Josep Guardiola
- baas11
- Entrenador del Barça
Én inkább az Alves-Marquez-Puyol-Cacares védelmet favorizálnám a Lyon ellen.....a Toure-Busqet/Hleb-Xavi kpval....
Nem tudom de tegnap ahogy Keita kiszált a játékból szinte uúgy tudtunk támadni...(nem igazán értem még mindig az ő feladatát) csak a kontráknál látszott h egyel kevesebben vagyunk...és ez sajnos visszaköszönt az eredményben is!
Nem tudom de tegnap ahogy Keita kiszált a játékból szinte uúgy tudtunk támadni...(nem igazán értem még mindig az ő feladatát) csak a kontráknál látszott h egyel kevesebben vagyunk...és ez sajnos visszaköszönt az eredményben is!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Varatrix
- Director del Fútbol
Van alapja annak amit mondasz!baas11 írta:És hát nem Xavinak kéne a szabikat lőni mert nem megy neki mindegyik ugyanolyan...lágyan kapura íveli és főlé megy...nincs benne erő ,és nem csapódik !Vagy gyakoroljon még....
De nem várhatjuk el sem Xavitól, sem Alvestől, hogy mindet berúgja!
Alvesnek sem jön össze túl gyakran.
Erőből lövi, legtöbbször felé, esetleg a sorfalba!
Több lehetőséget adnék Marqueznek!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Andris
- Adminisztrátor
Valóban gyakoroltatni kéne Pep mesternek a távoli lövéseket... A szabadokat pedig szvsz nem kell variálni... a távoliakat kaphatja Alves, a közelieket Xavi, Marquez meg néha néha szóhoz juthat. Messi esetleg a balos szögeket... Jó ez így, csak gyakoroljanak a fiúk sokat.
Nem kenném Pepre az iszonyú gyenge védelmünket, mert sajnos mostanában az. Most kiesett Abidal, de nincs más sérült, sem eltiltott. Azt gondolom, hogy egy védelemnek össze kell szoknia, sokat együtt játszania. El kell dönteni, hogy Alves mellé melyik két belső védőt választjuk, és a bal oldalra pedig Sylvinhot, vagy mást. És ezen csak ritkán változtatni.
Jelen pillanatban a meccsek többségére én azt a védelmet küldeném fel, ami tegnap volt, Puyollal a balon. Az a legstabilabb, régebben már láttuk pár meccsen keresztül folyamatosan játszani őket.. Sylvinho néha kapna balon, Cáceres középen Puyol és Rafa közt lehetőséget.
Összegezve tehát remélem, hogy nem lesz nagy rotáció mostantól hátul..
Nem kenném Pepre az iszonyú gyenge védelmünket, mert sajnos mostanában az. Most kiesett Abidal, de nincs más sérült, sem eltiltott. Azt gondolom, hogy egy védelemnek össze kell szoknia, sokat együtt játszania. El kell dönteni, hogy Alves mellé melyik két belső védőt választjuk, és a bal oldalra pedig Sylvinhot, vagy mást. És ezen csak ritkán változtatni.
Jelen pillanatban a meccsek többségére én azt a védelmet küldeném fel, ami tegnap volt, Puyollal a balon. Az a legstabilabb, régebben már láttuk pár meccsen keresztül folyamatosan játszani őket.. Sylvinho néha kapna balon, Cáceres középen Puyol és Rafa közt lehetőséget.
Összegezve tehát remélem, hogy nem lesz nagy rotáció mostantól hátul..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- baas11
- Entrenador del Barça
És hát nem Xavinak kéne a szabikat lőni mert nem megy neki mindegyik ugyanolyan...lágyan kapura íveli és főlé megy...nincs benne erő ,és nem csapódik !Vagy gyakoroljon még....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Capon
- Llegenda del Barça
A távoli lövéseket már én is sok sok éve hiányolom, de ha vannak is egy meccsen azok is nagy százalékban olyanok, hogy inkább meg se próbálták volna. Laposan, erőtlenül elmennek a kapu mellett. Sokkal többet kéne gyakoroltatni edzéseken.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csabimo
- Capitá del Barça
Évek óta, pontosabban Rivaldo óta hiányolom a távoli lövéseket, és amit még nem értek sokX, h a pontrugásokat 30-40 méterröl nem iveljük be a kapu elé(amiböl a gól is született), hanem passz és elölröl egy felállt fal ellen...LG írta:A távoli lövéseket én akkor is hiányoltam, mikor sorba hoztuk a meccseket, most meg még annál is sokkal jobbanJó lövőink vannak, mégis 16-n kivülről szinte veszélytelenek vagyunk. Néha 1-1 lapos lövés megy, de azok veszélytelenek. Szeretnék már a középályásainktól egy normális átlövéseket látni. Most is Tourénak volt egy lehetősége, elgondolkodott, h lőjjön-e, de aztán inkább játszott tovább. Gondolom az a taktika, h nem lövöldözünk feleslegesen, tartjuk a labdát, és nincs is ezzel baj, csak már túlzásba viszik a fiúk. Hiába a 60-70%-s labdabirtoklás, gól csak lövésből születik.
Tourenak bombaerös lövése van, és hiányoznak a lövései, olyan meg nincs h egyszer sem tudna odakerülni, Hleb még nem lött kapura amióta megvettük, iniesta inkább ne is, Xavi sem a nagy lövö, egyedül Keita probálkozik...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
ez igaz, én is mondtam már sokszor, hogy touré bombáit hiányolom. a tegnapi gólnál csak lestem. ahogy vissza kellett nyúlnia, és még ballal is lőtt...LG írta:A távoli lövéseket én akkor is hiányoltam, mikor sorba hoztuk a meccseket, most meg még annál is sokkal jobbanJó lövőink vannak, mégis 16-n kivülről szinte veszélytelenek vagyunk. Néha 1-1 lapos lövés megy, de azok veszélytelenek. Szeretnék már a középályásainktól egy normális átlövéseket látni. Most is Tourénak volt egy lehetősége, elgondolkodott, h lőjjön-e, de aztán inkább játszott tovább. Gondolom az a taktika, h nem lövöldözünk feleslegesen, tartjuk a labdát, és nincs is ezzel baj, csak már túlzásba viszik a fiúk. Hiába a 60-70%-s labdabirtoklás, gól csak lövésből születik.

