Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Firefox
Capitá del Barça

2011.06.29. 12:37:28

Piqué írta:
Firefox írta:
Sanama írta:Egyébként ha egy Sanchezért kiad a csapat 40millát,mert annyi lesz,hiába 28 most csak majd 12... az 40
Akkor hol csodálkoztok/unk , hogy klasszis játékosokért szóba sem állnak 50 alatt?

Kicsit ellentmondásosnak érzem én ezt az egész igazoláspolitikát, feltéve ha Sanchez tényleg ennyiért jön.
Azt mondta Hulk ügynöke, hogy 41 millánál le sem ülnek tárgyalni, 70-nél már talán.Kivásárlási ára 100 milla!!!!!!
:shock:
Jó de Hulk nyert egy bajnokságot,kupát,EL-t.És minden sorozatban csapata legjobbja volt.Sanchez meg..

Igen pont ezen van a lényeg, hogy Sánchez egy középcsapatban nyújtott kiemelkedőt.Akkor rúgott gólt, amikor kellett, a hátán vitte csapatát.
Hulk mellett meg ott van egy Falcao, aki az EL-ben vágott 20 gólt.Ha ő nincs, akkor Hulk se nyer EL-t.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.06.29. 12:37:27

Piqué írta: Jó de Hulk nyert egy bajnokságot,kupát,EL-t.És minden sorozatban csapata legjobbja volt.Sanchez meg..
Azt is nézzük hogy az Udinében Hulk se nyert volna egy darab trófeát se.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.29. 12:36:29

Jó de Hulk nyert egy bajnokságot,kupát,EL-t.És minden sorozatban csapata legjobbja volt.Sanchez meg..
És akkor azért drága Hulk, mert sok kupát nyert? :lol:
Sánchez is a csapata legjobbja(volt). :wink:
Ez olyan mintha megvenne a barca és "nyernék" velük bl-t meg ligát és akkor jó drágán eladnának mert én sokat nyertem. :)

Semmivel nem jobb Hulk AS-nél szerintem. :roll:
Piqué
Jugador d'estrella

2011.06.29. 12:33:05

Firefox írta:
Sanama írta:Egyébként ha egy Sanchezért kiad a csapat 40millát,mert annyi lesz,hiába 28 most csak majd 12... az 40
Akkor hol csodálkoztok/unk , hogy klasszis játékosokért szóba sem állnak 50 alatt?

Kicsit ellentmondásosnak érzem én ezt az egész igazoláspolitikát, feltéve ha Sanchez tényleg ennyiért jön.
Azt mondta Hulk ügynöke, hogy 41 millánál le sem ülnek tárgyalni, 70-nél már talán.Kivásárlási ára 100 milla!!!!!!
Firefox
Capitá del Barça

2011.06.29. 12:31:14

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.29. 12:31:08

Szvsz AS van klasszis játékos, csak nem világklasszis MÉG, de ha ideigazol akkor pár éven belül azzá válhat. :wink:
Nekem tetszene ez a 27+13, mert legalább nem egyben adjuk oda a 40-et. :)
Ahogy alattam írták, ha jönne Cesc is azért a 35+4-ért akkor most "csak" 62-t költünk, amit még kiegészítünk eladásokkal és ahogy mondták, abból a 45-ből lehet még 60-70 is. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.06.29. 12:32:21-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.06.29. 12:18:25

Egyébként ha egy Sanchezért kiad a csapat 40millát,mert annyi lesz,hiába 28 most csak majd 12... az 40

Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 12:05:20

MichaaBee írta:
Messithebest írta: Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2vel :D Jól gondolom?
Nem. :) Az igazságtartalmára értettem, hogy el kell osztani 2-vel.
Így már világos :)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
d
Entrenador del Barça

2011.06.29. 11:59:36

Barcaman1993 írta:Hát én nem tudom. Már évek óta gondolkoztat, hogy a Real már egy jó ideje egy komolyabb trófeát sem nyert és akkor 250 millát elköltenek úgy, hogy később sem kell spórolniuk, mint most nekünk, akik azért pár trófeát begyűjtöttünk az elmúlt pár évben. Ha jól tudom a spanyol miniszterelnök emellett nagy Barcelona szurkoló is. Nem tudom, hogy ezt meg tudják-e csinálni, hogy suttyomban invesztálják bele a pénzt. Azért ez már nem Franco rezsimje. Ha ilyen lenne sztem az már kiderült volna.
Azért azt se felejtsük el, hogy a Madrid még a 7 szűk esztendő elteltével is világviszonylatban a legnépszerűbb klub és a marketingbevételei meghaladják a Barcáét is.

