Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam is 8-as. Elégedett vagyok vele, jó szezont hozott, de nem kiemelkedőt (persze saját magához képest, másoktól egy ilyen szezon parádésnak számitana)S.Agüero írta:Top 10 gól a szezonban :
https://www.youtube.com/watch?v=cNigyae3FNo" target="_blank
Amúgy 8-ast adtam neki, tavasszal azért voltak gyengébb meccsei.
10 éve nekem sem, mivel csak az elmúlt 2-3 évben kezdett el hátébbról osztogatnipalesz77 írta:És ez még nem is az összes meccséről az összes passza.. Kegyetlen milyen szeme lett, 10 éve eszembe nem jutott volna, hogy majd az egyik legnagyobb zsugaosztó lesz belőle.
Leó nem futott. A labdái futottak helyette és milyen hihetetlenül pontosan!!! Igaz, csak kettőből lett gól...ám, volt még legalább három amit teljesen helytelenül lesnek ítéltek!!! És, nem utolsó sorban, ismét beigazolta mérhetetlen alázatát a társai és a csapata iránt, ahogy alárendelte magát a közös nagy célnak.BarcafanTomee írta:Nem villogott ma, de dicséretesen beállt a sorba és dolgozott, még ha nem is futott annyit mint mondjuk Neymar. A gólpasszaival meg eldöntötte a kupa sorsát. 23 gólpasszal fejezte be a szezont.
Sőt még a kiállitás előtt is ő adta Neymarnak a passzt, ha jól emlékszem.
-Messi: Nyugi Lucho jövőre én leszek az edző isNero. írta:https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoibCJ9 ... e=57A7F74C
Farkas néha tényleg sok a blikk szintű híreivel, de ezerszer felkészültebb bármelyik magyar kommentátornál, és sokszor jobban átlátja a foci részét mint a hatalmas szakértők a studióban. Mondjuk Méhes még pont tényleg jó l, de itthon a többi nagy nulla kezdve Hajdú Btől át Knézyig.gg86 írta:Ezt szerintem csak az alább említett Farkas Norbert Úr tudja és vélhetően be is számol róla (valamint az öltözőben elhangzott dolgokról, és hálószobatitkokról is) a következő Barca meccsen. Persze csak ha a felüdülést jelentő Méhes Gábor közvetítés után, újra ő veszi át a stafétát.ntibi67 írta:Palesz77 Nem tudod mi hangzott el Messi és a játékvezető között a gólja után?
Köszi.Mondjuk lehet csak a mezét kérte el a gyerekének....palesz77 írta:Egyelore passz, holnap megprobalok utana nezni.ntibi67 írta:Palesz77 Nem tudod mi hangzott el Messi és a játékvezető között a gólja után?
Ezt szerintem csak az alább említett Farkas Norbert Úr tudja és vélhetően be is számol róla (valamint az öltözőben elhangzott dolgokról, és hálószobatitkokról is) a következő Barca meccsen. Persze csak ha a felüdülést jelentő Méhes Gábor közvetítés után, újra ő veszi át a stafétát.ntibi67 írta:Palesz77 Nem tudod mi hangzott el Messi és a játékvezető között a gólja után?
Nem akarom, hogy unatkozzatok a meccs előtt..BarcafanTomee írta:Palesz a szívbajt hozod itt ránk.![]()
Amúgy ezt a Messi középre való behúzódását én sem értem. Miért volt erre szükség az utóbbi mecsceken? Leginkább a Classicón volt ez szembetűnő.
Egyetértek Veled, ha Messi közel annyira hajtana egy-egy meccsen, mint CR általában, valóban nem lenne ellenfelünk. Persze más alkat a bolha, de a kedvetlenség esetenként nagyon látszik rajta és akkor bizony csak pótlék. Olyankor lesznek a gyakori labdavesztéseiből veszélyes kontrák.mess2009 írta:hiába tagadnánk: Messi mostanság gyengén focizik. nálam ez csak egyet jelent, nem ajnározom, nem földönkívülizem, sőt még azt sem mondom -per-ma-, hogy a világ legjobbja. legyen újra a Barca legjobbja, mert nélküle bizony elbukhatunk. azért is mondom ezt mert ez nem (csak) "Messifüggő" dolog! az ilyen kaliberű emberek alkalmasint duplán "fájnak" mert egy ember helyét foglalva nem nyújtják azt amit kellene. u.ez volt látható tegnap mindkét meccsen!! negatíve Ibra, pozitíve SajnaCR. , de sorolhatnám....
amit viszon én Messi-sajátosságnak érzek: ő nem úgy rossz (általában) hogy küzd, hajt, megszakad, de nem jön össze semmi, hanem egyszerűen: nem hajt, nem küzd, hanem kedvetlenül, passzívan elvan a pályán...ez utóbbit persze lehet úgy csűrni csavarni, hogy csak egy átlag focista teljesítményét hozza..., de sajna ez nála édeskevés.
remélem,ma a meccs után újra kék lesz az ég....
Azért ezzel nem teljesen értek egyet. Ősszel kifejezetten jól ment nélküle, még a rangadókon is. Persze az is igaz, hogy a világ legjobb játékosáról van szó, aki nagyon sok fontos meccset döntött el a csapatnak. Egy jó formában lévő Messivel nyilván nagyobb esélyünk, de egy betegeskedő Messivel nem biztos.roby122 írta:Remélem semmi komoly, mert nélküle most semmire nem megyünk.
Tavaly a Bayern elleni meccset otthon is neki köszönhetjük, ott ő volt a különbség, és ha az a meccs nem lett meg volna, akkor v.színű, hogy a Bl sem lett meg volna.
Jó lenne ha magára találna és felpörögne, mert így Neymar sem csinál nagy dolgokat, ketten pedig hatalmas játékra lennének képesek.
timetoplay352palesz77 írta:Egy hitelesnek számító forrás szerint Messi játéka kérdéses ma estére gyomor-bélhurut miatt. Reméljük omst tévednek, vagy ha igaz, akkor tényleg nem játszik. Nem kéne még egy 2 évvel ezelőttihez hasonló teljesítmény tőle egy Atletico elleni Bl meccsen..