amúgy nem cikizni akarom pepet, mert minden tiszteletem az övé, de szerintem tegnap elcserélte magát. egyik játékos se nyújtott nagyot, busi szerintem rém gyenge volt, krkic meg e se jött, habár nem volt középcsatár, max gudi, de ő nálunk inkább középpályás, és most sem alkotott nagyot elől(az első cserére nem gondolok)
A távoli lövéseket én akkor is hiányoltam, mikor sorba hoztuk a meccseket, most meg még annál is sokkal jobban
Jó lövőink vannak, mégis 16-n kivülről szinte veszélytelenek vagyunk. Néha 1-1 lapos lövés megy, de azok veszélytelenek. Szeretnék már a középályásainktól egy normális átlövéseket látni. Most is Tourénak volt egy lehetősége, elgondolkodott, h lőjjön-e, de aztán inkább játszott tovább. Gondolom az a taktika, h nem lövöldözünk feleslegesen, tartjuk a labdát, és nincs is ezzel baj, csak már túlzásba viszik a fiúk. Hiába a 60-70%-s labdabirtoklás, gól csak lövésből születik.

- Andris
- Adminisztrátor
Ami a cseréket illeti, Henry helyére Busquets még rendben volt. Puyolt is valszeg hoztam volna, akkor talán még nem álltunk vereségre.. ha mégis, akkor már Syl jött volna részemről.
A Guddy csere viszont szerintem agylövés volt. Mint mindig. Egész biztosan Hlebet hoztam volna, labdabiztos, és támadásra képzett középpályás. Node nem úgy, hogy azzal közben kihúzom a csapat méregfogát... jött volna le Piqué... Puyol bement volna középre. Vagy esetleg a nem bevállni látszó Sergi helyére méginkább, de pusztán pedagógiai okokból talán mégsem ő lett volna a választásom.
A Guddy csere viszont szerintem agylövés volt. Mint mindig. Egész biztosan Hlebet hoztam volna, labdabiztos, és támadásra képzett középpályás. Node nem úgy, hogy azzal közben kihúzom a csapat méregfogát... jött volna le Piqué... Puyol bement volna középre. Vagy esetleg a nem bevállni látszó Sergi helyére méginkább, de pusztán pedagógiai okokból talán mégsem ő lett volna a választásom.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Varatrix
- Director del Fútbol
Helyes hozzáállás mindkettőtöktől!Barcaman14 írta:egyetértek!!Huha becsuszott egy vereség és akkor most egybőől rugják ki Pepet meg igazoljunk egy uj kapust mi?Szánalmas!!Eddig jo volt pep most meg... Pep megfogja oldani és rendet tesz a fejekben!!!Egy lyon elleni siker biztosan nagyot dobna csapaton!!maister6000cm3 írta:Abszolút nem kell őt sem leírni! Elsősorban neki köszönhetjük hogy vezetjük a tabellát. Most voltam a Valdés topicban... Hát eszméletlen... hogy elegem van már ezekből a DIVATSZURKOLÓKBÓL! elég szégyen h ienek írhatnak hsz-t. Érdekes, amíg 12 ponttal vezettük a tabellát, senki nem panaszkodott se Pepre, se Valdésre. Pfúj.
Akkor is a csapat, és az edző mellett kell állni ha a másodosztályban végzik! (mondja egy Spurs szurkoló)