A másik pedig, hogy Perec papa komoly hiteleket vett fel és abból tellett Cére meg Kakára.

A harmadik pedig, nem akarok ebbe nagyon belefolyni, de az ezredforduló környékén már volt, hogy csődközeli helyzetbe került a Real Madrid és akkor a madridi önkormányzat brutális nagy összegért vásárolta fel a régi, lepukkant edzőközpontjukat. Így lehet legálisan pénzt invesztálni egy klubba.

De elnézést az offért, ez nagyon nem tartozik már a topicba, én itt nem folytatom.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:53:58

d írta:
Barcaman1993 írta:A Real Madridba ki pumpálja a pénzt? Én úgy tudom, hogy ott meg a madridi "culék" vannak? Vagy lemaradtam vmiről?
Hivatalosan senki. Nem hivatalosan az állam.
Hát én nem tudom. Már évek óta gondolkoztat, hogy a Real már egy jó ideje egy komolyabb trófeát sem nyert és akkor 250 millát elköltenek úgy, hogy később sem kell spórolniuk, mint most nekünk, akik azért pár trófeát begyűjtöttünk az elmúlt pár évben. Ha jól tudom a spanyol miniszterelnök emellett nagy Barcelona szurkoló is. Nem tudom, hogy ezt meg tudják-e csinálni, hogy suttyomban invesztálják bele a pénzt. Azért ez már nem Franco rezsimje. Ha ilyen lenne sztem az már kiderült volna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.06.29. 11:49:49

Messithebest írta:Ajánlok egy módszert, nekem bevált: felmegyek ide: www.fcbarcelona.com ha itt nincs semmilyen hivatalos hír sem a játékosról, akkor még nem igazolt ide, ha van, akkor már igen, ilyen egyszerű.
Wow! THX!
Ezzel izzíthatok angolból jövőre a sulira! :D Ráadásul olyan téma az egész, ami még izgat is :D
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
d
Entrenador del Barça

2011.06.29. 11:41:07

Barcaman1993 írta:Ha kamuhír abban biztos vagyok, hogy a Malagá évközben 4 milliót adott volna érte. Ebben 100%-ig biztos vagyok, vmelyik meccs közben mondta a kommentátor. A 4 milla pedig 1-gyel több, mint a 3. Akkor sincs értelme az Udinesebe elengedni.
Arról sem volt hivatalosan semmi, csak találgattak róla. Egyébként iszonyat baromság lett volna megbontani a csapatot idény közepén, 1 milliót nem ért volna meg az, hogy a rövid padunkat még rövidebbé tegyük.
Egyébként csak hogy a helyén kezeljük a dolgot: még az se biztos, hogy Jeffrent 3 millió helyett számolják be. Sőt, egyelőre csak a Sport pletykarovata szellőztette meg, hogy egyáltalán megállapodtak.
Barcaman1993 írta:A Real Madridba ki pumpálja a pénzt? Én úgy tudom, hogy ott meg a madridi "culék" vannak? Vagy lemaradtam vmiről?
Hivatalosan senki. Nem hivatalosan az állam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d 2011.06.29. 11:44:18-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:41:04

Fernando írta:Mivel itt Spanyolországban egyenlőre még a klubok javarésze a culék kezében van, tagsági díjjal, és nem egy olajmágnáséba aki nyomatja a pénzt a csapatba, itt nincs tulajdonos (kivéve 1-2 csapat, pl Málaga, de asszem, ott is csak egy bizonyos százalékban tulajdonos az arab(?) fazon). Szóval hatalmas adósságokat halmaztunk fel az ezredforduló környékén, amit kompenzálni tudtunk azzal, hogy sikeresek voltunk, ha nem lettünk volna úgy járunk, mint pl a Dortmund anno. Asszem 400 milliós adósságuk volt, felröppent a hír, hogy meg is szűnhet. A Realnál más a helyzet, mert ott van aki beleöli a pénzt. Nem jön több bevételük mezeladásból, meg reklámból vagy csak nagyon minimális a difi szerintem hozzánk képest, de van aki pumpálja a pénzt. Olaszország dettó, Anglia dettó. Vannak tulajdonosok, részvényesek, akik fizetnek. Spanyolországban más a helyzet, ezért is nincs több - Európai szinte is - meghatározó spanyol csapat, pl a Valencia. Eszük ágában se volt eladni Silvát vagy Villát, de felhalmoztak egy tetemesnek mondható adósságot és muszáj volt törleszteniük. Lehet, hogyha tulajdonosi kézbe kerülne a klub, akkor nem lennének ilyen költségvetési sapkáink, mint az idei 45 millió, és nem kéne se a mezszponzor, se a reklámozás. De én inkább nem kérek belőle. Inkább ne jöjjön Fábregas negyvené, de azt nem tudnám elviselni, hogy egy bajszos olajosfarkú arab milliárdos kezében legyünk.
A Real Madridba ki pumpálja a pénzt? Én úgy tudom, hogy ott meg a madridi "culék" vannak? Vagy lemaradtam vmiről?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:39:49

