Bob_Marley írta:Ez elég logikusan hangzik, egyszer jó lenne kipróbálni.

Mármint szidjuk mindig a zebrákat, de közben nem egyszerű szakma az sem.
Hozzáteszem még ha nálunk nincs is hangorkán, de egy százezres stadionban nehezebb kiszűrni a hangokat mint teszem azt Békéscsabán vagy Felcsúton.

Kellene egy játékvezetők topik
Most talán furán hangzik és megfogalmazni sem egyszerű, de sztem azon a szinten, márhogy a pálya vonalában hallani, annyira különleges hangja van és valahogy más frekvencián szól (fizikusok nehogy leosszanak most), mint a szurkolás, nagyon rááll a hallásuk. A egymáshoz közeli passzokat meg feltételezem térlátásban veszik észre.
Én ültem egyszer Guardiola kopasz feje mögött az Allianz második sorában, a meccsből lópikulát se láttam, de itt sokkal intenzívebb volt megélni, ami a pályán történt, mint magasabban, ahonnan meg át is látod a meccset. Én semmit nem értettem, de a fickó olyan szinten átlátta a beindulásokat, passzokat, komolyan, a hihetetlen kategória. Szegény Cuenca 45 percig kapta keményen az ívet. Na, ott pl rengeteg passzt lehetett hallani is, nyilván a túloldal necc, de ahogy távolodunk horizontálisan, úgy növekszik a tér, jelentsen ez akármit is

Érdekes szakma az biztos.
Hogy ne csak offoljak, legközelebb annak kell jönnie, h Messi vissza is kapja a zsugát, és ő rúgja be üres kapura