Barca Igazolások
Igen, Romeu is a mi kutyánk kölyke és talán, ha nem érkezett volna tavaly Mascherano, akkor verném én is a tamtamot, hogy micsinálnak ezek, de most így előre láthatólag nem nagyon lenne helye a srácnak még jó pár évig, a Busquets és az argentin kitartanak, ne csesszen ki magával se a csapat, se a játékossal, amondó vagyok.
Az üzlet nagyon előnyös, szép summa egy tehetségért, a visszavásárlási opciót MINDENKÉPP bele kell venni a szerződésbe, de úgy látom ez teljesen evidens az ezért felelősek számára is.
Az üzlet nagyon előnyös, szép summa egy tehetségért, a visszavásárlási opciót MINDENKÉPP bele kell venni a szerződésbe, de úgy látom ez teljesen evidens az ezért felelősek számára is.
-
- Jugador d'estrella
azért Cesc és Oriol esete közt van egy lényegi különbség:
Oriol legalább addig várt amíg valaki kivásárolja, s így a klub tudott egy opciós lehetőséget is kötni nyitva hagyva ezzel a visszatérés lehetőségét
Cesc pedig lelépett nagyon fiatalon kvázi feladva az álmát hogy aBarcában játszhasson....
megjegyzem ennek ellenére szerintem Cesc annak idején jól döntött , és nem tartom árulónak , de két eset közel sem azonos...
Oriol legalább addig várt amíg valaki kivásárolja, s így a klub tudott egy opciós lehetőséget is kötni nyitva hagyva ezzel a visszatérés lehetőségét
Cesc pedig lelépett nagyon fiatalon kvázi feladva az álmát hogy aBarcában játszhasson....
megjegyzem ennek ellenére szerintem Cesc annak idején jól döntött , és nem tartom árulónak , de két eset közel sem azonos...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igazából erről eszembe jut valami....Egy bizonyos Cesc!Nem akarom elindítani a palota forradalmat, de vele szembe meg sokszor az a támadási felület, hogy nem bírta kivárni a sorát...Na akkor hogy is van ez!Eddig nem szóltam hozzá, míg biztossá nem vált a dolog, borzasztóan sajnálom, hogy elmegy Romeu, legnagyobb kedvencem volt az Atleticből!Nagyon labdabiztos, nem vállalja túl, okosan leosztogatja oldalra, s védőként is megállta a helyét!Nagyon remélem, hogy őt is visszahozzuk, mert az első csapatban is pl a Sevilla ellen kifejezetten jól mozgott, s süt róla a magabiztosság!noname írta:Ez is jó üzlet! Oriolnak nincs esélye évekig az első csapatra, továbbá nem is nagyon volt felhívva, de 5 milliót kapunk érte. A 8 milliós visszavásárlási opció is korrekt. Így már 24+12+3(+2)+5=44(46)mlliót kerestünk játékoseladásból.Remélem még sikerül elpasszolni Hlebet és Keirrissont mihamarabb!barcaaa91 írta:Barcelona B midfielder Oriol Romeu (19) will sign a 4-year contract at Chelsea, that will pay 5M for the player. Barcelona will be able to buy Oriol Romeu back from Chelsea in the first 2 years for 8M. In the 3rd year they will have a 1st option [sport]
szerk: persze hogy nem teljesen azonos a 2 történet, mert pénzügyileg más, de én nem is ezt mondtam, hanem egyikük sem tud várni, de míg az egyik "köz utálatnak örvend", a másik meg jó lesz ott....Más korban is pénzben is, de mégis
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.07.24. 12:01:56-kor.

