Leo Messi
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A spanyol hatosagok vizsgalnak akkor is, naluk tortent az adocsalas, az olaszoknak sok koze nem lenne a dologhoz. De javitsatok, ha a jozan paraszti logikam most nem jo. Messit amugy is teljesen kivizsgaltak mar, targyalas meg minden megvolt, nem tudom ennel hogy tudnak jobban cseszehetni a jovoben, ha elvileg tisztazodott mar az egesz..
Le nem zárul, de szerintem a tésztazabálóknál könnyebben menne a simliskedés a jövőben.palesz77 írta:Nem mintha lezáródna egy vizsgálat, ha eligazolnak.. Alexis is angliába van, aztán most került terítékre az adócsalása.
Ez az adósdolog azért nekem gyanús. Ahogy az volt Alves Olaszországba igazolása is, ráadásul Mascherano is odavágyott, akinek szintén meggyűlt a baja az adóhatósággal. Ez mind véletlen lenne?MQuCsabi írta:Jó, a MArca az nem érdemel szót sem. Maga az elképzelés talán, bár az sem mostani téma. Jó, nyílván nem egy CR, nála másképp jön majd el a játéka vége. Szerintem ő is bőven el tud egy jó szinten játszani 40 éves koráig.a marca szerint amugy azzal van problémája, hogy a spanyol adóhatóság folyamatosan cseszteti
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Jó, a MArca az nem érdemel szót sem. Maga az elképzelés talán, bár az sem mostani téma. Jó, nyílván nem egy CR, nála másképp jön majd el a játéka vége. Szerintem ő is bőven el tud egy jó szinten játszani 40 éves koráig.a marca szerint amugy azzal van problémája, hogy a spanyol adóhatóság folyamatosan cseszteti

2 év azért sok idő, nagyot fordulhat addigra a világ. Az is kérdés, hogy az ő fejében mi jár, csapat és egyéni szinten is már agyonnyerte magát.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez hülyeség. minek menne haza bohóckodni a pályája csúcsán? majd haza megy 34-35 évesen, ha csak nem lesz addig valami súlyos sérülése és akkor még 2-3 éve jó lesz otthon.MQuCsabi írta:Ezze legyütt az simán hihető, hogy 31 évesen már haza akar térni, hogy Argentinában játszon még pár évet és úgy, hogy érdemben segíteni is tudjon.
a marca szerint amugy azzal van problémája, hogy a spanyol adóhatóság folyamatosan cseszteti.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Buitre
- Jugador d'estrella
Ennek pont annyi szavahihetősége van, mint a Madriddal kapcsolatos, "A katalán Sport szerint..." kezdetű "híreknek"S.Agüero írta:A Marca szerint Messi nem biztos, hogy hosszabbítani fog velünk. 2018 nyaráig szól a szerződése.

- visca el barca
- Presidente del Barça
lássuk be, akkor már 31 éves lesz, ami az itteni fórumozók nagy része szerint öreg. nem is értem, már lassan bottal kellene járnia. ha el is megy, remélem azért találunk vmi balekot aki fizet érte 2-3 millió eurótS.Agüero írta:A Marca szerint Messi nem biztos, hogy hosszabbítani fog velünk. 2018 nyaráig szól a szerződése.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Kash
- Entrenador del Barça
Nekem nagyon tetszikvisca el barca írta:tudja valaki hogy mért varratta át teljesen feketére a lábán lévő tetkót?
before
https://www.thesun.co.uk/wp-content/upl ... &strip=all" target="_blank
after

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Robert Lopez (Messi's tattoo artist): "It was an incredible experience with a fantastic person and above all, a very humble one."
"Messi first contacted me on WhatsApp with a simple message - 'Hello, I'm Leo! How are you?'."
"I arrived in Barcelona and Leo called me. He asked if I arrived nicely. I was in Spain and I couldn't believe what was happening."
"I needed to see Messi to know it was true, that I was going to tattoo the most famous player in the world."
"The next Messi appeared at the hotel. He came out of his car and helped me carry the case with the materials to his house."
Lopez on the first tattoo he gave Messi on his right arm: "The most surprising thing was the resistance and tolerance Leo had."
"I gave Neymar an ambigram tattoo in which you can read 'family' and the other way up, 'for ever'."
"Messi grabs anything with his tattooed hand, hugs a team-mate, and the tattoo is viewed around the world."
"Messi sends me the photos of the games where it's seen."
"Messi first contacted me on WhatsApp with a simple message - 'Hello, I'm Leo! How are you?'."
"I arrived in Barcelona and Leo called me. He asked if I arrived nicely. I was in Spain and I couldn't believe what was happening."
"I needed to see Messi to know it was true, that I was going to tattoo the most famous player in the world."
"The next Messi appeared at the hotel. He came out of his car and helped me carry the case with the materials to his house."
Lopez on the first tattoo he gave Messi on his right arm: "The most surprising thing was the resistance and tolerance Leo had."
"I gave Neymar an ambigram tattoo in which you can read 'family' and the other way up, 'for ever'."
"Messi grabs anything with his tattooed hand, hugs a team-mate, and the tattoo is viewed around the world."
"Messi sends me the photos of the games where it's seen."
Lehet morbid, de sokkal inkább műláb érzete van.randomguy írta:
nem teljesen fekete, rajta van a mezszám, thiago neve és tenyérlenyomata, viszont azt nem tudom miért varratta át + az egésznek egy sportszár alakja van

- randomguy
- Capitá del Barça
nem teljesen fekete, rajta van a mezszám, thiago neve és tenyérlenyomata, viszont azt nem tudom miért varratta át + az egésznek egy sportszár alakja vanvisca el barca írta:tudja valaki hogy mért varratta át teljesen feketére a lábán lévő tetkót?
before
after
viszont ha már tetkó, neymar is csináltatott egy újat a bal lábára. csak ilyen képet találtam róla, sajnos ez nem árul el sokat
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- visca el barca
- Presidente del Barça
tudja valaki hogy mért varratta át teljesen feketére a lábán lévő tetkót? 
before
after

before
after

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Messi első felnőtt gólja. Még az emelés előtti, egy barátságos meccsről, 2004-ből.
Az igen, ilyeneket Ronaldinhotól láthattunk anno.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MatyiG
- Adminisztrátor
Rakitic volt ott, szerintem nem zavarta a kapust, mert pont az ellenkező irányba mozdult el, látta a labdát a kapus.MQuCsabi írta:Akinek van egy kis esze. Mivel A MINDKÉT védő befelé lép, ergó összezárnak, így a bal oldali védő "mögött" lövi el, ha jól rémlik.
Egyébként nem volt les? Mármint ott valaki takarja a kapus előtt a kilátást és ő lehet lesen tartózkodott. Sajnos félálomban néztme a meccset, így a részletekre ne memlékszem.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Akinek van egy kis esze. Mivel A MINDKÉT védő befelé lép, ergó összezárnak, így a bal oldali védő "mögött" lövi el, ha jól rémlik.
Egyébként nem volt les? Mármint ott valaki takarja a kapus előtt a kilátást és ő lehet lesen tartózkodott. Sajnos félálomban néztme a meccset, így a részletekre ne memlékszem.

-
- Capitá del Barça
Kép alapján megerősíti bennem, hogy rosszul döntött,csak mákja volt.palesz77 írta:A gól előtti pillanat. Nem tudom rajta kívül hány ember lőtte volna a bal sarokba..