Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Andris
Adminisztrátor

2008.11.17. 00:03:10

Már megint sikerült megértened amit írok. Ugyan mért kéne hogy befolyásoljon a véleményed? Van aki meg tud győzni, van aki nem. Te többnyire nem adsz számomra elfogadható érveket.
A mondatnak egyébként is az volt a lényege, hogy megértsd, amiket írsz, nem kezelhetőek ténynek, ahogyan te azt rendszerint beállítod. neked is van véleményed, ahogy nekem is. vélemény, meglátás.

Minek fórumozok ha ritkán befolyásol a 3-400 rendszeres felhasználóból 1nek a véleménye? hát ez érdekes kérdés. Viszont azt már végképp nem értem, mi köze van ennek a moderátori munkához.

Ki mondta hogy vitatkozni tilos? Szerintem azt csináljuk, jó sok ideje.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:56:41

"Az pedig, hogy neked mi a véleményed, nem különösebben hat meg."

:DDDDDDDDDD

akkor minek fórumozol? nem értem. sőt, minek vagy moderátor?
ha vitatkozni tilos, akkor javaslom inkább a blogolást, oda is leírhatod, amit gondolsz. itt sajnos lesz aki ellentmond.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.16. 23:53:20

chi omega, egy soron már elmondtam neked, hogy nem biztos hogy nekünk egymásra reagálni kéne. Baromira más a felfogásunk erről a játékról, sok területén legalábbis.
És ahogy ezt is leírtam már párszor neked, megteszem még1szer: vegyél vissza a stílusból. Olyan szavakkal dobálózol, mint ostobaság, nevetségesség. Arról nem is beszélve, amilyen lenéző hangnemben tudsz megfogalmazni 1-1 dolgot.

Hogy tartalmilag is hozzászóljak:
Igen az a csapat amit fenthagyott megnyerte a meccset.
Ennek utána figyelmedbe ajánlom az előző hozzászólásom utolsó bekezdését még1szer. Az pedig, hogy neked mi a véleményed, nem különösebben hat meg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:49:08

Lehet nem állt szándékában egy stabil kezdő 11 összerakása, de egy rangadón van egy olyan összetétele amibe bízhat, az ilyen fontos, ahogy az ilyen meccseken meg jól jönne a rotálás! Szerintem...
gergo9
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:48:21

Sztem meg úgy van vele hogy a decemberi trip előtt összeszoktatja a csapatot mert az ilyen nagy meccseken bizony kell az összeszokottság. Sztem így járunk jól. Egy olyan csapat fog pályára lépni(Madrid,Villa,Valencia,Sevilla) ellen akik minden rezdülését érzik egymásnak. Mellesleg a BL csoportelsőség is most fog eldőlni. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.16. 23:47:14

gekkodan írta:Igen, az eddig is érdekes volt, hogy egy valag pénzért vettünk egy Cácerest, aki helyett Piqué játszik többet. A védelemhez nem nyúlt, az oké, hiszen a legfontosabb.

De ha már heti rendszerességgel cserélgeti a középpályát, akkor Hleb és Gudjohnsen is kapjon lehetőséget, ráadásul szerintem ma Hleb játéka jót tett volna a csapatnak. Többet várok tőle, ehhez pedig játszani kell. Nyilván nem a padra igazoltuk ennyi pénzért... És akkor kedvenc témámról, Henryről nem is beszéltem, aki helyett lazán mehetne Hleb, vagy Bojan. Szóval várom Peptől, hogy meglép pár változtatást az említettek javára.
Na, ez utóbbira aztán várhatsz. Ha addig nem borotválkoznék, térdig érő szakállam nőne...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:46:09

Igen, az eddig is érdekes volt, hogy egy valag pénzért vettünk egy Cácerest, aki helyett Piqué játszik többet. A védelemhez nem nyúlt, az oké, hiszen a legfontosabb.

De ha már heti rendszerességgel cserélgeti a középpályát, akkor Hleb és Gudjohnsen is kapjon lehetőséget, ráadásul szerintem ma Hleb játéka jót tett volna a csapatnak. Többet várok tőle, ehhez pedig játszani kell. Nyilván nem a padra igazoltuk ennyi pénzért... És akkor kedvenc témámról, Henryről nem is beszéltem, aki helyett lazán mehetne Hleb, vagy Bojan. Szóval várom Peptől, hogy meglép pár változtatást az említettek javára.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:43:38

ja, pep 2 meccs óta nem rotál, jaj mi lesz, ezen úszik el a bajnokság..
amikor rotált, akkor meg az volt a baj.

lesz most egy olyan sorozat, hogy a válogatott szünet után getafe, aztán 3 napra rá sporting, aztán 3 napra rá sevilla.

