2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennyire jó Bartra? Nem néztem idén Barca B meccseket, így 1-2 A meccsén kívül nem igazán láttam a srácot. Tavaly nagyon felkaptátok Fontást, hogy jöjjön már, mert ő az új Piqué stb... Bartra is hasonló? De tényleg tavaly minden második kom arról szólt, hogy Fontás kapjon már szerződést, idén meg mintha meghalt volna a srác. Tudom sérülés, de mikor egészséges volt se játszott szinte semmit.MichaaBee írta:En Kolo Tourenak vagy Aggernek orulnek a legjobban. Vedekezo kozeppalyast ne hozzunk alkalmi vedonek, az semmilyen szempontbol sem jo. Egyreszt Songot en sose lattam meg hatvedet jatszani, vagyis nem biztos, hogy megfelelne hatul, masreszt milyen erzes lenne Bartranak, hogy itt van 4. szamu bekknek es egy vkp-t teszunk be inkabb hatra... Nem egy onbizalom bomba, ami megtorheti a tovabbi fejlodeset
Léfe írta:Valahol azt olvastam, hogy a Barca a Sevillából egy évre kölcsönvett valakit.
Brazilos neve van most nem jut eszembe, baloldali támadó. De a Barca honlapon erről nem irnak.
B csapathoz jött, én ennyit tudok még adalékban, játszani még nem láttam sajnos.Erxy írta:Megszereztük a Sevilla B csapatának támadóját, Luis Alberto-t. Egy éves kölcsönszerződést írtak alá a felek, vásárlási opciónk is van rá.
Mondjuk én Abidal esetében két lehetőséget tudok elképzelni. Vagy egyáltalán nem tér vissza, amire inkább látok reális esélyt, vagy pedig ha visszatér, akkor teljes értékű munkával. Mivel csak akkor játszhat, ha megkapja az engedélyt a játékra, márpedig akkor nem csak "néha-néha beállhat játszani".Subinho írta:ha nem igazolunk sem olyan nagy gáz, mert vkp-t tud játszani Busi, Javier és szükség esetén JDS.
hátul ott van Gerard, Javier és Puyi is, ezen kívűl én bízom Abidal visszatérésében, persze nem folyamatos játékkal, de néha-néha beállhat játszani. + a fiatalok: Fontas, Muniesa, Bartra...
elől pedig végre lesz megint Villa, kiegészülve vele Affelay és Pedro... szóval lesz társa Messinek és Alexisnek!!!
én inkább attól aggódok, hogy és mikor fog játszani ennyi ember???
Kit ültetsz padra Puyit, Piquét, vagy Masch-ot? barca99 barátunk megfogalmazta: 30 éves játékosok nem számítanak idősnek kh poszton. Sőt még Puyol is teljes értékű tagja a csapatnak pedig ő idősebb is. Nem kell rá rokkant öregemberként tekinteni. Ha ezeket mérlegeljük akkor logikus hogy ha kell ember az egy tapasztaltabb idősebb embernek kéne legyen. Fiatalnak ott van Bartra, még ha nem is lehet rá alapozni a szezont akkor is lassan be lehet építeni a csapatba. Nem lett hivatalosan kijelenve a dolog, de a körülmények ez teszik logikussá. Thiago Silva esetét nem tudom. Nekem nem tűnt túl komolynak az érdeklődésünk.K900 írta:Varatrix abban az esetben mivan hogyha a vezetőség a kezdőbe szeretne igazolnibarca99 írta: Majd megvárjuk az FM-es kollégákat, biztos kiszúrtak már maguknak valakit.Vagy az már hivatalosan be lett van jelentve, hogy padra érkezik majd valaki
Ha jól emlékszem Thiago Silva sem padra jött volna, vagy tévedek szerinted
![]()
Figyelem már pár éve és évről évre egyre lejjebb megy a korhatára, hogy ki számít már idős játékosnak.barca99 írta:Nem írom le ismét, mennyire felcseszi az agyamat, mikor valaki azt hiszi 30 évnél megáll az élet. Megint ott járunk, hogy negyedik középhátvédnek, nagyrészt padra valaki már öreg 31 évesen...
