Leo Messi
- MatyiG
- Adminisztrátor
OFFICIAL | FC Barcelona announces that Pere Gratacos is removed from his position as Barça Institutional Relations Director after the Messi comments this morning. #FCBlive
He said: "Without Iniesta, Neymar, Pique & company, Messi would not be such a great player."
He said: "Without Iniesta, Neymar, Pique & company, Messi would not be such a great player."
Jó kis összehasonlítás.kz86 írta:A legjobb Messi vs CR összehasonlítás:
http://www.michelacosta.com/en/messi-vs ... at-tricks/" target="_blank
Alul a gombokkal tudtok lapozgatni. A "Performance in finals" a legmegdöbbentőbb
Viszont azt kell mondjam, hogy CR nyert mert az utolsó oldalon szeperel, hogy a góljai 0,17%-át a péniszével szerezte.

A legjobb Messi vs CR összehasonlítás:
Alul a gombokkal tudtok lapozgatni. A "Performance in finals" a legmegdöbbentőbb

én sem reméltem, hogy bejön neki....egymás után nem szokott (senkinek). valószínű az első kettő ami elzúgott, segített.
egyébként, félidőben írtam, hogy Messi hátul és középen nem igazán hatékony, mert ott rendre jut rá három négy ember, aztán a másodikban ki-ki ment jobbszélre és volt is veszély a játékában. a jobb oldalunk egyébként is elég béna volt tegnap.
egyébként, félidőben írtam, hogy Messi hátul és középen nem igazán hatékony, mert ott rendre jut rá három négy ember, aztán a másodikban ki-ki ment jobbszélre és volt is veszély a játékában. a jobb oldalunk egyébként is elég béna volt tegnap.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
A barcában az volt az első, hivatalos meccsen tuti.palesz77 írta:Én hősiesen bevallom, az előtte levő 2 lecsúszott szabad után azért drukkoltam, hogy Neymar vállalja el ezt most, hál istennek ő jobban bízott magában..![]()
Ez meg csak kíváncsiságképp, de nem tudja valaki, hogy melyik volt az első szabadból lőtt gólja? Nekem az Atma elleni 6-1-en lőtt rélmik, amikor a kapus a sorfalat rendezte, ő meg ellőtte a hosszúba közben, de biztos nem vagyok benne. Hátha valaki tudja.
Amúgy én is arra gondoltam,hogy verje rá Neymar...szerencsére Messinek helyén az önbizalma

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Normandia
- Director del Fútbol
Az első kettő csak elterelés volt, hogy a harmadikkal megetesse.csababarca írta: Elég jól céloz mostanában, és változatosan is.
Bár ma az első kettő nem volt az igazi, nem is értettem,miért így rúgja, erőt sem tett beléjük.
Viszont a gól parádé, mezőnyben ma annyira nem volt jó.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én hősiesen bevallom, az előtte levő 2 lecsúszott szabad után azért drukkoltam, hogy Neymar vállalja el ezt most, hál istennek ő jobban bízott magában..
Ez meg csak kíváncsiságképp, de nem tudja valaki, hogy melyik volt az első szabadból lőtt gólja? Nekem az Atma elleni 6-1-en lőtt rélmik, amikor a kapus a sorfalat rendezte, ő meg ellőtte a hosszúba közben, de biztos nem vagyok benne. Hátha valaki tudja.

- csababarca
Elég jól céloz mostanában, és változatosan is.Tromort77 írta:Messi equals Ronald Koeman's record of 26 goals from free kicks for Barcelona.
Bár ma az első kettő nem volt az igazi, nem is értettem,miért így rúgja, erőt sem tett beléjük.
Viszont a gól parádé, mezőnyben ma annyira nem volt jó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A 15/16-os szezon kezdete óta 13 gólt lőtt szabadrúgásból.
Azért az nem rossz, na.
Azért az nem rossz, na.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Messi equals Ronald Koeman's record of 26 goals from free kicks for Barcelona. 

