Ebben van igazság, de egyrészt még bizonyítat, másrészt, azért mert mi még nem láttuk a pályán, Xaviék már rengetegszer látták, mit tud. De mondom, ezt én sem védem túlságosan, viszont vannak ilyen esetek na. Bárcsak ez lett volna a klub legnagyobb hibája az elmúlt 10 évben.Troym írta: ↑2023.07.21. 13:28:11Ennél tudatosabban kellene a pénzzel bánnia azoknak, akiknek nincs.
Senki nem tartott fegyvert a fejükhöz, hogy márpedig J. Araujonak 2023 januárban ide KELL jönnie.
HA viszont úgy döntünk, hogy minden kétséget kizáróan ő KELL, mert valami nagy tehetség, akkor adjunk már neki lehetőséget valóban bizonyítani. Kapkodtunk a vásárlással, most úgy néz ki a kiértékeléssel is, de nem tudom minek.
Roquet már többen megcáfolták, szóval ez is elég kétséges dolog.Troym írta: ↑2023.07.21. 13:28:11Nem tudtuk a legdrágábban szerződtetett Roquet most áthozni, mert FFP nem engedi, mert nem adtuk el először azokat, akik távozása esetén ezt meg lehetett volna oldani. Ugyanezen okból nem tudtunk garantálni szerződést és regisztrációt Messinek és Brozovicnak sem, így nem minket választottak.
Még nincs regisztrálva egyetlen megújított szerződés sem, de már 3 (4) játékos érkezett.
A másik serpenyőben természetesen jó hír Gündogan érkezés, vagy Umtiti, Griezmann távozása.
A Messi-rész megint fikció, mert egyáltalán nem biztos, hogy úgy sikerült volna, meg ez nem is kívánságműsor, hogy 1 hét alatt eladok 10 embert, aztán jöhet Messi. Ennyi erővel Messi sem várta meg, hogy rendeződjünk, de szerintem a valóság inkább az, hogy mindkét fél bölcsen belátta, hogy nem kéne már erőltetni ezt a dolgot. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem jött vissza, de ez saját vélemény.
A Brozovic-ügy részleteit sem tudjuk, lehet, hogy fizetési problémája volt, nem tudtunk megegyezni vele, bármi. Lehet, hogy mi nagyon akartuk, neki meg nem voltunk prioritás, nem tudni. Azért mivel az araboknál kötött ki, valószínűsíthetjük, hogy nem a szakmai projekt, hanem az anyagiak volt nála az első számú szempont. Persze, hogy nem voltunk így képben igazán.
Még nincs regisztrálva, de majd lesznek. Nem verseny.