Leo Messi
Ma ő volt a legrosszabb a csapatban. Úgy játszott, mint akinek nem tetszik az összeállítás, és így fejezi ki a véleményét.
A csapat viszont nélküle egy nagy nulla, tele gólokra, de még csak helyzetekre is képtelen emberekkel.
A csapat viszont nélküle egy nagy nulla, tele gólokra, de még csak helyzetekre is képtelen emberekkel.
Ha ő érzi magát fáradtnak, miért nem kéri, hogy LE hagyja ki?Andris írta:Nem bánom, ha nem megy neki, de akkor kompenzálni kell hajtással.
A mai teljesen elfogadhatatlan.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem bánom, ha nem megy neki, de akkor kompenzálni kell hajtással.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
https://m.youtube.com/watch?v=dzjpUQTWc20" target="_blank
Hidegrázós, főleg az eleje.
Fergussonon és Marcelon kívül van még valaki a futballvilágba aki CRt tartja jobbnak?
Hidegrázós, főleg az eleje.
Fergussonon és Marcelon kívül van még valaki a futballvilágba aki CRt tartja jobbnak?

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
szabálytalanul kilökte verratit (?) a labda alól, sárga messinek, szabadrúgás kifeleMessiNeymarSuarez írta:Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bizony. Pl az első gólnál ő erőszakolta ki a PSG játékostól hogy rosszul érjen a labdába és Lajos fejére kerüljön.nagyatyesz írta:Nem volt kiemelkedő meccse, de rengeteget küzdött ő is tegnap, és rég láttam ennyire örülni.
2 dolog miatt nagyon tudom ezen felül dícsérni:
Egyfelől - bár lehet ezt én látom csak bele a dolgokba -, kicsit beáldozta LE Messit a taktikánknak, és nem a szokásos helyén játszatta, hanem a csatárok mögött. Arra számítani lehetett, hogy megkülönböztetett figyelmet kap majd, ezáltal "szabadabban" mozoghattak az elől lévők. Ezt a posztot szó nélkül tűrte.
Másrészt érezhette ő is, hogy a tegnapi estén Neymar volt a húzóember és mind a szabadrúgást, mind a tizit átengedte neki. Nem ő akart hős lenni, és ezért is jár neki a pacsi!
Amúgy tudom a tegnapi hatalmas diadal mellett elenyésző,de:
A tegnapi góljával 1 gólra van Ronaldo Bl rekordjától

Nekem is csak most tűnt fel ahogy mondta a kommentátor.
-
- Entrenador del Barça
Nem volt kiemelkedő meccse, de rengeteget küzdött ő is tegnap, és rég láttam ennyire örülni.
Egyfelől - bár lehet ezt én látom csak bele a dolgokba -, kicsit beáldozta LE Messit a taktikánknak, és nem a szokásos helyén játszatta, hanem a csatárok mögött. Arra számítani lehetett, hogy megkülönböztetett figyelmet kap majd, ezáltal "szabadabban" mozoghattak az elől lévők. Ezt a posztot szó nélkül tűrte.
Másrészt érezhette ő is, hogy a tegnapi estén Neymar volt a húzóember és mind a szabadrúgást, mind a tizit átengedte neki. Nem ő akart hős lenni, és ezért is jár neki a pacsi!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hátmég élőbe mekkora élmény lehetett...Res írta:Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.

Piqué kiválóan mondta, sajnálni fogja aki nem jön el a stadionba, mert lehet hogy utólag bánni fogja hogy lemarad egy esetleges történelmi fordításról...

Azért egy kicsit megszeppent, mikor átölelte az óriás.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Nem játszott jól, de már csak a puszta jelenlétével lekötötte 2-3 párizsi figyelmét és így Neymarra kevesebb jutott. De sokat gürizett, szerelt, ő ívelte fel Suareznak a labdát a tizinél. Meg az a lövése is jobban sikerült volna, ha nem pattan fel közvetlen a lövés előtt.
Szóval tartom, hogy a Neymar show-hoz kellett Messi jelenléte is.
Szóval tartom, hogy a Neymar show-hoz kellett Messi jelenléte is.
Kicsit feszültnek éreztem végig, de most a csapat nagyon egyben volt és végül is Messi átlagos játékával rúgtunk 6 gólt, mi lett volna ha....... 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem volt valami jó meccse, de sokat gürizett és fontos volt.
Ne felejtsük el, hogy az ellenfél elsődleges taktikája az hogy Messit semlegesítsék és akkor van esélyük.
Elég megnézni a Bayern elleni meccset, elég volt 3 perc rövidzárlat és 0-0-ból Messi alkotott egy 2-0-t.
Ne felejtsük el, hogy az ellenfél elsődleges taktikája az hogy Messit semlegesítsék és akkor van esélyük.
Elég megnézni a Bayern elleni meccset, elég volt 3 perc rövidzárlat és 0-0-ból Messi alkotott egy 2-0-t.
csababarca írta:Nem játszott jól, de futott és gürizett, és az ilyen is kell.
Kicsit féltem mikor odaállt a tizihez amúgy, felrémlett a Chelsea elleni rémkép, de most beverte és az is egy fontos gól volt.
Azért nyilván ő is ember, egy Verratti-Matuidi kettős akik elitek, le tudják szedálni, nem olyan meglepő.
Pedig azt a büntetőt is rém rosszul lőtte. Erő volt benne és ez elég is volt. Szerintem egy 11es speckós kapus kiveszi.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem játszott jól, de futott és gürizett, és az ilyen is kell.
Kicsit féltem mikor odaállt a tizihez amúgy, felrémlett a Chelsea elleni rémkép, de most beverte és az is egy fontos gól volt.
Azért nyilván ő is ember, egy Verratti-Matuidi kettős akik elitek, le tudják szedálni, nem olyan meglepő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messi még csak jól sem játszott, de mégis mennyire látni, hogy van benne akarat. Hihetetlen ez az egész.
Annyira megszoktuk már tőle az űr focit hogy szóra se méltatjuk

Amúgy az unokaoccsenek "telefonált", mert az egész nap hívta de nem tudta felvenni. Mundon van kint.

Amúgy az unokaoccsenek "telefonált", mert az egész nap hívta de nem tudta felvenni. Mundon van kint.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Azért Neymar sem áll rosszul, pedig 2013-ban jött. AtMa ellen is 10 sikeres csele volt.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 48/?type=3
Másik szint.
Az a szabad is mi volt tegnap te Jóisten?!
Messi cselei meg sokszor nem olyan látványosak, de levédekezhetetlen, ha úgy van átmegy az egész ellenfélen egymaga. Szabadokat is lassan tökélyre fejleszti. Nem is tudom honnan jött ez neki a 10xedik idényében.

https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... 48/?type=3" target="_blank
Másik szint.
Másik szint.
Tutira veszem, hogy magán a vezetésen kívül az első lesz, aki tudni fog az edzőjelöltekről és hogy végül kire esett a választás. Ez része az ő szerződéshosszabbítási tárgyalásainak.
- visca el barca
- Presidente del Barça

tegnap kapcsolgattam szünetben, tv-2 épp jóban rosszban ment és teljesen ledöbbentem

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Meglátjuk, azt gondolom, a mai meccset nem vehetjük erőfelmérőnek.
Szerintem ma eddig jól játszik, szépen osztogat, sokszor visszalép labdákért.MQuCsabi írta:Kövezzetek meg, de én továbbra is úgy látom, hogy nagyon dekoncentrált. Az újabb gólja ellenére is.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati