Elugrálok egy lábon Barcelonába hogy hátsón billentsem Decot és Laportát, ha eladják Casadot vagy Fermint, és úgy sem lesz meg az 1-1. Már pedig nem lenne meg.
Nem szabad elengedni senkit mert úgy sem fogják megadni nekünk az 1-1-t.
Ezért onnan egyből ugrálnék tovább hogy Tebasékat is meglátogassam
Szerintem továbbra is az a cél hogy a ligából egy Bundesligát csináljanak. Elfogadták és beismerték a vereséget a PL-el szemben. Innen nem maradt más tennivaló, minthogy a lehető legtöbb pénzt elkülönítsék oda ahova szeretnék. A Real Madridhoz, és saját zsebre.
Mindenki megvan fogva, a Real pedig azt csinál amit akar. Nekik szabad igazolni, kész a stadion, mennek évről évre a BL-ért.
Az senkit se érdekel hogy alig van spanyol a csapatban, sose számított, kirakat sztárok és kész.
A németek ligája is 1 csapatos, és a többiek senkit nem érdekelnek. Neveljenek csak a többiek fiatalokat mert nincs gazdaságuk igazolni. Ebből lehet válogatottat csinálni. A kirakat csapat pedig majd megy a BL-ért. A liga szemszögéből minden szuper.
Ugyanez a cél itt is. Egy kirakat csapat aki nemzetközi sikerekért megy, a többiek meg pusztuljanak éhen és építsenek fel saját neveléseket ahelyett hogy igazolgatnak. Értem én, tök jó, csak nekünk ez nem érdekünk mert mi is szeretnénk BL-t nyerni, illetve nem akarunk lemaradni a Madridtól haza téren sem.
Vétek lenne eladni bárkit, mert nem érnénk el vele a célunkat, az 1-1-t.
Csak azt szabad elengedni aki kijelenti hogy boldogtalan itt.
Aki maradni akar, az maradjon is és küzdjön a címekért blaugranát viselve.
Igazolni is csak olyat aki képes és hajlandó ebbe a helyzetbe belemenni.