Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem Pep az öltözői légkör miatt tart Eto'ó-tól. Lehet, hogy a kameruni nem tudja elfogadni edzőnek, mert ilyen fiatal, ismerhetjük már eléggé. Egyszerűbb megválni tőle és így egy csapatot összerakni, amelyik egységes a pályán és az öltözőben egyaránt.gekkodan írta:Már csak abban reménykedhetünk, hogy ahogy megkapjuk érte a kért zsetont, átsétálunk és akár kiegészítjük és azonnal lerakjuk Villáért. Kizárólag őt tudom elképzelni Eto'o helyén, nagyon sajnálom, hogy Samuellel kapcsolatban ezt mondta Pep. Biztosan a magatartása miatt, mert másra nem lehet panasz. Ha pedig ettől megijed, akkor ismét kétségeket kelt bennem, le kellene ülnie vele és elkapni a tökeit, sokkal menthetőbb eset Ronaldinhonál, a brazillal nem lenne értelme. De ha Eto'o kapna egy fejmosást és a kifakadásait feladná, csak a játékra koncentrálna, nála jobb megoldást el sem lehet képzelni a csapatba.Rivaldo11 írta:Hát ezt NEM HISZEM EL. Mi az hogy nem számol Eto'o val? Könyörgöm Guardiola mit művelsz?
Nem kell neki a világ legjobb csatára.sírva fakadok.
És akkor egy Trezeguet, vagy egy Adebayor jönne a helyére? Ne vicceljünk már... pff. Kizárólag Villát fogadom el.
Most az a legfontosabb, hogy a következő szezonnak úgy tudjon neki vágni a csapat, hogy nincs széthúzás és minden játékos 1000el hajt a pályán. Ezzel a kerettel megkellett volna nyerni a bajnokságot én máig ezt mondom, de egyszerűen egyes játékosok nem voltak elég fegyelmezettek, nem tettek meg mindent a siker érdekében, akarás, motiváció nélkül pedig nem lehet eredményt elérni. (most nem Eto'o-ra gondolok, mert a pályán mindig a tudása legjavát nyújtotta). Sam tényleg a világ egyik legjobbja de ő nem az a típus aki egy beszélgetés miatt máshogy látja majd a világot, alapjában meg kell változtani a csapatot emiatt neki is mennie kell. Ellene szól hogy sokszor sérüléssel bajlódik plussz ő sem lesz fiatalabb illetve az árából vehetnénk egy klasszis csatárt. Nagyon szeretem őt és ha elmegy remélem hozunk egy olyan játékost aki méltó utódja lehet. Sztem az egyetlen ilyen játékos Villa lehet. Megvan benne minden gólérzékeny, fiatal, szerény, csendes. Ez csak az én vélemény, sokan biztos máshogy látják.Rivaldo11 írta:Hát ezt NEM HISZEM EL. Mi az hogy nem számol Eto'o val? Könyörgöm Guardiola mit művelsz?
Nem kell neki a világ legjobb csatára.sírva fakadok, de legkevesebb, hogy felforr az agyvizem.
"itt" --->azok között akikre számít...baas11 írta:R10-ről : "Ha azt érezném, hogy ő szeretne ismét olyan lenni, mint régen, biztosan itt lenne. "
Ezt hogy értette ?ott ülne mellette vagy mi... nem keresne magának új klubbot ?vagy itt lenne a helye? vagy itt maradna?
Már csak abban reménykedhetünk, hogy ahogy megkapjuk érte a kért zsetont, átsétálunk és akár kiegészítjük és azonnal lerakjuk Villáért. Kizárólag őt tudom elképzelni Eto'o helyén, nagyon sajnálom, hogy Samuellel kapcsolatban ezt mondta Pep. Biztosan a magatartása miatt, mert másra nem lehet panasz. Ha pedig ettől megijed, akkor ismét kétségeket kelt bennem, le kellene ülnie vele és elkapni a tökeit, sokkal menthetőbb eset Ronaldinhonál, a brazillal nem lenne értelme. De ha Eto'o kapna egy fejmosást és a kifakadásait feladná, csak a játékra koncentrálna, nála jobb megoldást el sem lehet képzelni a csapatba.Rivaldo11 írta:Hát ezt NEM HISZEM EL. Mi az hogy nem számol Eto'o val? Könyörgöm Guardiola mit művelsz?
Nem kell neki a világ legjobb csatára.sírva fakadok.
Ehh Tamas, nagyon talalo a neved...Varga Tamás írta:Na, remélem, ha leváltják Laportát, ezt a szerény edzői képességekkel rendelkező katalánt is utánaküldik. Még mielőtt komolyabb károkat okozhatna edzőként a csapatnál.
Nem találom a megfelelő szót, amivel le tudnám írni érzéseimet a nyilatkozattal kapcsolatban, ezért inkább moderálom magam - nehogy engem moderáljanak.
ÉLJEN AZ EDZŐK FEJEDELME - AZ ALKALMATLAN, SZAKMAILAG TELJESSÉGGEL FELKÉSZÜLETLEN EDZŐK FEJEDELME.
Szerinted csak szakmai indokok leteznek, vagy csak azok fontosak?Varga Tamás írta:UI: ha nekem valaki, szakmai érvekkel alátámasztott magyarázatot ad Samu elküldésére, annak fizetek egy korsó sört. Én nem ismerek ilyet. Még egyszer mondom: szakmai.
Én sem értem de régóta gondolkozok azon h ez mért történhet meg. TÖbb gondolatom van.Varga Tamás írta:UI: ha nekem valaki, szakmai érvekkel alátámasztott magyarázatot ad Samu elküldésére, annak fizetek egy korsó sört. Én nem ismerek ilyet. Még egyszer mondom: szakmai.
Ugyan nem számol Dinho-val és Decoval, ami még érthető, hogy Eto'o-val miért nem, arra valószínüleg az a magyarázat, hogy Eto'o azt mondta jövőre megy ha nem nyer, neki pedig ilyen játékosra lehet nincs szüksége. Nem tetszik neki ahogy viselkedik Samu, ezzel biztos vagyok benne hogy nincs egyedül. (Szerintem am tök korrekt Eto'o szókimondása, csak Pep felől igyekszem megközelíteni.)he is not counting on Ronaldinho, Samuel Eto'o or Deco in his new look squad, but added that they could all prove themselves and stay at Barcelona.