2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a sakknak mi köze az atlétikához?csababarca írta:Most ez olyan,hogy engem meg akkor ismernének el 19sec alatt futnám a 200at, miközben levezénylek egy sakkpartit Kaszparov ellen.visca el barca írta:
amíg nem ér el a barcán kívül, vmi küzdelmesebb bajnokságnak sorozatban bajnoki címeket, soha nem fogják elismerni igazán. egyedül a PL-ben van nagy tolongás. ha ott egy pool/senal duó vmelyikével hasítana, biztos mindenki elismerné
Ha ilyen irreális dolgokon múlik neki az elismerés, akkor örökre egy nímand marad sokak szemében.
Ez így igaz és az is fog maradni.csababarca írta: Ha ilyen irreális dolgokon múlik neki az elismerés, akkor örökre egy nímand marad sokak szemében.
Most ez olyan,hogy engem meg akkor ismernének el 19sec alatt futnám a 200at, miközben levezénylek egy sakkpartit Kaszparov ellen.visca el barca írta:
amíg nem ér el a barcán kívül, vmi küzdelmesebb bajnokságnak sorozatban bajnoki címeket, soha nem fogják elismerni igazán. egyedül a PL-ben van nagy tolongás. ha ott egy pool/senal duó vmelyikével hasítana, biztos mindenki elismerné
Jobb ötletem van. Inkább jöjjön Mo-ra és csináljon itt csodát. Ez az igazi kihívás.visca el barca írta:...ha ott egy pool/senal duó vmelyikével hasítana, biztos mindenki elismerné
amíg nem ér el a barcán kívül, vmi küzdelmesebb bajnokságnak sorozatban bajnoki címeket, soha nem fogják elismerni igazán. egyedül a PL-ben van nagy tolongás. ha ott egy pool/senal duó vmelyikével hasítana, biztos mindenki elismernénoname írta:Nem akarok levonni Pep érdemeiből, de a német bajnoki cím hadd ne legyen már mérce.A Bayernnel bajnoknak lenni kb ugyanaz, mint a PSG-el bajnoknak lenni.
Ok. ok. én értem, de nem nyerhet meg másik bajnokságot pillanatnyilag.noname írta:Nem akarok levonni Pep érdemeiből, de a német bajnoki cím hadd ne legyen már mérce.A Bayernnel bajnoknak lenni kb ugyanaz, mint a PSG-el bajnoknak lenni.
Már ne haragudj, de ez a túlértékelt, meg jókor volt jó helyen egy blődli.jelwaz írta: a mellett hogy igazad van, azért az éremnek 2 oldala van. Szerintem meg egy nagyon is túlértékelt edző, aki jókor volt jó helyen (ami ugyanúgy érdem), mert annak a Barcának erre volt szüksége. Az agyonajnározástól és agyontömjénezéstől is lehet agybajt kapni. Szerintem kompromisszumképtelen edző, akinek olykor az értékrendje is megkérdőjelezhető. Miatta utáltam meg a Barcelonát, s hiába Lucho egy senki itt, nekem az ő Barcája sokkal jobban szerethető (eddig), már-már megint úgy érzek mint régen (nyilván szubjektív). Kupa ide-kupa oda. Ez a stílus pedig igencsak jelen van a fórumon, saját játékosokkal szemben is, sajnos, úgyhogy nem érzem akkora baklövésnek ugyanezt Guardiolával szemben (vagy ugyanakkorának).
Nem is azt mondtam, hogy durvább hanem azt, hogy a német foci alapmentalitása nem biztos, hogy összefér Pep elképzeléseivel. Bár ez a neémet foci nem az ami ezelőtt 15 évvel volt, de az igazi játszó focit 3-4 csapat játsza a többiek meg, igazából erre próbálnak reagálni ki hogy tud. Teljesen másmilyen focit játszik Pep alatt a Beayern, mint az alap német közeg és nem tudom mennyire vevő erre egy teljesen más kultúra.Alcantara írta:Feast4 írta: A német védők nem a finomságukról híresek. És a Bayern játéka meg nem arról, hogy teret enged akárkinek. Na már most ha egy bunkót 2x 3x megetetsz mivel látványosan technikásab gyorsabb vagy nála az 3. 4. alkalommal már tuti aládrug.
