2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem Messi nincs még kiégve, szóval még tart a karrierje, legalábbis a vb-ig még biztosan.csababarca írta: ↑2022.07.31. 20:26:36Nekem ismert a hozzáállásom Messihez, tartom azt is, és sose fog tudni senki meggyőzni arról, hogy Laporta nem szándékosan golyózta ki a csapatból. Vagy ha nem is kigolyózta, de tudta, hogy olyan trutyi van pénzügyileg, hogy nem megoldható a maradása sehogy.
De én nem hoznám vissza, karrierjének érdemi része lezárult.
Előre kell mostmár tekinteni, vagyis kellene, akkor lenne ez jogos, ha közben kiebrudaltuk volna az öregeket, akik tizedannyit nem adtak a csapatnak, mint Messi, és most se adnak.
Na szóval ne jöjjön vissza, lezárult az az időszak, most vagyunk elegen, jó minőségben is talán, koncentráljunk a szezonra.
Laporta szövegei lehet azért vannak, meg megszólalt benne a bűntudat, de ez már csak kifelé szól. Nem lepne meg, ha Messivel azóta se váltott volna érdemben szót.
Amellett, hogy kicsit magas lóról beszélsz, azért rákérdeznék, szerinted mégis meddig "van itt a helye"? 40 éves koráig? 45?
Ronaldinho bármilyen zseni is volt, összevissza max 2 évet volt itt csúcson .Kíkérem magamnak, hogy Leo kapcsán szóba hozzuk. Messit pedig aki nem hozná vissza, az sose rúgott labdába. Itt a helye.
Ronaldinho is sokat adott, őt is hozzuk vissza?
Még sosem értettem egyet veled ennyire semmiben!bence0330 írta: ↑2022.06.05. 21:40:15Egyébként jogos. Dél-Amerikában a leggyengébb csapatok alig vannak egy polccal lejjebb, tele top bajnokságban szereplő játékosokkal (a selejtezőben Venezuela végzett az utolsó helyen, és vannak játékosaik az Evertonban, Sampdoriában, Espanolban, Parmaban, Lansban, és odaát is erősebb csapatokban, mint a top MLS klubok vagy Tigres.)Jack Napier írta: ↑2022.06.05. 21:27:33de ma Messi azért megmutatja, hogy miért jött össze a portugálnak az a több zsáknyi gól nemzetközileg.
47 perc alatt eltett három bogyót az észtek hálójába...
![]()
Itt meg van minden selejtezőn 1-1 Gibraltár meg San Marino, akiknek lehet rúgni 7-8 gólt meg mesternégyest. Az Észtek még nem is annyira nevetségesen gyengék Európa szintjén, de még így is sokkal bármelyik Dél-Amerikai csapat alatt vannak.
Szóval tény, hogy nem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt. Igaz, hogy az igazi top csapatok itt vannak, de rengeteg pofozógép is, akik még csak nem is főállásban fociznak. Ott meg nem bohóckodnak Antigua és Barbudákkal, pedig akkor Messi is alighanem lövöldözhetné a 4-5-ösööket.
Nem is értem ezt a mondatot.
Ráadásul most sokkal jobban néz ki a mozgása is, mint tél-koratavasszal. De mondjuk ha tényleg annyira legyöngítette a covid, az magyarázat arra a lassított felvételre, amit láttunk tőle pl a BL-meccseken...Jack Napier írta: ↑2022.06.05. 21:27:33Nem szeretném a c. Ronaldo rajongókat provokálni én személy szerint teljesen elismerem, becsülöm a pályafutását
de ma Messi azért megmutatja, hogy miért jött össze a portugálnak az a több zsáknyi gól nemzetközileg.
47 perc alatt eltett három bogyót az észtek hálójába...
![]()