2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem érzem jogosnak a félelmed, egy ekkora klubnál, ahol Messi, Xavi, Iniesta kérik a labdát, nem hinném, hogy inkább elkezd cselezgetni. Az olasz "botlábúak" között persze más...még Ibra is megilletődött itt nálunk, akkor Sanchez? Neki nincsenek nagyképű move-jai...Bob_Marley írta:Pro és kontra vélemények vannak, a jelenlegi csapatnál hatékonyabb nincs!Tökéletes 11 emberből álló gépezet!Mindenkinek meg van a saját posztja, Alves érzésem szerint hasznosabb jelenleg, jóval kevesebbet kalandozik el, s még ha a beadásokkal, befejezésekkel vannak gondjai, értékesebb jelenleg!De ez szubjektív, értem amit írni akartok, én amitől félek, hogy a a tökéletes gépezet megbomlik, s a hatékonyságtól is félek!
Ronaldinho megint más tészta, ő az egyéniségével tűnt ki, de nekem szimpatikusabb a jelenlegi csapat!Keveset szoktunk erről beszélni, de a nagy Dream Teamnek is a csapategység volt a legnagyobb fegyvere, 1-2 kiemelkedő játékossal, Laudrup Romario, de ott is a legfőbb erény a csapat volt!
De bízzunk benne, hogy csak pesszimista vagyok, vagy inkább realista![]()
Mint írtam mást nem lehet kívánni, s reménykedni kell benne, Sanchez leküzdi a cselezésvágyát, s ahogy palesz írta szépen beáll a sorba, s nem lesz baj
Jah. Csak egy épkézláb cserénk nincs. Cruyff is megmondta h ez a csapat egyetlen gyenge pontja. Igazából a busq-mascherano, meg az abidal-adriano poszt az ahova van két jó játékosunk. a balszél, meg a vkp.Bob_Marley írta:Tökéletes 11 emberből álló gépezet!
Jobb lábas. De általában a jobb oldalon szokott játszani. De gondolom rá lehetne "szoktatni" a bal oldalra elég könnyen, technikás és "mobilis" játékosról beszélünk...S.Agüero írta:Egyébként Sánchez milyen lábas?
Szval ha jobb oldalt játszana befelé húzna, vagy inkább kifelé és beadná?
Csak mert ha valaki technikás szélső az akkor az ellentétes oldalt játsszon, hogy tudjon befelé cselezni.![]()
Az Alveses részhez csak annyit írnék, hogy akkor nyújtotta a legjobb játékot a Barcában, amikor Messivel volt egy oldalon. Most is klasszis teljesítményt nyújt Pedro mellett, de amit Messivel műveltek, az valami eszméletlen volt. Pedig ő elég nagy dudás...Bob_Marley írta: Sammy, persze, hogy nem tudhatjuk, de ez minden igazolásunkra elmondható, nemde??Amíg nem játszik nálunk, addig nem tudjuk mire képes!De ha azt mondom előttem van Sanchez, s előttem van Rossi, nem is kérdés kit raknék be azonnal a kezdőbeÍgy alakult, biztos meg van a kellő indok, s Pep jó húzást hajt végre!De így elsőre nem ez a racionális döntés, s szakmailag is, olvastam, hogy hú akkor milyen lesz a jobboldal Alvessel, meg Sanchezzel, hát pont hogy, így Alves fog „elfüstölni”, Pedroval nagyon szépen megoldották, s oldják a feladatot, Pedro nem cifrázza túl, Alves mindig segít neki, s írhatnám 2 dudás egy csárdában, jelenleg én nem látom Sanchez helyét a csapatban, de meg lehet szokni a közeget, s a játékrendszert!
Nem lesz egyszerű Alvest, s Sanchezt egy oldalra beépíteni, mindkettőtől el kell venni valamit!De ehhez borzasztó sok idő kell, s ilyen fiatalon nem szabad, hogy elvigye a hév, ha szép letisztult „egyszerű” játékot hoz akár a jobb, akár a baloldalt, hasznos lesz, de egyenlőre nem úgy gondolom, hogy ő a hiányzó puzzle darabunk, s ez az aggasztóÉs akkor a pénzt és minden dolgot nem is néztünk, csupán szakmai, s taktikai oldalról közelítettük meg a dolgokat!Sok sikert neki a beilleszkedésben, mást nem lehet neki kívánni, de jelenleg a kezdőtől messze van, azért abban egyet érthetünk!
Ha fizetési sapkára gondolsz, mint ami az NBA-ben is van, akkor azzal mi szívhanánk a legtöbbet, mivel mi adjuk ki a legtöbbet fizetésekre. Viszont, ha az átigazolási pénzekkel kapcsolatban gondolsz valami ilyesmire, az nem rossz ötlet, pont ehhez lesz hasonló egy kicsit az UEFA Financial Fair Play koncepciója.neobarca írta: Itt csak egy hasonló megoldás segítene mint az NBA-ban. Egy sapka. De valljuk be, ezt a fociban lehetetlen bevezetni.
Sammy, persze, hogy nem tudhatjuk, de ez minden igazolásunkra elmondható, nemde??Amíg nem játszik nálunk, addig nem tudjuk mire képes!De ha azt mondom előttem van Sanchez, s előttem van Rossi, nem is kérdés kit raknék be azonnal a kezdőbesamy85 írta:Bob! honnan tudod hogy nem lesz-e olyan jó az egyérintős játékban mint mondjuk Villa, Pedro... úgyértem amég nem láttuk, addig nem lehet sem pozitív, sem negatív irányban elmenni ezzel kapcsolatban...szvsz úgis csak az idő dönti el ki jó, ki kevésbé jó igazolás... persze érthető az"aggodalmad"
Ne haragudj Miki, de ezt másként látjuk.ozsimiki írta:...
Szerintem tuti, hogy nem fog jönni, a Chelsea nem hülye, hogy fél év után megváljon tőle, amikor Terryvel jó párost alkotnak. Főleg, hogy 30 millióért vették, ennél olcsóbban nem adnák el.Firefox írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/21 ... id_luizzal
Nah, még egy emberke a láthatáron ....
Nem azért írtam hogy most mindenki leba*on, hanem azért mert gondoltam van egy kis hír értéke, ráadásul még szeretett klubomhoz is kötődik.Akkor meg nem értem mi a probléma.Piqué írta:A SPORT mindig képes olyan embereket a Barca látókörébe hozni akiről csak úgy nézek.Télen ment a Chelsea-hez Luiz és már jönne is hozzánk kicsit érdekes.Azon felül elég jó védő,csak nincs rá szinte semmi esély.
Az azért csúnya lenne, ha sikerülne Sánchez mellett még David Luiz-t is leigazolni.Firefox írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/21 ... id_luizzal
Nah, még egy emberke a láthatáron ....