Hát, a Realnak, Citynek vagy szinte bárki másnak nem is 40 lenne az ára Cescnek, csak hát eleve tőlünk vitték el.de a lényeg az lett volna,hogy ha sanchez 43,akkor reálisan cesc nem 40.
Nem húzza le senki, Villa nem volt rossz, de ha idén valakit lecseréltem volna kezdő 3-as támadósorból, az ő lett volna. Pedro sérülten is jobban játszott nem egyszer. Lehet, hogy a konkurencia (valamint egy újabb felkészülési időszak, nyári pihenő etc) felpörgeti Villát, mert benne több van. De könnyen padon találhatja magát ő is, ha nem megy neki megin és Sanchez esetleg formában van.Chino írta:Azt nem igazán értem miért húzzák le itt ennyire Villát. Összességében nem volt rossz szezonja szvsz. Volt egy nagyobb hullámvölgye, de én azt a fáradság számlájára tudom írni, nem volt kivel rotálni, ráadásul egy teljesen új szerepkört kellett betöltenie.
Én nagyon csípem Pedrot, sőt, egyik kedvencemmé nőtte ki magát. De Alexis-képességek terén-csak Messihez hasonlítható, és ha beilleszkedik, nincs az az Isten, h. ne legyen állandó kezdő.Bob_Marley írta: Tegnap valaki írta, hogy Pedrot megeszi vacsira, na azt megnézem magamnakHa csak feleannyi brusztolást, munkát, futást nyújt mint Petike, akkor kalap megemelve a chilei előtt
De hogy kiszorítsa lehetetlennek tartom!
kaka ok. huntelaar 20 volt. robben pedig nem volt olyan nagy bukta.visca el barca írta: tud ezt-azt, ez tény. max ha nem válik be, buktunk egy oriasit ujfennt.
de melyik 40 millás jatekosban nincs veszély?
kapasbol tudnék mondani az elmult évekbol egy rakat olyan transzfert ami orasi bukta volt.. (kaka, huntelaar, robben - csak h nálatok söprögessek..)
tud ezt-azt, ez tény. max ha nem válik be, buktunk egy oriasit ujfennt.daffy írta:azt be kell látni,hogy egy 40 milliós játékosnak tudnia kell ezt-azt.
Nekünk nem vmi 35 millió volt?neobarca írta:Nah Rossiról már lemaradunk...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ir-2086835
viszont ha fabregas 40,akkor igen is sok a 40-43 alexisért. sokat adhat a barcának,de én úgy ítélem meg,hogy ilyen ár és felhajtás után sokkal könnyebb megbukni és összeroppanni a nyomás alatt,mint jól teljesíteni. azt be kell látni,hogy egy 40 milliós játékosnak tudnia kell ezt-azt.visca el barca írta: én ugy fogom fel hogy 27+10 meg egy-két barátságos meccs...így nem tunik annyira soknak..
azért ez is csak nézopont kérdése h mi a sok, ha csak az utobbi éveket nézzuk villa 40, zlatan 70 (!!!!), csiga 25.... szoval nem biztos h olyan sok ez a pénz..
én ugy fogom fel hogy 27+10 meg egy-két barátságos meccs...Bob_Marley írta:a 43 milliós vételár, kiábrándító....
A mi hasonló ajánlatunkat kiröhögték ha nem tévedek?!neobarca írta:Nah Rossiról már lemaradunk...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ir-2086835
de az udinét összekavarhatjamessideco írta:Az kizárt. Maga a játékos mondta, hogy csak a Barcába hajlandó igazolni, máshová nem.
ilyenkor szokott becsúszni egy 50 milliós city ajánlat.K900 írta:A Sporton és a Goal.comon az van fent, hogy Pozzo elismerte a teljes megállapodást a klubbal. Hála a jóistennek.Ideje volt már hogy vége legyen ennek a transzfernek is.![]()
http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... for-alexis
Akinek a válaszára reagáltam ő írta, hogy ennyi x pénzt kaphattunk volna reális áron azokért az emberekért. Sztem tavaly 40-50 millát Ibra simán megért. Jeffrenért a 8 milla elég soknak hangzik, de remélem, hogy meg fogják adni, vagy még többetnoname írta:Minden játékos annyit ér, amennyit hajlandóak kifizetni érte.
Ibra nem ér 40-50 millát, az a 24 a reális, amit a Milan fizet.
Hlebért se fog a fene se kiadni 5 milliót. Az utóbbi 3 évben 3 különböző csapatban bukott meg. Jeffrenért se biztos h megkapjuk a 8 millit. A többi reális.
Már mindenhol azt mondják h az egyezség megvan Sanchezről, csak alá kell írnia ma vagy holnap. Remélem már ma!
Minden játékos annyit ér, amennyit hajlandóak kifizetni érte.Barcaman1993 írta:...