Guardiola fantasztikus 2 vereség ennyi meccsből, igazán szép!
Kukucskálom a madrid fórumot, és lassan már úgy írnak mintha nem állna a két csapat között 7 pont!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sokakkal ellentétben én nem gondolom olyan rossz húzásnak h Busquetset tette centerbe Pep, hiszen Busquets jól tartja meg a labdát erőszakos és jól játszik a kapunak háttal is, középpályás lévén.
Az más kérdés h ez nem jött be.

Az más kérdés h ez nem jött be.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
egyetértek!!Huha becsuszott egy vereség és akkor most egybőől rugják ki Pepet meg igazoljunk egy uj kapust mi?Szánalmas!!Eddig jo volt pep most meg... Pep megfogja oldani és rendet tesz a fejekben!!!Egy lyon elleni siker biztosan nagyot dobna csapaton!!maister6000cm3 írta:Abszolút nem kell őt sem leírni! Elsősorban neki köszönhetjük hogy vezetjük a tabellát. Most voltam a Valdés topicban... Hát eszméletlen... hogy elegem van már ezekből a DIVATSZURKOLÓKBÓL! elég szégyen h ienek írhatnak hsz-t. Érdekes, amíg 12 ponttal vezettük a tabellát, senki nem panaszkodott se Pepre, se Valdésre. Pfúj.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gondolom az lett volna a taktika, h Sergi fejére iveljük be a labdákat. Elképzelésnek se volt túl jó, a kivitelezés még aztán... 

LG, én le is írtam, hogy egyetértek Veled, Guardiola érzésem szerint hibázott, hogy nem Bojant küldte be. Csak ezt a megjegyzést kiegészítettem mégegy apró megjegyzéssel, hogy ha már Guddy/Bojan áll be, akkor ne a vkp Sergi legyen a csatár...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Csak Guddy kb. 2 éve nem játszott csatárt, Bojannak meg illene már egy kis lehetőséget adni, mert nagyon gáz amit Guardiola csinál a gyerekkel. Persze a kupába kap...de azért az nem vmi sok. Egyértelműen oriási visszalépés Bojannak az idei év, de erről nem ő tehet.MichaaBee írta:Gudjohnsen beállásával nem lett volna semmi baj, ha nem középpályára áll be, és a védekező Busquets lép fel Samu helyére... Mit vájunk egy vkp-tól középcsatár poszton?
Ilyenkor már csak részlet kérdés, hogy Bojan vagy Guddy áll be, eredetileg mindkettő csatár...
Gudjohnsen beállásával nem lett volna semmi baj, ha nem középpályára áll be, és a védekező Busquets lép fel Samu helyére... Mit vájunk egy vkp-tól középcsatár poszton?
Ilyenkor már csak részlet kérdés, hogy Bojan vagy Guddy áll be, eredetileg mindkettő csatár...
H a t t r i c k
A 3. cseréjét nem nagyon értettem. Ok, Etoo gyenge volt, jogos, lehozta, de Gundjonsen
Kb. nem is csinált semmit. Hihetetlen, Bojan meg mintha ott se lenne, annyira nem számol vele, sztem Puyolt is hamarább tenné be támadónak mint őt.

