2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez új, erről nem olvastam még. Köszi az infót!kurdt írta:Így volt, de végül maradt Bielsa, így minden bizonnyal marad Martinez is.
Így volt, de végül maradt Bielsa, így minden bizonnyal marad Martinez is. T. Silva meg ment a PSG-be, innentől pedig nem tudom, hogy ki jelenthetne minőségi erősítést...Rajmó írta: úgy tudom, hogy Bielsa már több mint egy hete nincs a bilbaonál. szóval szerintem nem miatta marad, hanem mert szereti a csapatát, lehet úgy van vele, hogy még egy szezont lehúz ott és utána megy el valahova. reményeink szerint a barcát választja
úgy tudom, hogy Bielsa már több mint egy hete nincs a bilbaonál. szóval szerintem nem miatta marad, hanem mert szereti a csapatát, lehet úgy van vele, hogy még egy szezont lehúz ott és utána megy el valahova. reményeink szerint a barcát választjaLego írta:Sajnos várható volt, hogy Martínez marad...valszeg Bielsa miatt...
ezt most nem értem... milyen mellékelt ábra?kurdt írta:Én is gondoltam már erre, de a mellékelt ábra egyelőre nem ezt igazolja...Sanama írta: ez a pénz dolog...tavaly is elmondtam, hogy ez csak kamu. ha azt mondjuk nincs pénzünk igazolni, könnyebb tárgyalni.
Egyetértek!Castiel írta:De Oriol hazahozatala lenne a legjobb.
Én is gondoltam már erre, de a mellékelt ábra egyelőre nem ezt igazolja...Sanama írta: ez a pénz dolog...tavaly is elmondtam, hogy ez csak kamu. ha azt mondjuk nincs pénzünk igazolni, könnyebb tárgyalni.
nincs. a Milan évente fizet x összeget Ibráért, ez szerződésben le van írva, ezen meg nem nagyon lehet változtatni szerintemkurdt írta:Az jutott eszembe, hogy ha a Milan most eladja Silvát és Ibrahimovićot a PSG-nek 65-ért, akkor igazán kiperkálhatnák azt a 24-et Ibráért (vagy amennyit még nem fizettek ki ebből) és azt hozzá lehetne csapni ahhoz a 26-hoz, ami most rendelkezésre áll. És mindjárt több lehetőség lenne igazolni...
Mit gondoltok, ez hülyeség vagy van benne ráció?
Ha akkora baj lenne akkor még Puyol is tudna balbekket játszani,de amúgy énse adnám el Adrianot,az már feltűnt,hogy megvagyunk Afellay nélkül,ha játszott akkor se tudott extrát mutatni,most van érdeklődő is felőle nyugodtan mehet!Stalkyard írta:Szerintem meg pont nem kéne eladni Adrianot, mivel eléggé kérdéses, hogy Abidal pályára lép-e még a Barcában. Ha nem, és eladjuk Adrianot, akkor egy darab balhátvédünk lesz, aki bármikor megsérülhet, és kakiban vagyunk. De gondolom nem kell magyaráznom.
Én követtem még anno Dzsudzsák miatt, szinte minden meccsüket de nem nagyon rémlik. Meg ez egyébként sem olyan lenne mint pl Mascherano középső védőként, sokkal idegenebb lenne Afellay vkp-ként ismerve a játékát.Varatrix írta:Egy kérdés!
Van egy olyan emlékem hogy Affelayt annak idején a PSV-ben szerepeltették vkp-ként kényszerből, és egész jól lehozta azt a posztot. Valaki nem emlékszik ilyesmire aki követi/követte a holland bajnokságot?
Vékápé szerintem nem volt Ibi, a PSV-ben inkább támadó középpályásként játszott.Varatrix írta:Egy kérdés!
Van egy olyan emlékem hogy Afellaytannak idején a PSV-ben szerepeltették vkp-ként kényszerből, és egész jól lehozta azt a posztot. Valaki nem emlékszik ilyesmire aki követi/követte a holland bajnokságot?
Szerintem meg pont nem kéne eladni Adrianot, mivel eléggé kérdéses, hogy Abidal pályára lép-e még a Barcában. Ha nem, és eladjuk Adrianot, akkor egy darab balhátvédünk lesz, aki bármikor megsérülhet, és kakiban vagyunk. De gondolom nem kell magyaráznom.davi10 írta:Afellaynak szerintem is maradnia kéne. Akitől szerintem ideje lenne megválni az Adriano. Főleg, hogy jött Alba.
S.Agüero írta:Afellay átadólistára került.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... rult,29072
Ha 7 milliót ajánlottak, fognak többet is...
Kialakulhat egy verseny a 3 klub között, ami jó lenne nekünk hiszen az ára így valamelyest feltornázható...S.Agüero írta:Afellay átadólistára került.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... rult,29072
Ha 7 milliót ajánlottak, fognak többet is...
És szerintetek mennyit engednének a pali árából???Max.a felét,de még akkor is nagyon sok.Attika 25 írta:Elvileg lehet, gyakorlatilag viszont nem tudom. Elég nehéz úgy alkudozni, hogy ha eleve le sem ülnek tárgyalni, márpedig a hírek arról szólnak, hogy nem hajlandóak tárgyalásokat kezdeni, így pedig nehéz.Chino írta: Martinezről pedig mindenki úgy beszél, mintha kizárólag ennyiért lehetne elhozni, pedig ez csak a kivásárlási ár, ebből még lehetne szépen alkudni, főleg ha igazak a pletykák miszerint bejelentette hogy el akarja hagyni a b..szkokat.
Talán ez megváltozhat a Martinez továbbra is kitart a távozási szándéka mellett, ebben az esetben tényleg lehetne alkudni az árából.