Ezen a 45 millan lovagol mindenki! Te ha elmesz autot vasarolni, megmondod elöre mennyi penzed van? Mondasz egy összeget, aztan ha nagyon kell az auto, es vegkepp nem enged az elado, akkor melyebben nyulsz a zsebbe!
Rosellek is csak kamuztak ezzel az összeggel! Ha nagyon kell majd meg valaki es jo az ara is, akkor megveszik.
Bar szerintem azert nem fogunk venne senkit, mert ide mar nincs szükseg senkire! Ilyen utanpotlas mellett!
Cescre sem, de öt presztizsböl akarjak megszerezni!
Rosellek is csak kamuztak ezzel az összeggel! Ha nagyon kell majd meg valaki es jo az ara is, akkor megveszik.
Bar szerintem azert nem fogunk venne senkit, mert ide mar nincs szükseg senkire! Ilyen utanpotlas mellett!
Cescre sem, de öt presztizsböl akarjak megszerezni!
Pontosan ezért is felesleges azon aggódnunk, hogy most mikor mennyit kire költünk...tudja a vezetőség, hogy milyen formában mennyit tudnak kifizetni, mi meg azért ne hülyézzük a vezetőket, mert sokért hozzák Sanchezt, vagy hogy mennyit ajánlanak Cescért.Totoka írta:Ez kb olyan volt szerintem mintha valószínűségszámításból megkérdezik hogy hány százalék erre meg arra a valószínűség, te meg belövöd h 50, v az lesz v nem...noname írta: Mivel nehéz a részleteket számon tartani ezért sokkal egyszerűbb ha a számolgatásnak egybe vesszük az egészet.
Tény hogy mi nem látjuk át a részleteket, de főleg azért, mert nem is igazán tudjuk minden szerződés pontos részleteit. A részlet-fizetések számolgatása viszont igenis fontos, mivel nem mind1 hogy mikor költjük el az adott pénzt, ezért is nem egy összegben fizetnek minden tranzakciót.
És szerintem pont ez az, ami miatt nekünk tök felesleges itt számolgatnunk, meg találgatnunk, mivel fogalmunk sincs a Barca pénzügyi helyzetéről. Ellenben a vezetőség nagyon is tudja, és remélem hogy jó döntéseket hoznak majd.
Ez kb olyan volt szerintem mintha valószínűségszámításból megkérdezik hogy hány százalék erre meg arra a valószínűség, te meg belövöd h 50, v az lesz v nem...noname írta: Mivel nehéz a részleteket számon tartani ezért sokkal egyszerűbb ha a számolgatásnak egybe vesszük az egészet.

Tény hogy mi nem látjuk át a részleteket, de főleg azért, mert nem is igazán tudjuk minden szerződés pontos részleteit. A részlet-fizetések számolgatása viszont igenis fontos, mivel nem mind1 hogy mikor költjük el az adott pénzt, ezért is nem egy összegben fizetnek minden tranzakciót.
És szerintem pont ez az, ami miatt nekünk tök felesleges itt számolgatnunk, meg találgatnunk, mivel fogalmunk sincs a Barca pénzügyi helyzetéről. Ellenben a vezetőség nagyon is tudja, és remélem hogy jó döntéseket hoznak majd.
-
- Jugador d'estrella
viszont azt is illik megjegyezni, hogy Ibra és Caceres tulajdonképp már tavaly el lett adva (illetve az értük járó összeget tudtuk)
éppen ezért ezt a pénzt már rég meglévőnek tekintette a vezetés (biztos bevétel)
és pont ezért az értük kapott összeg nem emeli az igazásoláskra idén félretett 45 milliós összeget
tehát eddig a 45 m -ból elköltöttünk 26-ot és 17 millió a bevétel eddig=36 millió van jelenleg még igazolásra... és ebből még lejön 2 millió ami Kiko ára(őt majdnem kifelejtettem:)
Kerrison megy továbbra is kölcsönbe, Hleb úgyszintén
Milito szerintem kitölti a maradék egy évét és jövőre ingyen távozik
Jeffrenért talán kapunk 7-8 milliót bár szerintem bár igazán komoly érdeklődő nem nagyon van
Sorianoért is kapunk még 1-2 millát
éppen ezért ezt a pénzt már rég meglévőnek tekintette a vezetés (biztos bevétel)
és pont ezért az értük kapott összeg nem emeli az igazásoláskra idén félretett 45 milliós összeget
tehát eddig a 45 m -ból elköltöttünk 26-ot és 17 millió a bevétel eddig=36 millió van jelenleg még igazolásra... és ebből még lejön 2 millió ami Kiko ára(őt majdnem kifelejtettem:)
Kerrison megy továbbra is kölcsönbe, Hleb úgyszintén
Milito szerintem kitölti a maradék egy évét és jövőre ingyen távozik
Jeffrenért talán kapunk 7-8 milliót bár szerintem bár igazán komoly érdeklődő nem nagyon van
Sorianoért is kapunk még 1-2 millát
- noname
- Llegenda del Barça
Ahogyan azt is mindenki elfelejti h mi is részletekben fizetünk.Tocy írta:Senkiért, az Ibra ára, csak azt meg mindenki elfelejti, hogy 8 milliós részletekben fizetnek, nem egyben a 24-et...

Mivel nehéz a részleteket számon tartani ezért sokkal egyszerűbb ha a számolgatásnak egybe vesszük az egészet. Mivel mindenhol részletek vannak, ezért a végső különbséget nem befolyásolja túlzottan az h részletet v teljes összeget nézünk. Szóval sokkal egyszerűbb így és nagyjából megfelel a valóságnak, vagyis jelenleg pozitív a mérlegünk.
Carerest vitte a Sevilla 3ért, további 2 függő.
A Fifa egy szégyen
- K900
- Jugador d'estrella
Valóban nem Sandrónak hivják.Ha csak az ismerősödet nem Sandro-nak hívják, kétlem h volt értelme ezt leírnod.

