Totoka írta: Tudom h [auto_cenzúra] példa, meg nem annyira életszerű, de pl nekem FM2011-ben az első szezonom katasztrófa volt a barcaval, mer 1-2 fontos játékos mindig sérült volt, és valjuk be, csak a kezdő 11ünk az, ami európa fölé magasodik, egy keita-masch-thiago 3as már nem olyan veretes, mint a ini-busi-xavi.
Van bennünk valami közös, de azért valljuk be őszintén, hogy nehezen jön össze a valóságban az, ami most nekem FM-ben, hogy Messinek egy szezonban kétszer van izomszakadás a vádlijában (3 hónap egyenként) és az egyik alatt meg Xavinak összejön egy lábtörés (fél év), tekintve, hogy az orvosi stábunk (és/vagy az erőnléti edzőink) nagyon brutális. Elég csak arra gondolni, amikor ősszel Ujfalusi lepepézte Messit, mondták h mennyit fog kihagyni (már nem emlékszem, de elég soknak tűnt), aztán feleannyi idő alatt visszatért. Persze ha Iniestának lesz megint egy olyan szezonja, mint a 2009/10es (meg talán akkor volt az is, h Xavi már sérülten játszott a szezon végén), akkor jó lenne egy Cescet a csapatban tudni, azt kell eldönteni, hogy mit érdemes kockáztatni:
-A verzió: jön Cesc, mindenki egészséges marad, senki sem boldog, Thiagoból nem lesz senki
-B verzió: nem jön Cesc, Ini-Xavi térdszalag-szakadás, Bernabeuból egy 5össel a zsákban jövünk haza