Barcaman1993 írta:
d írta:Egyértelmű, hogy kamuhír volt, hogy Jeffrenért bármilyen csapat is 8 milliót fizetett volna. 3 millió reális ár egy olyan játékosért, aki szinte alig lépett pályára idén is és már nem aggatható rá 23 évesen a tehetség jelző.

Nem tűnik rossznak ez a hír, de legyen előbb valami hivatalos. 2 nap múlva startol a copa, mikor fog Sanchez részt venni az orvosin és az aláírásokon?
Ha kamuhír abban biztos vagyok, hogy a Malagá évközben 4 milliót adott volna érte. Ebben 100%-ig biztos vagyok, vmelyik meccs közben mondta a kommentátor. A 4 milla pedig 1-gyel több, mint a 3. Akkor sincs értelme az Udinesebe elengedni.
Márquez és Henry "ingyensége" után nem csodálkozok :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:36:45

d írta:Egyértelmű, hogy kamuhír volt, hogy Jeffrenért bármilyen csapat is 8 milliót fizetett volna. 3 millió reális ár egy olyan játékosért, aki szinte alig lépett pályára idén is és már nem aggatható rá 23 évesen a tehetség jelző.

Nem tűnik rossznak ez a hír, de legyen előbb valami hivatalos. 2 nap múlva startol a copa, mikor fog Sanchez részt venni az orvosin és az aláírásokon?
Ha kamuhír abban biztos vagyok, hogy a Malagá évközben 4 milliót adott volna érte. Ebben 100%-ig biztos vagyok, vmelyik meccs közben mondta a kommentátor. A 4 milla pedig 1-gyel több, mint a 3. Akkor sincs értelme az Udinesebe elengedni.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.06.29. 11:33:52

neobarca írta:Nem tudom mi a valóság tartalma de elviekben Sánchez megvan!

http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... barcelonae
3 hozzászólással alattad linkeltél. :)
Messithebest írta:
Sanama írta:
Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.
Tehát akkor 22,5 misi van átigazolásra? :D :D
Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2vel :D Jól gondolom?
Nem. :) Az igazságtartalmára értettem, hogy el kell osztani 2-vel.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.29. 11:32:51

neobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem:

A többi nagy klubnak, pl a reklám madridnak honnan a francból van ennyi pénzük? És nekünk miért csak 45 millánk van igazolásra? Kétségtelenül 2004 óta mi vagyunk a legsikeresebb csapat Európában. Millió számra veszik a mezeket. Nyerjük a fontos kupákat amik mellé nem kevés pénzt szakítunk. Továbbá nem elhanyagolható a min 60000 fős nézőközönség.
És most nem kell azzal jönni, hogy óriási az adósság és azt kel törleszteni. Kb. az összes valamire való klubnak hatalmas tartozásai vannak. És nem szak Spanyolországban...
Lehet én vagyok a hülye de eskü nem értem...
Mivel itt Spanyolországban egyenlőre még a klubok javarésze a culék kezében van, tagsági díjjal, és nem egy olajmágnáséba aki nyomatja a pénzt a csapatba, itt nincs tulajdonos (kivéve 1-2 csapat, pl Málaga, de asszem, ott is csak egy bizonyos százalékban tulajdonos az arab(?) fazon). Szóval hatalmas adósságokat halmaztunk fel az ezredforduló környékén, amit kompenzálni tudtunk azzal, hogy sikeresek voltunk, ha nem lettünk volna úgy járunk, mint pl a Dortmund anno. Asszem 400 milliós adósságuk volt, felröppent a hír, hogy meg is szűnhet. A Realnál más a helyzet, mert ott van aki beleöli a pénzt. Nem jön több bevételük mezeladásból, meg reklámból vagy csak nagyon minimális a difi szerintem hozzánk képest, de van aki pumpálja a pénzt. Olaszország dettó, Anglia dettó. Vannak tulajdonosok, részvényesek, akik fizetnek. Spanyolországban más a helyzet, ezért is nincs több - Európai szinte is - meghatározó spanyol csapat, pl a Valencia. Eszük ágában se volt eladni Silvát vagy Villát, de felhalmoztak egy tetemesnek mondható adósságot és muszáj volt törleszteniük. Lehet, hogyha tulajdonosi kézbe kerülne a klub, akkor nem lennének ilyen költségvetési sapkáink, mint az idei 45 millió, és nem kéne se a mezszponzor, se a reklámozás. De én inkább nem kérek belőle. Inkább ne jöjjön Fábregas negyvené, de azt nem tudnám elviselni, hogy egy bajszos olajosfarkú arab milliárdos kezében legyünk.

