Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Messi,Villa,Pedro,Sánchez,Affelay+Iniesta,Kiko Femenia,Deulofeod írta:Innentől nagy kérdés, hogy kik maradnak?
Bojan valószínűleg távozik és Jeffrenért is jó lenne még idén kapni valami kis aprópénzt, csípem a srácot, de nem Barca szint.
Viszont ha mindketten távoznak, akkor tulajdonképpen csak öt ember marad a három támadó posztra, ami igen soványka lehet. Még akkor is, ha szükség esetére odatolhatjuk a mágnestáblán Iniestát, vagy Adrianot is.
Jelenleg a B csapatnál még mindig nincsen fiatal, tehetséges támadó, Soriano pedig nem első csapat szintű játékos. Remélem nem követjük el azt a hibát, hogy nagyon megkúrtítjuk a padot ismét.
Csereembernek több, mint jó, és a keretet ráadásul bővíteni kell. Nagyon örülnék, ha maradna jövőre is, és sztem ez íyg is lesz.messideco írta:+Afellay, aki a középpályán is tud alakítani. Remélem, hogy valamelyik spanyol középcsapatnak kölcsönadja a vezetés, az lenne számára a legjobb választás
Es Maxwell? Vele mi van, mar eligazolt? Nem olvastam sehol!!!!nismopedro írta:+Afellaykakasugynok007 írta:Ha Cesc érkezik:
Valdes-Pinto
Dani Alves/Montoya Piqué/Fontás Puyol/Abidal,Masc Abidal/Adriano
Busquets/Masch/Keita
Xavi/Thiago/Keita Iniesta/Cesc/Keita
Pedro/AS Messi/Villa(És akkor Sánchez a helyére) Villa/AS
Nos!Itt is van 2 klasszis játékos posztonként (kivéve csatársor).
+Afellaykakasugynok007 írta:Ha Cesc érkezik:
Valdes-Pinto
Dani Alves/Montoya Piqué/Fontás Puyol/Abidal,Masc Abidal/Adriano
Busquets/Masch/Keita
Xavi/Thiago/Keita Iniesta/Cesc/Keita
Pedro/AS Messi/Villa(És akkor Sánchez a helyére) Villa/AS
Nos!Itt is van 2 klasszis játékos posztonként (kivéve csatársor).
Teljes mértékben osztom a véleményed. Mekkora örömkiáltást adtam ki, mikor Sánchez leigazolása hivatalossá váltnoname írta:Kész a csapat!...
Húúú, őt én is nagyon szeretem! Valszeg jó is lenne ide, de ez csak ábránd....messideco írta:És remélem, hogy Fucile lesz azHabár csak ez az én feltételezésem.
na akkor itt a végszó erreTdavid írta:Ha ő is jönne akkor eléggé el lennénk kényeztetve igazolások terén.S.Agüero írta:na már csak a cesc saga maradt.![]()
am tényleg már az ő leigazolása hab a tortán lenne.
kb. 1 éve középcsatár nélkül játszunk 1 trequartista + 2 szélsőZibra16 írta: csere középcsatár nem kellene?
Zibra16 írta: csere középcsatár nem kellene?
Fölösleges.Egy védő még jöhet azt" kifújt ...Zibra16 írta:egy csatárdaffy írta:2-3Zibra16 írta:Most nyáron a Barca hány igazolást szeretne Alexissel eggyütt?
egy közzépályás
és még milyen posztra védő?
csere középcsatár nem kellene?
Cserének már Thiago is tökéletes, szerintem még többet is tenne hozzá a játékhoz, mint Diego. De nem többet, mint CescK900 írta:Ha a Cesc saga,valamiért nem jönne össze (Pl.Wenger) akkor sztem megpróbálhatnánk Diegót megszerezni.Állitólag eladják, nekünk pedig cserének tökéletes lenne.
Ideje volt!Talma írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/n ... 17999.html
Végre lezárult ezzel a Sanchez-"saga".
Örömmel olvastam, hogy a Sportról és a Mundoról közölt híreim ellenére hivatalosan bejelentették még ma a transzfert!Talma írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/n ... 17999.html
Végre lezárult ezzel a Sanchez-"saga".