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
A tegnapi nyilatkozata korrekt volt. Ez egy vereség és a futballcsapatok néha ki is szoktak kapni. Sajnálatos, hogy ez éppen a Nou Camp-ban, a Derby-n történt. Biztos vagyok benne, hogy helyrepofozza a csapatot, mert kemény ember, játékosként sem alkudott meg soha.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
- Deus
- Boixos Nois
teljesen egyértelmű...Charlie írta:Bírónak lengetnek, nem a csapatnak.
C.
a meccsről meg annyit, hogy még nincs veszve az egész, mert van még 7 pontunk... jól jött ez a 12 pont...
off:
Dobtam privit pár napja, de nem válaszolsz rá... illik válaszolni nemde?

Úúúú de h.lye vok...hogy is gondolhattam ilyetCharlie írta:Bírónak lengetnek, nem a csapatnak.
C.

Na hát annak meg nem ennyi kendő kellett volna...

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
- Charlie
- Öreg Harcos
Bírónak lengetnek, nem a csapatnak.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Huuuh a Katalán szurkolók már erre is harapnak azért sztem ez még korai...Nagyon drukkolok Pepnek hogy szedje össze a csapatot

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Abszolút nem kell őt sem leírni! Elsősorban neki köszönhetjük hogy vezetjük a tabellát. Most voltam a Valdés topicban... Hát eszméletlen... hogy elegem van már ezekből a DIVATSZURKOLÓKBÓL! elég szégyen h ienek írhatnak hsz-t. Érdekes, amíg 12 ponttal vezettük a tabellát, senki nem panaszkodott se Pepre, se Valdésre. Pfúj.

Ez a meccs is bőven megmutatta, hogy Pepnek is van még mit tanulni a szakmából...
Az én véleményem szerint:
-1. "hiba":Puyol bal szélre való behozatala. Carles nem hogy futni nem tud a labdával, de átvenni sem nagyon tudja azt, így egy betömörülő Espanyol ellen jobb lett volna egy Syl. Viszont elismerem, hogy Puyinak volt jó pár fontos mentése...
-2. "hiba": Sergi center?
Gudjohnsen egy betömörülő védelem ellen?
No,hát én nem ezt vártam volna,hanem egy alacsony súlypontú gyors csatárt, mint Hlebet vagy Bojant...(Tudom, hogy Hleb nem csatár, de támadó...)
Egy szó,mint száz: Jó pap is holtig tanul...
Az én véleményem szerint:
-1. "hiba":Puyol bal szélre való behozatala. Carles nem hogy futni nem tud a labdával, de átvenni sem nagyon tudja azt, így egy betömörülő Espanyol ellen jobb lett volna egy Syl. Viszont elismerem, hogy Puyinak volt jó pár fontos mentése...
-2. "hiba": Sergi center?

Egy szó,mint száz: Jó pap is holtig tanul...
.
- Andris
- Adminisztrátor
De jó hogy ezt megtaláltad!Messa írta:Emlékezzetek csak Rivaldo nyilatkozatára... Ő megmondta, hogy lesz hullámvölgy.
„Nagyon jól játszanak, de egyszer aztán el fognak veszíteni ők is egymás után két meccset, s azt remélem, hogy az emberek és a sajtó akkor sem fognak a torkuknak esni, nem helyeznek azonnal túl nagy nyomást rájuk, és továbbra is támogatni fogják Guardiolát.”

Bár nem Guardiolára hegyezném ki, inkább főleg a játékosokra kéne h ez érvényes legyen, de még pepre is.
Amúgy ma sem tetszettek a cseréi, valahogy soha sem. Hát ez már csak ígymarad valszeg.
- József Attila
- József Attila