2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nincs itt semmi értetlenkedés, az indoklás helytelen.Zozzy 5 írta:komolyan hihetetlen az az értetlenkedés amit egyesek le tudnak művelni még azok után is, hogy világosan le lett írva, miért hosszabbított annoZbacsi írta: Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.
Te pedig, ha elolvasnád, amit írok és meg is tudnád érteni, nem írnál baromságokat...Zbacsi írta:Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.Tocy írta: De ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?
komolyan hihetetlen az az értetlenkedés amit egyesek le tudnak művelni még azok után is, hogy világosan le lett írva, miért hosszabbított annoZbacsi írta: Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.
Boca játékosa, akik ma vagy holnap fognak játszani az Espanyol ellen. Én úgy tudom, hogy úgy érkezNE, ahogy Kiko. Kezdetbe B csapat, de ha fejlődik és jó teljesítményt nyújt, akkor a nagy csapatnál is kapna valamilyen szerepet. Sport már régóta cikkez róla, hogy figyelemmel kíséri a klubvezetés. A másik ilyen kiszemeltünk, pedig ma pont ellenünk fog pályára lépni, Leandro Damiao, az Internacional csatár tehetsége.kakasugynok007 írta:Ki ez a Sergio Araujo?Csak mert Barcelónába tart.
79% Vortag:Sergio Araujo (MW: 1.000.000 €)
http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
Egy 19 éves argentin csatár, a Boca Juniorsban focizik, és minden álma, hogy a Barcában játsszon. Ennyi ...kakasugynok007 írta:Ki ez a Sergio Araujo?Csak mert Barcelónába tart.
79% Vortag:Sergio Araujo (MW: 1.000.000 €)
http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
Ha nem írt volna alá, akkor nem Wenger diktálna.Tocy írta: De ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?
De ha azt mondja, hogy 20at sem ad saját nevelésért, akkor van értelme arra várni, hogy majd kifizetjük érte azt, amit Wenger kér?LG írta:Ő, abban igazad van, h Txiki volt a technikai igazgató, viszont már ha jól emlékszem akkoriban is szerettük volna leigazolni.B. Tamás írta:Fabregas szerződéshosszabbításáról annyit, hogy ezt még akkor hosszabbította meg, amikor Txiki volt a technikai igazgató, aki kijelentette, hogy nemhogy 40 milliót, de még 20-at sem fog kiadni érte. Na most, ilyen kilátásokkal mért ne hosszabbítsa meg? Az már az ő pechje, hogy ezután egy olyan menedzsment jött, és egy olyan edző, mely benne látja a tökéletes embert a középpályára, s mely áldozni is hajlandó komolyabban rá.
Persze, ezek után is lehet utálni, csak azért a történések mögött mindig vannak komolyabb okok.
Ő, abban igazad van, h Txiki volt a technikai igazgató, viszont már ha jól emlékszem akkoriban is szerettük volna leigazolni.B. Tamás írta:Fabregas szerződéshosszabbításáról annyit, hogy ezt még akkor hosszabbította meg, amikor Txiki volt a technikai igazgató, aki kijelentette, hogy nemhogy 40 milliót, de még 20-at sem fog kiadni érte. Na most, ilyen kilátásokkal mért ne hosszabbítsa meg? Az már az ő pechje, hogy ezután egy olyan menedzsment jött, és egy olyan edző, mely benne látja a tökéletes embert a középpályára, s mely áldozni is hajlandó komolyabban rá.
Persze, ezek után is lehet utálni, csak azért a történések mögött mindig vannak komolyabb okok.
Az igazság az h ezen már én is gondolkodtam. Amikor ilyen olcsón le lehet csapni egy ennyire rutinos játékosra, akkor érdemes lehet megtenni. Tulajdonképpen ő lehetne a méltó Larsson-utód. Más szempontból jelenleg úgy néz ki h vagyunk elegen elől, így ha jönne Forlan, az jelenthetne felesleges bonyodalmakat. A Villa-Messi-Pedro-Sanchez 4est lehet rotálni, így velük nem lesz gond, sőt, kemény meccseken Messi visszajöhet egy vonalat, ott is hasznos lenne és akkor mind a 4en pályán lehetnek.tiva írta:en meg ugy erzem hogy igazi közepcsatarunk nincs. Villa nem igazan hasitott ebben a szerepkörben, a többiek pedig inkabb szelsök.
Forlant nagyon dijaznam, szenzacios csatar. es mindig a tetmeccseken hozza magat! 10 millat siman megerne!
Nem igazán játszunk középcsatárral!Univerzális játékosok kellenek, akik szélen, középen is tudnak játszani!Csatár már felesleges!Így is van a kezdő 3as+Sanchez, Afellay, s Iniesta is tud előrébb játszani!tiva írta:en meg ugy erzem hogy igazi közepcsatarunk nincs. Villa nem igazan hasitott ebben a szerepkörben, a többiek pedig inkabb szelsök.
Forlant nagyon dijaznam, szenzacios csatar. es mindig a tetmeccseken hozza magat! 10 millat siman megerne!
