Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fejezd már be!!!! Hihetetlen esküszöm.Bob_Marley írta: ↑2022.12.18. 19:01:56Nagy vbje volt,ezt el kell ismerni. Nehéz idők várnak rá Párizsban,szerintem erővel is erre készült,grat neki.
Legjobb,nem legjobb ,ezeket sose lehet majd eldönteni. De tény ez Diego féle egy hónap volt. És ez szerintem fontosabb,Pele 3 címmel nehéz vetekedni,de tényleg objektív érv sehova sincs, nagy játékos,vagy volt mind. Cruijff, Puskás,Platini,páran. Messi nyilván tényleg egy nagyon kis csoport tagja és most mégegyszer ez Vb volt,amit egy ilyen szintunek produkálnia kell.
Tudom kezd nagyon elkanyarodni a téma, de annak amit írsz igazából semmi akadálya nem lenne, csak kellenek régi meccsfelvételek, ilyen fajta adatszakértők meg pénz.
Most itt konkrétan Messi esetéről volt szó, nem úgy un bloc.Varatrix írta: ↑2022.12.15. 08:39:33Szerintem komoly felelőtlenség nem figyelembe venni az adatokat és ennyire romantizálni a futballt. Továbbá adni magyar szakértők szavára akik az m4 sporton dolgoznak, úgy hogy eleve komoly lemaradásban vagyunk a világ futballjához képest.
A legnagyobb különbség pedig az, hogy aki figyeli az adatalapú futballt, elmondja, hogy nem értelmezheted anélkül, hogy megnéznéd a játékot. Másik oldalról pedig nagyon komoly tagadásban élnek.
Szerintem komoly felelőtlenség nem figyelembe venni az adatokat és ennyire romantizálni a futballt. Továbbá adni magyar szakértők szavára akik az m4 sporton dolgoznak, úgy hogy eleve komoly lemaradásban vagyunk a világ futballjához képest.csababarca írta: ↑2022.12.14. 16:20:47Nagyjából nekem ez a filozófiám a fociról, amit bővebben elmondott az úriember Messi játékáról, magáról a fociról, kicsit oda is szólt az xG huszároknak.
A futballt a szemed élvezi,a számokat a matematikusok. Messi nagyot megy a vb-n és a teljesítménye számokkal is kifejezhető. Első vagy második lesz miatta a csapata. De ez nem lényeg,mert jó nézni őt és ez elég.csababarca írta: ↑2022.12.14. 16:20:47Sípszó utáni reakcióban az egyik szagértő elmondja, amit gondolok Messiről.
Be is raktam aláírásba zanzásítva, de sok dolog elhangzott még, kezdve a futásáról, sebességéről, játékritmusától át minden.
Nagyjából nekem ez a filozófiám a fociról, amit bővebben elmondott az úriember Messi játékáról, magáról a fociról, kicsit oda is szólt az xG huszároknak.
Én meg ezt másolnám: Focizni kell, nem futkározni!!!