lesz elég rotáció, ne aggódj
Andris
Adminisztrátor

2008.11.16. 23:42:47

Emlékeim szerint a lehető legmesszebb áll Pep eredeti elképzelésétől az, hogy megtaláljon egy aránylag stabil kezdő 11et. Folyamatos motiválás és játékban-formában tartás az elsődleges cél ahogy ezt számtalanszor elmondta, és ezt így ezen az úton tovább haladva elég nehéz elérni.
- József Attila
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:42:07

lionelmessi19 írta:Pep mester egy kicsit mintha kezdené elfelejteni a rotálást. A következő bajnokira Hlebet és Bojant is a kezdőbe várom. Mindenképpen. Henry és Touré kárára, a mai alapján legalábbis mindenképpen.

Egy másik észrevétel: nem igazán szeret hozzányúlni a kezdőjéhez. Egy kis makacsságot érzek a dologban. Ma például szerintem a vak is látta, hogy teljesen felesleges a két vkp-nk, már az első félidőben egyértelmű volt. Innentől kezdve Hlebet már be is kellett volna cserélni. Azt meg már nem is várom, hogy ha Henry gyengét nyújt, akkor még elég időt kapjon a helyén Bojan.

Alapvetően vannak homályos foltok számomra az elképzeléseiben, egyenlőre.

És kihangsúlyoznám hogy nem a góleső hiánya ösztönzött ennek a dolognak a leírására, nem 1 meccses alapja van ennek az 1-2 gondolatnak.
És megelőzendő a minek kritizálsz ha nyertünk című reakciókat, hát baromira nem érdekel. Akár 8-0ára is nyerhetünk szemkápráztató játékkal, ha úgy látom hogy még lehet valami apróságon javítani az én meglátásom szerint, az bizony mindig le lesz vetve ide írásban.
ember, a csapat, amit a pályán hagyott, megnyerte a meccset. a 2-0hoz kellett keita is, de odaért volna touré is, légy erős.

kritizálhatsz nyugodtan, de akárcsak messivel kapcsolatban, ez is elég alaptalan. pep jól ráérzett a meccs ritmusára, tényleg nem akart belenyúlni MOST, és neki lett igaza.
de máskor belenyúl, egyszerűen tényszerűen nem igaz, amit mondasz.
barca99
Llegenda del Barça

2008.11.16. 23:40:45

Pont ezt éreztem én is. Nem baj, ha gyengén játszik valaki, amíg olyan valaki, aki képes egy villanással gólt elérni. Ha nem megy, igen is hozzon be olyan valakit, aki éppen jobban motivált vagy jobb formában van.
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:38:45

lionelmessi19 írta:Pep mester egy kicsit mintha kezdené elfelejteni a rotálást.
Szerintem csak megtalálta az ideális 11-et max abidal Pique kárára játszik, de alapvetően, nálam is ez a 11 a favorit :) Bár következő meccsen én is ugy érzem h lesz egy kis rotálás, pihenjen ez a 11 a kemény decemberre!
Andris
Adminisztrátor

2008.11.16. 23:34:44

Pep mester egy kicsit mintha kezdené elfelejteni a rotálást. A következő bajnokira Hlebet és Bojant is a kezdőbe várom. Mindenképpen. Henry és Touré kárára, a mai alapján legalábbis mindenképpen.

Egy másik észrevétel: nem igazán szeret hozzányúlni a kezdőjéhez. Egy kis makacsságot érzek a dologban. Ma például szerintem a vak is látta, hogy teljesen felesleges a két vkp-nk, már az első félidőben egyértelmű volt. Innentől kezdve Hlebet már be is kellett volna cserélni. Azt meg már nem is várom, hogy ha Henry gyengét nyújt, akkor még elég időt kapjon a helyén Bojan.

Alapvetően vannak homályos foltok számomra az elképzeléseiben, egyenlőre.

És kihangsúlyoznám hogy nem a góleső hiánya ösztönzött ennek a dolognak a leírására, nem 1 meccses alapja van ennek az 1-2 gondolatnak.
És megelőzendő a minek kritizálsz ha nyertünk című reakciókat, hát baromira nem érdekel. Akár 8-0ára is nyerhetünk szemkápráztató játékkal, ha úgy látom hogy még lehet valami apróságon javítani az én meglátásom szerint, az bizony mindig le lesz vetve ide írásban.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2008.11.16. 13:24:45

Szerintem meg egy kicsit a szakmához tartozik a képmutatás is. :)
- József Attila
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.16. 13:23:13

Valószínüleg nagy részben azt mondja amit valóban gondol nem hiszem hogy képmutató lenne. De azért én úgy érzem, hogy kicsit túl óvatosan fogalmaz. Talán ép ez a megfelelő szó amit kerestem ÓVATOS. Pep egy igazi úriember .
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Andris
Adminisztrátor

2008.11.16. 12:50:22

Ha valami egészen speciális karaktert választottunk volna a kispadra, mint Mourinho, vagy Sir Alex, náluk más lenne a helyzet. De szvsz minden fiatal, és új edző hasonló nyilatkozatokat tenne, tartalmát illetően.