Guardiola igazolásokról beszélt az eggyik sajtótájékozrarón. Szőval több embert sejtet. Majd eldől.Leomessi14 írta:Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi,de remelem nem lesz tobb igazolas foleg nem Fabregas es ilyen Sakho-k.
Rossz a megérzésed, én is díjaznám a transzfert!petomi írta: Nemtom miert erzem ugy hogy az egesz "eurobarca"-n csak en orulnek ha leigazolnank, de nyugi en orulok mindenki helyett =D
Ezt kitől tudod ilyen biztosan?:DLeomessi14 írta:Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi...
Mi a baj Sakho őt énis ide hoznám hatalmas játékos válhat belőleLeomessi14 írta:Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi,de remelem nem lesz tobb igazolas foleg nem Fabregas es ilyen Sakho-k.Zibra16 írta:szóval a barca most nyáron úgy 3-4 igazolást tervez?
Szoval aa Barca csak Fabregas leigazolasat tervezi,de remelem nem lesz tobb igazolas foleg nem Fabregas es ilyen Sakho-k.Zibra16 írta:szóval a barca most nyáron úgy 3-4 igazolást tervez?
Pontosan emiatt utálom én is a Fabre kölyköt!! És én is Fabre szagot érzek Romeu körül...mondjuk normális opcióval mehet. Csak azzal!!!noname írta:Cescet nem csípem, de egyáltalán nem azért, mert lelépett. Ha 16 éves lennék és valaki olyan pénzt ajánlana(2-3 évre), amit lehet h ha maradok lehet csak egy élet alatt keresek meg, gondolkodás nélkül lépnék. Cesc azért ellenszenves, mert 2 segget nyal egyszerre. A Barca álmai csapata, szeretne visszatérni, szeretne itt játszani, de azért az Arsenalos szerződését meghosszabbítja és egyszer se erősködött Wengernél h leléphessen. Nem haragszom azért, mert annak idején lelépett, hanem azért, mert most nem mondja meg mit akar. Ha annyira itt akarna játszani, akkor már itt lenne. Neki kényelmes h istenítik az Arsenalnál, azokat h csak itt szeretne azonkívül játszani meg azért mondta, mert ez a világ legjobb csapata. Ha nem lenne a Barca ennyire erős, csak mondjuk egy Arsenal-szint, biztos vagyok benne h nem érdekelné a csapat.Bob_Marley írta: Igazából erről eszembe jut valami....Egy bizonyos Cesc!Nem akarom elindítani a palota forradalmat, de vele szembe meg sokszor az a támadási felület, hogy nem bírta kivárni a sorát...Na akkor hogy is van ez!Eddig nem szóltam hozzá, míg biztossá nem vált a dolog, borzasztóan sajnálom, hogy elmegy Romeu, legnagyobb kedvencem volt az Atleticből!Nagyon labdabiztos, nem vállalja túl, okosan leosztogatja oldalra, s védőként is megállta a helyét!Nagyon remélem, hogy őt is visszahozzuk, mert az első csapatban is pl a Sevilla ellen kifejezetten jól mozgott, s süt róla a magabiztosság!
szerk: persze hogy nem teljesen azonos a 2 történet, mert pénzügyileg más, de én nem is ezt mondtam, hanem egyikük sem tud várni, de míg az egyik "köz utálatnak örvend", a másik meg jó lesz ott....Más korban is pénzben is, de mégis
Szemétség amit csinál az Arsenal szurkolókkal szemben, hiszen azok megértenék ha le akarna lépni, de ehelyett minden évben stresszeli őket a bizonytalanságával és szemétség, amit a Barcával csinál, hiszen úgy tesz, mintha nagyon jönni akarna, jönnek az ajánlatok, mert a klubvezetők számítanak arra h ezt Wengernek is megmondja, de aztán semmi.
Neki tökmindegy h hol játszik. Nem érdekli a Barca, csak a hírnév. Emiatt is nehéz döntenie, hiszen míg az Arsenalnál istenítik, itt közel se lenne olyan fontos, de jönnének legalább a kupák.
Épp emiatt semleges nekem. Ha jön, jó, erősödünk, ha nem jön, az se baj, nem lesz túlzsúfolva a kp.
Laziobence-barca írta:Nem kell ide senkiK900 írta:Millitó és Henrique helyére kellene két védő és készen vagyunk.Remélem hogy az egyik Sakho lesz.![]()
Henrique eddig sem játszott itt, miért kéne a helyére igazolni?![]()
Militot meg már idény közben Fontás is megelőzte, helyére sem kell senki, majd maximum Bartra-t hívjuk fel, ha nagyon foghíján leszünk védőkből.
Amúgy lehet tudni valami újat Milito helyzetéről? Úgy értem, melyik csapatról lehet mostanában hallani, mint lehetséges érdeklődő?
A Francia válogatottban alapember.Hasonlit a játéka Thuraméhoz.Viszonylag erős ütköző játékos,és emelett még csak 21 éves.Zibra16 írta:K900 írta:Millitó és Henrique helyére kellene két védő és készen vagyunk.Remélem hogy az egyik Sakho lesz.
Sakho jó védő?
Nem kell ide senkiK900 írta:Millitó és Henrique helyére kellene két védő és készen vagyunk.Remélem hogy az egyik Sakho lesz.