Lehetségesnek tartom, hogy Pep gondjai nagy része abból ered, hogy nem fogékony a német foci a stillusára és ez sorozatos sérüléseket hoz.
Szerintem a megoldás az lenne, ha néznél rendszeresen Bundesliga meccseket.
Ilyen orbitális hülyeséget leírni!![]()
Semmivel nem durvább, mint bármelyik bajnokság.
Amellett, hogy igazad van, azért az éremnek 2 oldala van. Szerintem meg egy nagyon is túlértékelt edző, aki jókor volt jó helyen (ami ugyanúgy érdem), mert annak a Barcának erre volt szüksége. Az agyonajnározástól és agyontömjénezéstől is lehet agybajt kapni. Szerintem kompromisszumképtelen edző, akinek olykor az értékrendje is megkérdőjelezhető. Miatta utáltam meg a Barcelonát, s hiába Lucho egy senki itt, nekem az ő Barcája sokkal jobban szerethető (eddig), már-már megint úgy érzek mint régen (nyilván szubjektív). Kupa ide-kupa oda. Ez a stílus pedig igencsak jelen van a fórumon, saját játékosokkal szemben is, sajnos, úgyhogy nem érzem akkora baklövésnek ugyanezt Guardiolával szemben (vagy ugyanakkorának).ozsimiki írta:Te még nem unod magad? A Barca legendás játékosával,és legendás edzőjével vagy ilyen mérhetetlenül kicsinyes,és kárörvendő. Figyelembe vehetnéd,h itt a 99% Tiszteli ezt az embert, mert tett érte. S ha már te vmiért ennyire nem bírod,h Vele és általa értük el a legszebb időszakot,akkor tartsd meg magadnak ezt a stílust! Nem hiszem,h sokan vevők erre,hiszen BARCA oldalon vagy. A legbénább 3.számú labdaszedő is megérdemli a tiszteletet,ha a Barcáért melózik,nemhogy ő...zola8787 írta:Ismét fantasztikusan cserélt ez a hatalmas edző
Feast4 írta: A német védők nem a finomságukról híresek. És a Bayern játéka meg nem arról, hogy teret enged akárkinek. Na már most ha egy bunkót 2x 3x megetetsz mivel látványosan technikásab gyorsabb vagy nála az 3. 4. alkalommal már tuti aládrug.
Lehetségesnek tartom, hogy Pep gondjai nagy része abból ered, hogy nem fogékony a német foci a stillusára és ez sorozatos sérüléseket hoz.
most nincs a fejemben a bayern játékosok sérüléseinek körülményeik, de ha csak arra gondolok, hogy az orvosokra akadt ki, akkor inkább vétlen helyzetekben történt, mintsem odarúgás miatti sérülések tűnnek logikusnak.Feast4 írta:Amúgy eszembe jutott egy érdekes kérdés. A német védők nem a finomságukról híresek. És a Bayern játéka meg nem arról, hogy teret enged akárkinek. Na már most ha egy bunkót 2x 3x megetetsz mivel látványosan technikásab gyorsabb vagy nála az 3. 4. alkalommal már tuti aládrug.
Amit ki akarok ebből hozni, nem lehet, hogy bár a stlillussal tényleg tarol Németországban, mégis maga a stllius az ami ezt a sok sérülést szüli? Nem biztos, hogy ez minden focikultúrában játszahtó játék, a bunkó védők nehezen tűrik a technikás játékost főleg amikor úgy forgatja mint hülyegyerek a kejfeljancsit. Olaszországban pl. a védők szerintem már kórházba juttatták volna a cserepadot is, amilyen vadálat ott egy kettő.
Te még nem unod magad? A Barca legendás játékosával,és legendás edzőjével vagy ilyen mérhetetlenül kicsinyes,és kárörvendő. Figyelembe vehetnéd,h itt a 99% Tiszteli ezt az embert, mert tett érte. S ha már te vmiért ennyire nem bírod,h Vele és általa értük el a legszebb időszakot,akkor tartsd meg magadnak ezt a stílust! Nem hiszem,h sokan vevők erre,hiszen BARCA oldalon vagy. A legbénább 3.számú labdaszedő is megérdemli a tiszteletet,ha a Barcáért melózik,nemhogy ő...zola8787 írta:Ismét fantasztikusan cserélt ez a hatalmas edző
https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater" target="_blankAndris írta:Imadom ezt az embert