Én nem hiszem el hogy mindig mindent úgy gondol, ahogy mondja, de mindenesetre szvsz többet, mint a nagyátlag tenné.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.16. 12:19:15

Capon írta:Szimpi, hogy mindenre a tökéletes szerény választ adja. Én viszont azért kicsit kiváncsibb lennék az igazi Pep-re is. Aki nem mindig azt mondja amit kell.
Szerintem, ezeket nem azért válaszolja, mert ezt kell, hanem mert komolyan így is gondolja.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.16. 12:15:47

Szimpi, hogy mindenre a tökéletes szerény választ adja. Én viszont azért kicsit kiváncsibb lennék az igazi Pep-re is. Aki nem mindig azt mondja amit kell.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
yasofix
Barça B

2008.11.16. 00:20:03

Hihetetlen, hogy menniyre tudja mi a dolga...
Ennyire diplomatikusan válaszolni minden kérdésre, szinte müvészi amit csinál. A játékosokkal jól bánik vagy éppen keményen(ha arra van szükség), a sajtóval ugyszintén(bár nem ez a legfontosabb, bár lényeges a mai vilában sajnos). Ha ugy adódik a helyzet viccelödik, ha ugy akkor odaszól. Mit nekünk murinyó, még az edzönk is saját nevelésü. Na ezt mondja el egy másik top csapat magáról. Egy rossz szó nem eshet a csapatunkról!!! Csak igy tovább.
Ki merem mondani: az idei legjobb igazolásunk Guardiola!

Visca el Barca!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.10. 17:44:20

Bocs Andris, hogy nem voltam egyértelmű, bár szerintem világosan fejeztem ki magam. Példa erre, hogy volt akinek sikerült értelmeznie.
Én azt írtam, hogy nem azzal kell törődnie, hogy mit gondolnak a külső szemlélők, mert a játékosok úgyis ismerik a véleményét, gondolatait.
És még mindig több kifejezés ül ki az arcára, mint pl. Spallettinek. :wink:
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.10. 17:43:00

Eddig zseniális amit művel... Hihetelen, hogy mennyire kellett ez a váltás, és hogy mennyire jól jött. Szeretnék az eddigi remek eredményekhez újfent gratulálni neki!
Déjenos venir Pep, Forca Barca! :wink:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Andris
Adminisztrátor

2008.11.10. 17:41:02

Varga Tamás írta: A fiúk az öltözőben úgyis tudják a véleményed! Ez a lényeg, a többivel nem kell törődnöd.
LG írta: Nem is irta egy szóval sem Tamás, h szerinte Pep mást mond nekik az öltözőben :roll:

Hát azt írta, hogy ők úgyis tudják hogy mit mond, és hogy az a véleménye, a sajtónak meg azt mond amit akar.
Ezt azért könnyen lehet így is értelmezni ebben a helyzetben. :)

DE nem is az a lényeg, hogy Tamás mit írt, hanem az hogy egy esetben ér az egész valamit, ha a játékosok kapják ugyanezt, amit a sajtó.
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.10. 17:29:19

lionelmessi19 írta:
Varga Tamás írta: A fiúk az öltözőben úgyis tudják a véleményed! Ez a lényeg, a többivel nem kell törődnöd.
Ezzel nem értek egészen egyet. Egyrészt nem tudjuk, hogy az öltözőben nem hasonló szavak hangzanak-e el tőle, mint a sajtótájékoztatón, másrészt pedig éppen annak volna a legnagyobb értéke, ha a játékosokat intené óvatosságra az ilyen eredmények után.
Nem is irta egy szóval sem Tamás, h szerinte Pep mást mond nekik az öltözőben :roll:
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2008.11.10. 00:48:22

Pep jó edző és akkor is az lesz ,ha nem nyerünk bajnokságot,de azért várjuk ki a végét.Nagyon [auto_cenzúra] pali,visszafogott,tudja,h mit csinál és azt jól csinálja!Mennyire jó ,h nem azt a patkány mourinhot választották!Az Udine - Inter meccsen csendre intette a hazai szúrkolókat.Féreg.... :evil:
Andris
Adminisztrátor

2008.11.10. 00:45:14

Ezt most kinek írtad ? :)
- József Attila
Válasz küldése