És akkor te hogy képzelnéd a csapatot?
Nem véletlenül mondta Pep, hogy csatár a prioritás. Ha Messinek nem ment, akkor sokszor tanácstalanok voltunk. Ezért fontos találni valakit aki képes 1-1ben rendszeresen párharcot nyerni mert erre Pedro és Villa is sokszor alkalmatlan volt a szezon során. Taktikailag ez lesz a legnagyobb előrelépésünk ha beválik a gyerek. Pedro amolyan Raúlosan beb.sz mindent amikor odakerül, de mezőnyben sokszor eltűnik. Villa, Pedro, Sanchez fogják egymást váltogatni rendszeresen, első számú cseréjük pedig Affelay lesz szerintem. Középpályára jelenleg nem égetően szükséges Cesc, Thiago miatt, de Keitával és Mascheranóval majd szépen váltják a kezdő hármast, legalábbis remélem, hogy Thiago is fog elég játékpercet kapni, többet látok benne mint Cescben.
A védelemben 3 pozició az alap,4iknek, a kapitány nem tudom mennyit fog tudni vállalni, lehet szépen lassan beépítünk valakit fiatal barátaink közül, de azon sem lepődnék meg ha Mascherano kapna egyre több lehetőséget középhátvédként, a teljesítményét nézve amit ott nyújtott, közel sem nevezném csak vészmegoldásnak őt hátul szerepeltetni.
De alapjaiban véve nem lesz és szerintem nincs is szükség nagy változtatásokra. Kell az 1-2 új, motivált tag aztán annyi.