Sokan alapvetően elkönyvelték, hogy csak bukó lehet az ügy..
Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de én nem nagyon találkoztam olyan hsz-ekkel, melyekben valaki elkönyvelte volna, hogy nem fog beválni. Ellenben néhányan már előre isznak a medve bőrére, már az Aranylabdát is van aki megelőlegezte neki. Én nem azt mondom, hogy ez nem így lesz, csak, hogy ELKÉPZELHETŐ, hogy nem így lesz, és vmi rosszabb forgatókönyv valósul meg. A 2 emberes lekötés vicc kategória, a marketing pedig persze fontos a klubnak, de messze nem ez az első számú szempont, hisz akkor indiai meg kínai gyerekeket igazolhatnánk.
Miért ne válna be? Gólképes (ami a támadószekcióról nem mondható el),tecnikás,vagyis nem esik el a saját lábában mint Sanchez,mondjuk némi izmot felszedhetne magára..
Ibra, Villa, Henry is gólképes, technikás emberek voltak, sőt, Alexis is, bár ő elesik a lábába.
Nincs semmi bajnok Neymarral (vagyis alapvetően nem túl szimpatikus, de ha jól fog játszani, és a magatartásával sem lesznek gondok, ez változhat), ahogy feljebb már írtam, nekem a túlságosan merész jóslatokkal vannak gondjaim, és próbálom a túl magabiztos embereket egy kicsit elbizonytalanítani.