Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogyan azt is mindenki elfelejti h mi is részletekben fizetünk.Tocy írta:Senkiért, az Ibra ára, csak azt meg mindenki elfelejti, hogy 8 milliós részletekben fizetnek, nem egyben a 24-et...
Valóban nem Sandrónak hivják.Ha csak az ismerősödet nem Sandro-nak hívják, kétlem h volt értelme ezt leírnod.
ÉS kiért kaptunk 24 milliót?:O meg 3+2-őt ?noname írta:Ez is jó üzlet! Oriolnak nincs esélye évekig az első csapatra, továbbá nem is nagyon volt felhívva, de 5 milliót kapunk érte. A 8 milliós visszavásárlási opció is korrekt. Így már 24+12+3(+2)+5=44(46)mlliót kerestünk játékoseladásból.Remélem még sikerül elpasszolni Hlebet és Keirrissont mihamarabb!barcaaa91 írta:Barcelona B midfielder Oriol Romeu (19) will sign a 4-year contract at Chelsea, that will pay 5M for the player. Barcelona will be able to buy Oriol Romeu back from Chelsea in the first 2 years for 8M. In the 3rd year they will have a 1st option [sport]
Ha csak az ismerősödet nem Sandro-nak hívják, kétlem h volt értelme ezt leírnod.K900 írta:Az egyik ismerősöm szerint Wenger nemfogja elengedni Cescett mostsem.Szerinte jobban járnák egy másik alternativával.Emlitett valami "Xavi" klónt,aki a Portóban focizik.A nevét nemtudtam megjegyezni, de szerinte olcsóbb lenne mint Fabre.Na majd meglátjuk,hogy döntenek Peppék.
És mi alapján születnek meg ezek a százalékos adatok?Rinku írta:50%. Vagy ide igazol, vagy nem. Az igenhez csaptak még 4%-ot, ennyi.kakasugynok007 írta:http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
Ezen az oldalon a %-os adatok mennyire valósághűek?És mi alapján 54% hogy Cesc a Barcához igazol?
Ez is jó üzlet! Oriolnak nincs esélye évekig az első csapatra, továbbá nem is nagyon volt felhívva, de 5 milliót kapunk érte. A 8 milliós visszavásárlási opció is korrekt. Így már 24+12+3(+2)+5=44(46)mlliót kerestünk játékoseladásból.Remélem még sikerül elpasszolni Hlebet és Keirrissont mihamarabb!barcaaa91 írta:Barcelona B midfielder Oriol Romeu (19) will sign a 4-year contract at Chelsea, that will pay 5M for the player. Barcelona will be able to buy Oriol Romeu back from Chelsea in the first 2 years for 8M. In the 3rd year they will have a 1st option [sport]
50%. Vagy ide igazol, vagy nem. Az igenhez csaptak még 4%-ot, ennyi.kakasugynok007 írta:http://www.transfermarkt.de/de/fc-barce ... n_131.html
Ezen az oldalon a %-os adatok mennyire valósághűek?És mi alapján 54% hogy Cesc a Barcához igazol?
Alexis megérkezett szóval én bőven boldog vagyok.Zibra16 írta:
és te mit szólsz ehez a hírhez örülnél ha ők érkeznének?
és te mit szólsz ehez a hírhez örülnél ha ők érkeznének?Tdavid írta:csak kérdeztem hogy ezeket a neveket írtad:DZibra16 írta:igen olvastam miért?Tdavid írta: olvastad a mundodeportivos cikket?:D
csak kérdeztem hogy ezeket a neveket írtad:DZibra16 írta:igen olvastam miért?Tdavid írta:olvastad a mundodeportivos cikket?:DZibra16 írta:még kellene egy csere csatár pl. Forlán
meg egy fiatal védő pl.Skho,Rakitskiy,vagy J.Enrique stb..
Mamadou Sakhot óriási tehetségnek mondják jó lenne rá lecsapni remélem így is leszK900 írta:Szerintem Fontásnak, és Montolyának is még fejlődnie kell.Addig is kellene melléjük egy biztositék amig fejlődnek.Sakho jó igazolás lehetne a védelembe,igy Henriquét vagy G.M-tótt könnyen pótolhatnánk.És idővel majd a fiatalok is beérhetnek.
biztos hogy több játéklehetőséget fog kapni, mint itt.Kalap1988 írta:Biztos vagy benne, hogy kölcsön tudtuk volna adni? Csak, mert nem mi tárgyaltunk... Ráadásul szükség lehet a pénzre Ceschez és valószínűleg a Roma nem akart kölcsönözni. 1 évig játszik, reméljük fejlődik, míg itt nem sokat játszott volna. _Ez akárhogy is nézem nem anyagi, de sportszakmai siker, jó megállapodás.Perrero írta:nem azért, hogy kötekedjek, de ez hol jó üzlet+28at kétlem h majd adna a roma, szal +1 misiért visszavesszük.. az OK, hogy a fizuját nem kell állnunk, de ugyanitt lettünk volna ha kölcsönadjuk.. sőt, akkor nem mi fizetnénk..