Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én minden topicban megemlítettem Őket is, mert megérdemlik amiben teljesen egyetértek Veled!szajko írta:Itt nem a sajnálatról van a szó. Csak az,hogy csak Messinek gratulál mindenki mikor másik két játékosunk a 2. és 3. helyen végeztek és nem igazán aktív a topik,ez azért érdekes...
Tegnap ideges voltam,mert...de már rendeztem magamba a dolgokat.
Szerintem idén már egy fokkal gyengébben tolja mint tavaly, és az elmúlt meccseken magához képest pontatlan és ötlettelen is volt. Őszintén szólva nem vagyok biztos abban a 3 évbenBarcaman14 írta:Ha lehetne egy kívánságom azt kivánnám hogy Xavi még egyszer ennyit húzzon le nálunk. De erre nem sok esély van. Ha most abbahagyná, akkor is a klub legendás alakjai közt emlegetnék jó pár év múlva.
Mindenesetre remélem hogy még van 3 vagy több jó év a lábában.
azért abban én nem kételkednék a helyedben, hogy puyol játszik még 40 meccset barca mezbenLionel85 írta:Mérföldkőhöz érkezett Xavi, ma befoghatja Miguelit a listán, ami korábban elérhetetlennek tűnt. Hogy Puyol eltudja-e, még kérdés, de aki a jelenkori sztárokból még elérheti, az talán Messi. Korban ott van, teljesítménye szinte határtalan.
Jah ezen én is feküdtem egy darabigMichaaBee írta:Az Intert bírálja, hogy triplázós évben csak 4 kupát bírnak nyerni. A Barcának sikerült 6-ot...nso-n egy idióta írta:Az INTER 4, azaz NÉGY KUPÁT GYŰJTÖTT BE 2010-ben!
A Barca mennyit is..?
Elmehet az ilyen a ***** anyjába!egy idióta írta:iagázóból a barca egy meleg közösség és xavi csak simán jól be akar nyalni pepnek a szó szoros értelmében. ibrát is azért paterolta el pep, mert szemet vetett pikére és a jó öreg pep féltékeny lett
http://www.masconazo.com/deportes/image ... e_ibra.jpg
Ez a legjobb:detabarca írta:Megint beleestem abba a hibába, hogy nekiálltam olvasni a kommenteket. Nem hiába mondják, hogy a szemetet mindig összefújja a szél....
Az Intert bírálja, hogy triplázós évben csak 4 kupát bírnak nyerni. A Barcának sikerült 6-ot...nso-n egy idióta írta:Az INTER 4, azaz NÉGY KUPÁT GYŰJTÖTT BE 2010-ben!
A Barca mennyit is..?