2008.06.17. 17:06:14
Nem vagyok elhamarkododtt.
Perrero: ez nem egy, hanem HÁROM vezéráldozat.
Deco és R10 esetében megértem, elfogadom, és megbarátkozom a gondolatával. De, Samu esetében nem. Semo most, sem a későbbiekben. Ismeritek a közmondást: járt utat, a járatlanért el ne hagyj. Most pedig ez történik.
A helyére kiszemeltek közül egyedül Villa lenne a megfelelő. Adebayor és Trezeguet másodrendűek mellette. És Adebayor sem a példás magatartás mintaképe, Trezegól meg - Samuhoz képest - öregecske. Két korosodó, pályája zenitje felé haladó középcsatárral indul neki a fiatalításnak?
Kiakolbólítja azt az Eto'o-t, akinek idén is majdnem 1/1 volt a gól/meccs mutatója? Nem hiszem el, komolyan mondom.
Én elkötelezett, feltétlen híve vagyok a csapatnak, mondhatni az életem egyik leglényegesebb pontja a katalán nagy csapat, de ami most körvonalazódik a támadó szekcióban, az nem ínyemre való.
Lehet engem sértegetni, bántani, az nem kerül semmibe, de ettől még rossz irányba halad Pep. Mert ne mondja nekem a katalán, hogy Samu nem csapataember, mert a Dunának megyek. Kevés elhivatottabb, elszántabb játékost ismerek, mint a kameruni. Aki emellett gerinces, és határozott.
Abból meg kibaxottul elegem van, hogy Johan Cruyff mindenbe beleüti az orrát, és úgy beszél, mintha birtokában lenne a bölcsek köve. Nagyon idegesít már a jelenléte. Menjen nyugdíjba, és írogassa a memoárját. Az a nagy igazság, hogy ő is félti az irháját. Ha jön Rosell, akkor ő mehet.
UI: nem kell személyeskedni velem, hiszen ugyanaz a célom, mint itt minden Barca-drukkernek: sok és még több Barcelona siker, látványos játékkal. A csapat megújítása nem egyenlő a rombolással. Azért Samu nem lehet olyan szhar játékos, ha Európa élcsapatai várják tárt karokkal. Viszont, Pep edzőként még nem tett le semmit az asztalra. A negyedosztályú Barca B élén eltöltött egy év, nem egy nagy durranás. Gratula neki a feljutásért, de nem szharom össze magam ezen eredmény láttán.
És végül: kéretik elfogadni a véleményt, ill. vitatkozni vele, nem engem sértegetni. Lassan már csak a lehülyézés hiányzik.