- csababarca
Most ha ő nem lett volna, akkor a kupában is bajban lennénk.
Legalább megvillant..és nem is egyszer, két kapufa is volt.
De nincs nagy formában ő sem sajnos, de hozza magát így is valamennyire.
Holnapban bízom nagyon, hogy benne is meg a csapatban is átszakadhatna egy gát, egy fordítással és továbbjutással.
Legalább megvillant..és nem is egyszer, két kapufa is volt.
De nincs nagy formában ő sem sajnos, de hozza magát így is valamennyire.
Holnapban bízom nagyon, hogy benne is meg a csapatban is átszakadhatna egy gát, egy fordítással és továbbjutással.
Nem játszott jól, mégis tőle jött egyedül az extra mind2 meccsen.BarcafanTomee írta:Messi (2017) is the first player to score for Barcelona in their first 2 games of a calendar year since Fabregas in 2012.
Pedig tényleg nem játszott jól egyik meccsen se, jobb formában levő Messi legalább 4 gólt vert volna a két meccsen.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Messi (2017) is the first player to score for Barcelona in their first 2 games of a calendar year since Fabregas in 2012.
Pedig tényleg nem játszott jól egyik meccsen se, jobb formában levő Messi legalább 4 gólt vert volna a két meccsen.
- csababarca
Ő sincs annyira jó passzban, sokszor hoz rossz döntés, és túlgondolja olykor...egy húzás, egy tolás még...feleslegesen.
De amit ő tud azt senki, amit lőtt kapufa, erre nem képes senki más a csapatból, senkinek eszébe sem jutna ott elrúgni. Vagy a szabadot így fellőni oda...
Bilbao ellen is a végén a kapufa...most itt is...jelzi,hogy most neki sem megy annyira.
De megmentette a vereségtől a csapatot ma is, hétközben meg had ne mondjam, mekkora a különbség 2-0ról, vagy 2-1ről meccselni egy visszavágón.
De amit ő tud azt senki, amit lőtt kapufa, erre nem képes senki más a csapatból, senkinek eszébe sem jutna ott elrúgni. Vagy a szabadot így fellőni oda...
Bilbao ellen is a végén a kapufa...most itt is...jelzi,hogy most neki sem megy annyira.
De megmentette a vereségtől a csapatot ma is, hétközben meg had ne mondjam, mekkora a különbség 2-0ról, vagy 2-1ről meccselni egy visszavágón.
Nem láttam a amit, de megjegyezném, szerintem akkor játszik jobban, ha kevesebbet húzódik hátrébb. Az okés, hogy többet megy be középre, de az nem jó, ha túl messze van a kaputól.S.Agüero írta:Mezőnyben jó volt amúgy szerintem, csak a fontos pillanatokban most hibázott. Egyébként eddig is nagyjából ezen a poszton játszott.
- Normandia
- Director del Fútbol
Ennyire bent már régen játszott.S.Agüero írta:Mezőnyben jó volt amúgy szerintem, csak a fontos pillanatokban most hibázott. Egyébként eddig is nagyjából ezen a poszton játszott.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Normandia
- Director del Fútbol
Az az igazság, hogy igazad van, de mit játszott ma, nem igen értettem, mert hogy nem szélsőt az biztos? Ott ácsingózott középen, néha a félpályáig visszajött labdákért, de ma nagyon súlytalannak éreztem középen. Így is eldönthette volna, mert helyzetbe szinte csak ő került.S.Agüero írta:Ez a mai meccs most rajta ment el. Volt 2 nagy helyzete, 1 ziccere, amit kihagyott, meg egy ziccerben adott rossz labda. Máskor ebből a négyből összehoz három gólt.
Én például ezért korszakokra bontottam le.
Az oké,de akkor ki a jobb játékos,Buffon vagy Maldini? Lev Jasin vagy Roberto Baggio?Normandia írta: A foci egyetemleges...
Lehet,hogy az én szégyenem,de még 10 évre visszamenőleg sem tudnék ilyet megtenni,pedig végig láttam Ronaldo,Zidane karrierjét. De nem tudnék belemenni egy Zidane-Vieira összehasonlításba,mert mindkettőt imádtam,mindkettő elit volt mind a maga posztján,mind a saját korukban.
Nálam a Messi Cr kérdés azon dől el,hogy az én szememnek kedvesebb az argentin mostani tiszta stílusa(holott egyikük sem a szívem csücske) és az aranylabdát elfogadom mint értékmérőt.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem arra irtam en, hanem meg a 2-3 nappal ezelotti temahoz. Azt azert ertettem, hogy te nem ezt irtad..recrea írta:Mivel én írtam, ezért reagálok rá...senki nem hasonlította össze egyik játékost sem Öcsi bácsival, ha kicsit értelmezitek a szöveget, akkor rájöttök.