Igen! (dehogy)S.Agüero írta:és akkor Thiago meg majd a lelátón csücsül ugye?
Ennyi minőségi játékost

Igen! (dehogy)S.Agüero írta:és akkor Thiago meg majd a lelátón csücsül ugye?
Nem véletlenül mondta Pep, hogy csatár a prioritás. Ha Messinek nem ment, akkor sokszor tanácstalanok voltunk. Ezért fontos találni valakit aki képes 1-1ben rendszeresen párharcot nyerni mert erre Pedro és Villa is sokszor alkalmatlan volt a szezon során. Taktikailag ez lesz a legnagyobb előrelépésünk ha beválik a gyerek. Pedro amolyan Raúlosan beb.sz mindent amikor odakerül, de mezőnyben sokszor eltűnik. Villa, Pedro, Sanchez fogják egymást váltogatni rendszeresen, első számú cseréjük pedig Affelay lesz szerintem. Középpályára jelenleg nem égetően szükséges Cesc, Thiago miatt, de Keitával és Mascheranóval majd szépen váltják a kezdő hármast, legalábbis remélem, hogy Thiago is fog elég játékpercet kapni, többet látok benne mint Cescben.És akkor te hogy képzelnéd a csapatot?
és akkor Thiago meg majd a lelátón csücsül ugye?Valdez, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Villa, Pedro
Padon: Pinto, Adriano, Maxwell, Mascherano, Sánchez, Affelay + akiket esetleg igazolunk
Ui: Keita, Fontás
Egy egyszerű kérdést tettem fel, nem értem, ezen miért kell fognod a fejed. Egyébként meg én is ugyanúgy képzelem a csapatot, mint eddig. Fontás beépítésével, a többiek rotálásával. Véleménykifejtésre még csak van lehetőség, nem?Andris írta:Valószínűleg pontosan ugyanúgy, ahogy eddig volt. Ez nem merült még fel senkiben?Bogyó írta:mindorokke_barca írta:Ettől mentsen meg minket a Jóatya. Semmit sem nyernénk egy ilyen felállással. Ez 4-3-3nak is rossz és 3-4-3nak is.![]()
És akkor te hogy képzelnéd a csapatot?![]()
Egészen elképesztő hogy mik vannak itt néha, már nincs erőm foglalkozni vele, csak fogom a fejem ha erre az oldalra tévedek.
Valdez, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Villa, PedroBogyó írta:mindorokke_barca írta:Ettől mentsen meg minket a Jóatya. Semmit sem nyernénk egy ilyen felállással. Ez 4-3-3nak is rossz és 3-4-3nak is.![]()
És akkor te hogy képzelnéd a csapatot?
Valószínűleg pontosan ugyanúgy, ahogy eddig volt. Ez nem merült még fel senkiben?Bogyó írta:mindorokke_barca írta:Ettől mentsen meg minket a Jóatya. Semmit sem nyernénk egy ilyen felállással. Ez 4-3-3nak is rossz és 3-4-3nak is.![]()
És akkor te hogy képzelnéd a csapatot?
mindorokke_barca írta:Ettől mentsen meg minket a Jóatya. Semmit sem nyernénk egy ilyen felállással. Ez 4-3-3nak is rossz és 3-4-3nak is.
Ettől mentsen meg minket a Jóatya. Semmit sem nyernénk egy ilyen felállással. Ez 4-3-3nak is rossz és 3-4-3nak is.Így képzelném el az őszi Barcát.
Hát, a Realnak, Citynek vagy szinte bárki másnak nem is 40 lenne az ára Cescnek, csak hát eleve tőlünk vitték el.de a lényeg az lett volna,hogy ha sanchez 43,akkor reálisan cesc nem 40.
Nem húzza le senki, Villa nem volt rossz, de ha idén valakit lecseréltem volna kezdő 3-as támadósorból, az ő lett volna. Pedro sérülten is jobban játszott nem egyszer. Lehet, hogy a konkurencia (valamint egy újabb felkészülési időszak, nyári pihenő etc) felpörgeti Villát, mert benne több van. De könnyen padon találhatja magát ő is, ha nem megy neki megin és Sanchez esetleg formában van.Chino írta:Azt nem igazán értem miért húzzák le itt ennyire Villát. Összességében nem volt rossz szezonja szvsz. Volt egy nagyobb hullámvölgye, de én azt a fáradság számlájára tudom írni, nem volt kivel rotálni, ráadásul egy teljesen új szerepkört kellett betöltenie.
Én nagyon csípem Pedrot, sőt, egyik kedvencemmé nőtte ki magát. De Alexis-képességek terén-csak Messihez hasonlítható, és ha beilleszkedik, nincs az az Isten, h. ne legyen állandó kezdő.Bob_Marley írta: Tegnap valaki írta, hogy Pedrot megeszi vacsira, na azt megnézem magamnakHa csak feleannyi brusztolást, munkát, futást nyújt mint Petike, akkor kalap megemelve a chilei előtt
De hogy kiszorítsa lehetetlennek tartom!
kaka ok. huntelaar 20 volt. robben pedig nem volt olyan nagy bukta.visca el barca írta: tud ezt-azt, ez tény. max ha nem válik be, buktunk egy oriasit ujfennt.
de melyik 40 millás jatekosban nincs veszély?
kapasbol tudnék mondani az elmult évekbol egy rakat olyan transzfert ami orasi bukta volt.. (kaka, huntelaar, robben - csak h nálatok söprögessek..)
tud ezt-azt, ez tény. max ha nem válik be, buktunk egy oriasit ujfennt.daffy írta:azt be kell látni,hogy egy 40 milliós játékosnak tudnia kell ezt-azt.
Nekünk nem vmi 35 millió volt?neobarca írta:Nah Rossiról már lemaradunk...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ir-2086835
viszont ha fabregas 40,akkor igen is sok a 40-43 alexisért. sokat adhat a barcának,de én úgy ítélem meg,hogy ilyen ár és felhajtás után sokkal könnyebb megbukni és összeroppanni a nyomás alatt,mint jól teljesíteni. azt be kell látni,hogy egy 40 milliós játékosnak tudnia kell ezt-azt.visca el barca írta: én ugy fogom fel hogy 27+10 meg egy-két barátságos meccs...így nem tunik annyira soknak..
azért ez is csak nézopont kérdése h mi a sok, ha csak az utobbi éveket nézzuk villa 40, zlatan 70 (!!!!), csiga 25.... szoval nem biztos h olyan sok ez a pénz..
én ugy fogom fel hogy 27+10 meg egy-két barátságos meccs...Bob_Marley írta:a 43 milliós vételár, kiábrándító....
A mi hasonló ajánlatunkat kiröhögték ha nem tévedek?!neobarca írta:Nah Rossiról már lemaradunk...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ir-2086835