Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sztem simán benne lehet. Ugyanis az ő játéka nagyon kis mértékben épül csak a gyorsaságra, a technikája meg a passzai pedig romlani nem fognak, sőt! Ha birni fogja az állóképessége, és a sérülések is elkerülik, akkor könnyen stabil kezdő lehet még évekig.S.Agüero írta:Boldogat Xavinak!
bízom, h van még benne 3-4 jó év.![]()

Én minden topicban megemlítettem Őket is, mert megérdemlik amiben teljesen egyetértek Veled!szajko írta:Itt nem a sajnálatról van a szó. Csak az,hogy csak Messinek gratulál mindenki mikor másik két játékosunk a 2. és 3. helyen végeztek és nem igazán aktív a topik,ez azért érdekes...
Tegnap ideges voltam,mert...de már rendeztem magamba a dolgokat.

Szerintem idén már egy fokkal gyengébben tolja mint tavaly, és az elmúlt meccseken magához képest pontatlan és ötlettelen is volt. Őszintén szólva nem vagyok biztos abban a 3 évbenBarcaman14 írta:Ha lehetne egy kívánságom azt kivánnám hogy Xavi még egyszer ennyit húzzon le nálunk. De erre nem sok esély van. Ha most abbahagyná, akkor is a klub legendás alakjai közt emlegetnék jó pár év múlva.
Mindenesetre remélem hogy még van 3 vagy több jó év a lábában.

azért abban én nem kételkednék a helyedben, hogy puyol játszik még 40 meccset barca mezbenLionel85 írta:Mérföldkőhöz érkezett Xavi, ma befoghatja Miguelit a listán, ami korábban elérhetetlennek tűnt. Hogy Puyol eltudja-e, még kérdés, de aki a jelenkori sztárokból még elérheti, az talán Messi. Korban ott van, teljesítménye szinte határtalan.