez sem érzem egyértelműnek), de a letámadás, labdaszerzés belőle zsigerből hiányzik, ami ilyen jellegű szélső védőknél elengedhetetlen. Szóval Messi után a legjobb támadónknak érzem, ha pedig a formáját át tudja menteni a következő szezonra, neki kellene a 3. számú csatárnak lennie. De sajnos Pedro az Pedro.Varatrix írta:Mostakkkor annyi a csapat építés hogy betetted Neymárt?BritishKnight írta:Ha jövőre összeállna egy ilyen csapat:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar![]()
Mondjuk észrevettem hogy mindenki készpénznek veszi azt hogy Alexis kezd. Baromira nem szolgált rá ekkora bizalomra. Egyenlőre még az is kérdés hogy marad e a klubnál. A szezon végén volt egy-két jobb mecse. Ismétlem jobb! Sosem tűnt ki legjobbként a csapatból. Tello is jónéhányszor lejátszotta mégha az eredményjelzőn Sánchez neve szerepelt is. Ezenkívül eleve szó van még egy támadó érkezéséről Neymár melett. Potenciálisan Neymáron és Messin kívűl eléggé rotációs lesz a harmadik ember személye.
Az idei év után nem bánnám ha jönne valaki aki betöltené ezt a posztot is, vagy Tello nyáron fejlődne annyit hogy nyugodt szívvel rábízhatnák a dolgot. Azért ha marad szurkolok a chileinek, de sokkal több kell a szinpátián és az ígéreten kívül ami életbetartja ezt a fene nagy bizalmat felé.
Ez nagyot ütöttsjd írta: Bizony, főleg ha Kapust és Védelmet is le tudnánk igazolni, elég nagy nevek a posztjukon, csak azt sajnálom, h a vezetőség nem igazán gondolkodik bennük...
Mostakkkor annyi a csapat építés hogy betetted Neymárt?BritishKnight írta:Ha jövőre összeállna egy ilyen csapat:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar
Bizony, főleg ha Kapust és Védelmet is le tudnánk igazolni, elég nagy nevek a posztjukon, csak azt sajnálom, h a vezetőség nem igazán gondolkodik bennük...BritishKnight írta:Ha jövőre összeállna egy ilyen csapat:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar
akkor ezzel nagyokat lehetne alázni
hagyjuk már. évek óta igy jatszunk, csak a nevek cserélődnek.gergo9 írta:Tényleg jó lenne ha combosabb csapatok ellen az első 20perc után már meccsben sem lennénk.BritishKnight írta:Ha jövőre összeállna egy ilyen csapat:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar
Ez a csapat olyan szinten technikás lenne, hogy mindenkit megetetne meccsenként párszor
Aztán lehet, hogy kevesebbet lenne nálunk a labda de a szememnek nagyon jót tenne
Szépen mutatna az egy-két szép akció a 4-5 kapott gól mellett.
Tényleg jó lenne ha combosabb csapatok ellen az első 20perc után már meccsben sem lennénk.BritishKnight írta:Ha jövőre összeállna egy ilyen csapat:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar
Ez a csapat olyan szinten technikás lenne, hogy mindenkit megetetne meccsenként párszor
Aztán lehet, hogy kevesebbet lenne nálunk a labda de a szememnek nagyon jót tenne
Hát igen, pont ezen röhögtem én is. Akkor miben egyeztek meg eddig? Hogy tárgyalnak az eladásról..?Varatrix írta:
Kérdem én milyen főbb tényezők lehetnek még a klub szempontjából? A fizetés már a játékos sara, meg a feltételek.
Kérdem én milyen főbb tényezők lehetnek még a klub szempontjából? A fizetés már a játékos sara, meg a feltételek.palesz77 írta:sörvirsli írta:már csak néhány részletet kell csupán tisztáznia a feleknek ahhoz, hogy még ma bejelenthessék a transzfert hivatalosan is.
Az egyik ilyen tényező az ár lesz, mivel Florentino Péreznek annyit sikerült elintéznie a horribilis ajánlatával, hogy a Santosnál jelezték, nem lenne rossz ha emelne az áron a Barca, mert így úgy érzik túl olcsón adják legnagyobb sztárjukat.
Előbb olvastam én is ezen jót röhögtem.. Már csak egy apróbb, elhanyagolható kérdés van hátra, az ára..Kb 1 hónapig ezen veszekszünk még a Santos vezetőségével szerintem. Na mindegy, lényeg hogy tárgyalások vannak már..
sörvirsli írta:már csak néhány részletet kell csupán tisztáznia a feleknek ahhoz, hogy még ma bejelenthessék a transzfert hivatalosan is.
Az egyik ilyen tényező az ár lesz, mivel Florentino Péreznek annyit sikerült elintéznie a horribilis ajánlatával, hogy a Santosnál jelezték, nem lenne rossz ha emelne az áron a Barca, mert így úgy érzik túl olcsón adják legnagyobb sztárjukat.
Nekem is, és szerintem sokunknak ez a félelme. Azt azért hozzátenném, h Robinhonak egyáltalán nem ment rosszul Mardidban, sőt, kifejezetten jól focizott. A legnagyobb gond, h nagyon sérülékeny, és kapta is a rúgásokat szépen, a másik, h sokkal alázatosabbnak kellett volna lennie, továbbá szerintem egy koncepció nélküli Realba igazolt, ami szintén nem lendített a karrierjén. Na most, ezek a lehetőségek Neymarban is megvannak, szakmai szempontból szerintem kockázatos a leigazolása, viszont ami mez, reklám, ajándéktárgy elfogyna jövőre Brazíliában, meg mondjuk egy nyári kínai túrán, szerintem belegondolni is félelmetes. Pláne ha jól menne neki itt a foci, mert marketingben láthatóan nagyon erősek vagyunk.MQuC írta:Annyi zavaró Neymarban, hogy míg Ronaldinho villantott a PSG ben is előtte, Neymart inkább Robinhohoz hasonlítanám. Robinho is egyből a MAdridba jött, aztán egy öregedő Milanba ment...Csak, ha meg a MAdrid igazolná le Neymart és sztár lesz belőle, már nem hiszem, hogy megkaparintjuk.
Azért ezt még nem venném biztosra. Fabregasról is hasonló hír volt a Sporton, aztán még pár hetet várni kellett rá.JOseppe írta:Órák és percek kérdése, és hivatalosan is Neymar a barcáé.blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/f ... as-2392183![]()