Senkiért, az Ibra ára, csak azt meg mindenki elfelejti, hogy 8 milliós részletekben fizetnek, nem egyben a 24-et...
- nemespatro
- Jugador del Barça
ÉS kiért kaptunk 24 milliót?:O meg 3+2-őt ?noname írta:Ez is jó üzlet! Oriolnak nincs esélye évekig az első csapatra, továbbá nem is nagyon volt felhívva, de 5 milliót kapunk érte. A 8 milliós visszavásárlási opció is korrekt. Így már 24+12+3(+2)+5=44(46)mlliót kerestünk játékoseladásból.Remélem még sikerül elpasszolni Hlebet és Keirrissont mihamarabb!barcaaa91 írta:Barcelona B midfielder Oriol Romeu (19) will sign a 4-year contract at Chelsea, that will pay 5M for the player. Barcelona will be able to buy Oriol Romeu back from Chelsea in the first 2 years for 8M. In the 3rd year they will have a 1st option [sport]
- noname
- Llegenda del Barça
Ha csak az ismerősödet nem Sandro-nak hívják, kétlem h volt értelme ezt leírnod.K900 írta:Az egyik ismerősöm szerint Wenger nemfogja elengedni Cescett mostsem.Szerinte jobban járnák egy másik alternativával.Emlitett valami "Xavi" klónt,aki a Portóban focizik.A nevét nemtudtam megjegyezni, de szerinte olcsóbb lenne mint Fabre.Na majd meglátjuk,hogy döntenek Peppék.
A Fifa egy szégyen
- K900
- Jugador d'estrella
Az egyik ismerősöm szerint Wenger nemfogja elengedni Cescett mostsem.Szerinte jobban járnák egy másik alternativával.Emlitett valami "Xavi" klónt,aki a Portóban focizik.A nevét nemtudtam megjegyezni, de szerinte olcsóbb lenne mint Fabre.Na majd meglátjuk,hogy döntenek Peppék. 

-
- Capitá del Barça
És mi alapján születnek meg ezek a százalékos adatok?Rinku írta:50%. Vagy ide igazol, vagy nem. Az igenhez csaptak még 4%-ot, ennyi.kakasugynok007 írta:http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
Ezen az oldalon a %-os adatok mennyire valósághűek?És mi alapján 54% hogy Cesc a Barcához igazol?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- noname
- Llegenda del Barça
Ez is jó üzlet! Oriolnak nincs esélye évekig az első csapatra, továbbá nem is nagyon volt felhívva, de 5 milliót kapunk érte. A 8 milliós visszavásárlási opció is korrekt. Így már 24+12+3(+2)+5=44(46)mlliót kerestünk játékoseladásból.Remélem még sikerül elpasszolni Hlebet és Keirrissont mihamarabb!barcaaa91 írta:Barcelona B midfielder Oriol Romeu (19) will sign a 4-year contract at Chelsea, that will pay 5M for the player. Barcelona will be able to buy Oriol Romeu back from Chelsea in the first 2 years for 8M. In the 3rd year they will have a 1st option [sport]
A Fifa egy szégyen
Barcelona B midfielder Oriol Romeu (19) will sign a 4-year contract at Chelsea, that will pay 5M for the player. Barcelona will be able to buy Oriol Romeu back from Chelsea in the first 2 years for 8M. In the 3rd year they will have a 1st option [sport]
Splitben Messi,Pedro és Alexis híján senki nem tudott gólt lőni. És mi van Bratraval?
50%. Vagy ide igazol, vagy nem. Az igenhez csaptak még 4%-ot, ennyi.kakasugynok007 írta:http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
Ezen az oldalon a %-os adatok mennyire valósághűek?És mi alapján 54% hogy Cesc a Barcához igazol?

Football, bloody hell. /SAF/
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Alexis megérkezett szóval én bőven boldog vagyok.Zibra16 írta:
és te mit szólsz ehez a hírhez örülnél ha ők érkeznének?

Amúgy meg kétlem hogy a fent említett nevek közül komoly lenne az érdeklődés bárki iránt is.

-
- Capitá del Barça
http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
-
- Jugador del Barça
és te mit szólsz ehez a hírhez örülnél ha ők érkeznének?Tdavid írta:csak kérdeztem hogy ezeket a neveket írtad:DZibra16 írta:igen olvastam miért?Tdavid írta: olvastad a mundodeportivos cikket?:D

- Tdavid
- Entrenador del Barça
csak kérdeztem hogy ezeket a neveket írtad:DZibra16 írta:igen olvastam miért?Tdavid írta:olvastad a mundodeportivos cikket?:DZibra16 írta:még kellene egy csere csatár pl. Forlán
meg egy fiatal védő pl.Skho,Rakitskiy,vagy J.Enrique stb..