Zozzy 5 írta:nem tudom rá azt mondani, hogy eltékozoltuk, mert itt volt több évet a B-ből való felkerülése után, és soha nem jött az áttörés. persze volt, hogy önhibáján kívül. ha az az idióta Nainggolan nem csúszik rá anno a Roma elleni meccsen, amiből az első keresztszalag szakadása lett, akkor talán máshogy alakul, bár fix kezdő ember amúgy sem lett volna sosem belőle.
Amúgy miért olyan biztos benne itt mindenki, hogy nem lehetett volna meghatározó játékos,még ha nem is a gálakezdő tagja. A B csapat legjobbja volt, sok mérkőzését láttam, lerítt, hogy iszonyat jó játékos, 20-21 évesen egy stabil középcsapa tegyértelmű húzóembere, amikor visszatért kezdőként és csereként is már elég sokat játszott és nem is rosszul szintén 21 évesen. Be is mutatkozhatott a brazil felnőtt válogatottban. A következő évben szinte a teljes szezonra lesérült, ahogy 16/17-ben több kisebb és hosszabb sérülése volt, ami mostanáig tartott, de amikor ép volt szinte minden meccsen játszott csereként vagy kezdőként. Most meg nézhetünk Deniseket meg Gomeseket.
Szóval képességeit tekintve közel sem biztos, hogy egy Inter a szintje. Ez a csereügylet pedig, főleg hogy csak egy évre szól nem hiszem, hogy jót tesz, a karrierjének, ráadásul nem is Spanyolországban. Talán több esélye lenne, ha eligazolt volna és visszavásárlási opciónk lenne. Így sem biztos, hogy visszatérne, de biztos többet foglalkoztatnák, mint egy éves cserejátékosként.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon fontos játékosunk lehetne/lehetett volna. A sérülései nagyon betettek, ráadásul szinte mindig a legjobbkor, de képességei alapján nem egy B-kategóriás játékos. Ráadásul nagyon mobilis, ebbe a rendszerbe nagyon illene Rakitic helyén. Támadásban feljebb lépne szélsőként, védekezésben a középpályások vonalában. Így lenne veszélyes jobb oldalunk is.
Szerintem Valverde valami hasonlót akar majd Dembelével, ha egészséges sem hiszem, hogy visszaállna a 4-3-3-ra.