Szerk.: Még azt hozzátenném, hogy az Abramovics-Chelsea féle üzletpolitika óta az átigazolási piac, a Realon kívül nem a spanyol csapatoknak kedvez. Míg egy Valencia és a nagyjából vele azonos erőt képviselő City között ég és föld a különbség. Előbbi meggondol egy 5-6 millió eurós igazolást is hiányposztra, míg a City a kispadra vesz embereket 30-ért. Ezért röpködnek ezek a 40 meg 50 milliós árak, és az a baj, hogy ha ezt nem szabályozza a FIFA vagy az UEFA ez csak emelkedni fog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.06.29. 11:37:57-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tomsa
Entrenador del Barça

2011.06.29. 11:28:38

A sport.es is csak feltételes módban beszél, szóval közel nem 100% az ügy.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:19:09

Így van, és Ibráért is csak 12 millát kaptunk :D Na jó, igazából nyilván nem így értette :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:15:22

Sanama írta:
Szerintem úgy értette, hogy szorozni kell 2vel :D Jól gondolom?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Sanama
Llegenda del Barça

2011.06.29. 11:13:50

Mikaos
Director del Fútbol

2011.06.29. 11:06:37

Na, végre valami mozgás a Sanchez-ügyben!
Egyre több kételyem tűnik el vele kapcsolatban. Egyetlen dolog kérdéses (talán a legfontosabb): mennyire fog beilleszkedni a passzjátékunkba? Mert a többi fontos elemben (letámadás, gyorsaság, induló sebesség, sok futás, hozzáállás, cselezés) biztos kiemelkedő lesz - elnézve a videókat róla.
Egy nagyon fontos láncszeme lehet a csapatunknak, aki valamilyen szinten újat is tud hozni a játékba - amellett, hogy (remélhetőleg hamar) elsajátítja a mi stílusunkat.

Alapvetően a dél-amerikaiakkal mostanában bajban vagyok, mert már egy jó ideje csak tehetségtelen, a média által felfújt, nagyképű, agresszív, ostoba kölköket termelnek, de úgy látom, hogy Sánchez egyáltalán nem ez a kategória. És ennek szívből örülök.
neobarca
Director del Fútbol

2011.06.29. 10:47:44

Nem tudom mi a valóság tartalma de elviekben Sánchez megvan!

http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... barcelonae
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
d
Entrenador del Barça

2011.06.29. 10:42:04

Egyértelmű, hogy kamuhír volt, hogy Jeffrenért bármilyen csapat is 8 milliót fizetett volna. 3 millió reális ár egy olyan játékosért, aki szinte alig lépett pályára idén is és már nem aggatható rá 23 évesen a tehetség jelző.

MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.06.29. 10:37:00

neobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem:

A többi nagy klubnak, pl a reklám madridnak honnan a francból van ennyi pénzük? És nekünk miért csak 45 millánk van igazolásra? Kétségtelenül 2004 óta mi vagyunk a legsikeresebb csapat Európában. Millió számra veszik a mezeket. Nyerjük a fontos kupákat amik mellé nem kevés pénzt szakítunk. Továbbá nem elhanyagolható a min 60000 fős nézőközönség.
És most nem kell azzal jönni, hogy óriási az adósság és azt kel törleszteni. Kb. az összes valamire való klubnak hatalmas tartozásai vannak. És nem szak Spanyolországban...
Lehet én vagyok a hülye de eskü nem értem...
Továbbra is az a véleményem, hogy ennek legalább a fele Rosellék kitalációja és manipulációja. Nekik is lesz még 5 év múlva egy újraválasztás, akkor valósabb könyvelési eljárásokkal majd villogtathatják, hogy ők mennyi pénzt spóroltak és milyen istencsászárok... Nem hülye ez a Rosell figura, csak mindent, amit mond el kell osztani kettővel.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Válasz küldése