Most játszunk szombaton a Hajduk Splittel, aztán indulunk az amerikai túrára.mindorokke_barca írta:Amikor szóbakerült, hogy az árban 4 barátságos meccs is bennevan vállatvontam és továbbálltam. Ezek úgyis akkor lesznek megtartva amikor barátságosakat szoktak rendezni. Ilyenkor eddig elmentünk Kínába 2 milláért, most nem tudunk, mert az Udinese-vel kell játsszunk ingyen. Semmiségnek tűnhet, hogy most kapunk pénzt érte vagy sem, engem sem érdekel, de attól az az összeg még ott van és 4 meccsről van szó, tehát 6 millióról. Mindegy, ha tőlem megkérdik, hogy mennyibe került Sanchez, akkor 43at fogok mondani mert annyi volt, nem kezdem el kivonogatni az opciókban foglaltakat. Nekem így tűnik logikusnak.Ez így van, azt viszont te is beláthatod, hogy ez a 1,5 millió per barátságos meccs eléggé megfoghatatlan dolog. És ebből van négy.
Ha most 4 évig szinórban nem indulunk a Bl-ben akkor igen, lehet mondani hogy 8 millióval kevesebbe került Sanchez, bár engem az nem boldogítana

Persze értem az álláspontod, de nekem ez marad 37 + négy barátságos meccs, mert az nem a kasszából megy, ráadásul egy meccs annyit ért, amennyit megbeszéltek.