Majd megvárjuk az FM-es kollégákat, biztos kiszúrtak már maguknak valakit.
barca99 írta: Majd megvárjuk az FM-es kollégákat, biztos kiszúrtak már maguknak valakit.
Persze! Padra hozzunk egy erejeteljében lévő fiatal játékost aki hasonló szinten van piquével, mert gondolom nem egy gyenge játékost akarunk, mindezt olcsón?K900 írta:30-on felüli emberekkel akarjuk megoldani a kh posztot.barca99 írta:Kolo Touré és Toulalan jó alternatíva, tapasztalt játékosok, .Akkor már inkább ne igazoljunk senkit sem, és maradjon Puyi meg Masc azon a poszton.Viccet félretéve, sztem most Piqúéhez hasonló korban lévő játékost kellene igazolni.
Aki azért árban sem olyan egetverő legyen.
30-on felüli emberekkel akarjuk megoldani a kh posztot.barca99 írta:Kolo Touré és Toulalan jó alternatíva, tapasztalt játékosok, .
Nem tartozik a sérülékeny játékosok közé, súlyosabb sérülésére nem is emlékszem. Közben utánanéztem, soccerway-ről az infó:Charlie írta:Song univerzálisabb, de inkább egy 100% középső védőre van szükségünk. Song elég sérülékeny, nem? Arsenalban jobban otthonlévő ember megerősíthetne vagy cáfolhatna ebben.
Mindkettő elég valószínűtlenül hangzik. De ez a Song borzasztó, még ötletnek is.Gareth Tello írta:Újabb nevek merülnek fel, a SPORT szerint a Barçának 48 órája van még, hogy megegyezzen az Arsenallal Song ügyében.
A katalán lap bedobta a Málagában játszó Jérémy Toulalan nevét is.Merthogy Toulalan tökéletesen tudná helyettesíteni Keitát.
Igen én is olvastam...Gyanús hogy ő lesz a megoldás,hacsak nagyon nagy hibákat nem követ el most a nagyok ellen...Hát nem tudom,nekem tetszik a játéka,szal magabiztos,határozott,jók az adottságai,jó a labdakihozatalban,látszik hogy mi neveltük ki...De persze van benne lutri...A center back az rutint igénylő poszt,nyílván elsőszámú védelem Puyol,Pique lesz,Mascherano is ha beáll középre semmi baj,mellette Bartra simán megoldja amit kell...Papíron...CSak ha van egy olyan mint tavaly,hogy Pique sérült,és a sok sérülés miatt nem tudja visszanyerni formáját,Puyol ugye nem mai gyerek,szintén benne van hogy kidől...Szal akkor marad Masche,Bartra,mint elsőszámú védelem,no ha ez pont rosszkor,pl a madrid ellen van, azon pl elmehet egy bajnokság ezen simán...Biztonságosabb lenne egy rutinosabb center a mi helyzetünkben...De fene tudja,Pique is mekkorát robbant anno és neki sem volt túl sok tapasztalata,azt kb fél év alatt a világ legjobb centerbekkévé nőtte ki magát...Azért sokszor kockáztatott a Barca az utóbbi években,és saját nevelésű játékosokra épített,és azt kell mondjam sosem okoztak csalódást...Azért ne feledjük nekünk van a legjobb utánpótlásunk a világon...Pl mai napig vannak ilyen megbúvó Thiagok,meg Montoyák...Csakhogy a tavalyi szezonban 2 legjobban beépülő,beváló fiatalt hozzam fel...Barcaman1993 írta:Az mundodeportivo.es szerint a PSG és a MU elleni meccsek fognak dönteni arról, hogy igazolunk-e középső védőt. Ugyanis, ha Marc Bartra a legjobbak (Ibra-Lavezzi, Rooney) ellen képes jó teljesítményt nyújtani, akkor nem lesz szükség újabb védőre. Mindenesetre jól hangzik a dolog. Ha ez igaz, akkor van egy olyan érzésem, hogy nem fogunk venni senkit.