Ez persze igaz. És az előző hozzászólásaiddal tökéletesen egyetértek. Csak a "Neymar ügynek" szerintem két oldala. Egyik, hogy pár hónap alatt felvegye a ritmust, és az alapvetően elegendő szint után szépen lassan egyre többet ad nekünk. A másik helyzet a lenne szerintem, ha fiatalsága miatt kell egy évet várni arra, hogy egyre inkább többet mutasson meg magából. Természetesen ez lenne a leginkább rizikós helyzet, mert nem kis csalódottság lenne a szívekben. Nagyon drukkolok a srácnak, kicsit úgy érzem hasonló helyzetben van, mint Pep a Bayernnél jelenleg, innen szinte csak bukni lehet.LG írta:Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de én nem nagyon találkoztam olyan hsz-ekkel, melyekben valaki elkönyvelte volna, hogy nem fog beválni. Ellenben néhányan már előre isznak a medve bőrére, már az Aranylabdát is van aki megelőlegezte neki. Én nem azt mondom, hogy ez nem így lesz, csak, hogy ELKÉPZELHETŐ, hogy nem így lesz, és vmi rosszabb forgatókönyv valósul meg. A 2 emberes lekötés vicc kategória, a marketing pedig persze fontos a klubnak, de messze nem ez az első számú szempont, hisz akkor indiai meg kínai gyerekeket igazolhatnánk.Sokan alapvetően elkönyvelték, hogy csak bukó lehet az ügy..

Én is az első perctől támogatni fogom, de LG-nek nagyon is igaza van, hogy az eredményes játék miatt vettük meg, nem egy Deulofeu kettőnek, akiben a jövőbeli foci aranylabdásait látják.