off :
ezt a képet már láttam máshol is, de ő nem shittu.
valami röplabdázó, azt hiszem.
shittu így néz ki :
Hovatovább hosszútávon pont azért igazoltuk, h a maradék 10%-on teljesítsen úgy, ahogy csak Messi tud a csapatban.
én biztos vagyok benne, hogy első szezonjában nem (vagy csak elvétve) fog villanni a nagyobb (real,mu,bayern,juve szintre gondolok) csapatok ellen, és még a második vonal (atma,vale,spurs,schalke,porto) szerű gárdák ellen sem várok tőle kontstans szárnyalást.
egyszerűen tényleg nagy a küli a két kontinens focija között, nem mellesleg a barca összetett játékába is legalább olyan nehéz beszokni, mint a dél amerikai fociból a szervezettebb, színvonalasabb európaira átállni.
én már azzal is bőven elégedett lennék, ha (első évében!) az ilyen spanyol kiscsapatok meg bl csoportmeccsek, spanyol kupameccseken elsőosztályú csapatok elleni kötelező meccseken a segítségével elérnénk azt, hogy ne mindig messinek kelljen hozni azokat is.
(egyébként egészen pontosan ez a pedro-villa-sanchez fogatnak szinte alig sikerült, ami gáz.)
legyen 3-0 egy celta ellen neymar duplával, rúgja ő a gőztes gólt az elche elleni 2-1-es idegenbeli meccsen, vagy forgassa meg a bate-t vagy steauát a csoportban, mint bolond a biciklit.
meg ilyen kis apróságok.
már ezzel is bőven előrébb lennénk, és a beilleszkedés évét követően várnám el tőle azt, hogy ő is meglépje azt a nagy lépést, amikor megközelíti messi kaliberét a fontos meccseken IS.
mikor már carvajalt vagy marcelot veri el, vagy cech szeme közé teszi a pettyest.
no persze nem leszek csalódott, ha már idén aranylabdás szezont fut a fiú, de úgy érzem, türelmesnek kell lennünk vele.
és ez nálam abban merül ki, hogy első évében már annak is örülök, ha egyrészt nem töri ketté valami állat, másrészt pedig a kötelező és lazább meccseken leveszi messiről a terhet, és el-eldöntögeti őket.